Диви...розуміє... Не все ще втрачено...потрохи,потрохи....та й,може ще й балакати по нашому будете...
Деякі москвини приводячі літературну Моську як негативний приклад, самі тоо не розуміють, що вона (Моська) на фоні слона виявляється доволі знаковим , позитивним героєм. Вони чухають репу і не розуміють чому.
Я си нагадав правдиву story,як єдного разу приїхав москаль в наші Карпати,драпаєцця на гору,засапався,бідачиско... А зозаду гуцул го" бартком хрусь! - За чтооо?!!!!!! - А жибись знав.
Що ми тут взагалі обговорюємо ? Це просто товстенний тролінг - на політичному (як нещодавно ще було написано в шапці) форумі, більшість відвідувачів якого з України, і проблеми, відповідно, обговорюються пов'язані більшістю з Україною, запитати - "а пачему ета тут па-украінскі гаварят, непанятна" )
так ведь скучно, понимаешь))) я вот еще немного подожду вдруг страсти накалятся..все перейдут на личности и мат с хамством..выпишу модик такой симпатишный...мне практиковаться надо..и спать пойду)
намёк поняла))) ухожу ухожу)) "простите был неправ" и всё такое))) вы взрослые дядьки,без меня управитесь)))))
Здесь и кроется (ИМХО) одна из составляющих отличия ментальности человека "западного" и "восточного": на "Западе" всегда было мало земли и уходить было некуда, а следовательно - чтобы выжить, на первом месте естественно рисовалась необходимость договариваться, а не воевать на уничтожение.
тебя наверное слово "Россия" покоробило, но я хотел сказать немного о другом... П.С. хотите - губите...
Видаєтться мені,що той пан є апологетом Наталі Вітренко. "Луччє бить ізнасілованной,чєм українізірованной!"(с)