Дуже показова переписка. Мінні тільки не вздумайте ображатись ОК? Показова вона тим, що чітко змальовує відношення москвина із московщини до українців етнічних москвинів. Зверхність та нахабність , апеляція до спільного москвинського походження. Чим не втілення програми путіна про співвітчизників та їх переселення в мініатюрі? Саме з таким ставленням і лейтмотивом, що не москвинські москвини їм, які живуть в московщині вже забов"язані, зіткались і зіткатимуться ті москвинські дурники, які плекають надію та міф про якусь поблажливість до них на історичній батьківщині. "Ви АБЯЗАНІ" цьому невмитому і обдристаному після попойки прохвосту, тільки тому, що він вищій москвин і живе в московщині. Тепер можете собі уявити з яким ставленням зіткаються ті немосквини , які насмілюються переселятись до тих дикунів в їх недолугу країну. Українським москвинам є що з чим порівнювати. Як до них ставляться "чужі" українці і як до них ставляться "радниє" москвини. Вам шановні українські москвини, нечувано повезло, що доля колись занесла ваших предків до України. Визнайте це.
Ні. Я хочу бути складніше, незрозуміліше і заплутнанішим. А як що хочете простоти, то Вам до нього.(див.допис внизу)
Геніяльно! Напишіть це на листочку паперу,натягніть шапочку,зїздьте в Єрусалим,вставте в стіну плачу,або краще...Донесіть це спочатку до Путіна з Бер Лазарем,до Мєдвєдєва з Натанягу...котрі обсирали разом украінців,звинувачуючи їх у гріхах...А у Львові почують всі... а євреї першими! Не сумнівайтесь! Що таке дружба народів? Це...коли російські націоналісти беруть за руку ізраїльських сіоністів і під кровавим прапором... Їдуть на 9 мая у Львів бити українських націоналістів! Праздник короче! ) Ой,воно Вам нада?Сидіть краще в Підмосков'ї і товчіть болото сапогамі...тсз..дєлайтє асфальт по-московській технології бояр Дугіних- Путаних!
Этот Rindt точно такой же провокатор, как и Гранд...один паталогически ненавидит евреев, второй - русских... два сапога пара.. в одной бригаде.ру работают.. только в разных отделах.
Пожалуй, перетащу сюда свой же пост из другой темы. Если бы не было Rindt, то его следовало бы создать. Любое действие вызывает противодействие. Оскорбительные выпады против целого народа не могут оставаться незамеченными. Нацизм порождает нацизм. Вроде этого: Русские – нация мазохистов? Или садистов?
Ой,Г-г.. Гінзя,я гад Тебя відеть на львовском фогуме! Я тя сразу і нє узнал! Ти урода із Маскви? Как там Вовік,Дімітгій,Бєня Лазарь...? Чєрніл і гамна много пгівйоз? Так піши і полівай, Вєсь Малоросійскій край! )
я уже даже чувствую как побежала по жилам еврейская кровь...я вообще такая впечатлительная...прямо даже слишком..как для москальки)))) мало нас в кгб муштруют..мало..
Але то ненза! Ну ти шо, прийшов-єз сюди на форум жеби файно по-писку(по-пиці,по-мордах) дістати і...плакатись же ті бандеровці бють і дихати не дають?? Якийсь мазохіста! Тєгне го до Львова,до Леопольда Мазоха...до приключеній на свою дупу! ) Запамятай хлопе!Ві Львові 9 Мая только раз в году!
А я охоронець тюрми,поліцай....А Тягнибок буде за начальника...А Путін за козла отпущенія...А Гааага місце зустрічі... Вот би зжерти нашому теляті Вовку!)
Львовский еврей - он и в Африке - львовский еврей. Нет, не получится. Львовского еврея в Африке называют русским.