Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    A це любі малята і є той рідкий екземпляр Номо Совєтікуса про якого нам тут I розповідав дядько Гранд! :))

2. V.P.

V.P. vegan power

ну так вот вы и поцы
    меня не было при СССР, если бы тебя считать научили.

3. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Provocation!!!!!!!!!

4. Юрко НОТОЦО

А-а...А може просто,той-во,ну той-во...дурень 18-ий!
    Так в Галичині визначають степінь обізнаності!
    Ну ні...я просто так подумав,не гнівайтесь.Точний діагноз Степанич поставить...Це його парафія!
    Пра-а-а-вда,Степаничу?
    :))

5. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Неа, так пишут только для того, чтобы раззадорить собеседника.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

а як що співрозмовник не раззодорюється, а глупість і тупість роззадорювача залишається, то кому краще, а кому гірше?:)

7. Юрко НОТОЦО

А-а-а...ну тоді да! Такий собі задорний дурень, та калатає вчену степінь видно,на просторах зниклої г'імперії.Шось в тім є,направду!
    Та Степанич усьо знає,хоч і не такий обізнаний як подчиньонний рубльовий,чи то Тугриковий доморощенний провокатор!
    Во...як вгадаю,то і я буду на якогось бакалявра фільозофії тєгнути!
    Та і Стєпанич поможе...Стяпанич файний хлоп, направду!...Коли спить!
    :))

8. ГРАНД

Пане Амор. Думаю Вам цілком вистачить допису Вашого соплемінника і колеги по московському націоналізму, щоб остаточно перконатись чому саме так відбуваються багато до сих пір невідомих Вам речей.
    Як що Ви людина така, якою себе тут презентували, то Ви б мали принести вибачення українцям за те що сами ж назвали Provocation!!!!!!!!!
    і за те, що до цього дня так і не второпали сутності московського народу, як народу паразитуючого на всьому що трапляється на очі і під руки, як народу деграданту.Як що у Вас не виникло такого бажання вибачитись, то Ви теж Rindt, і вже виходячи з цього посилу будете сприйматись, і ніякі реверанси та толерації цієї аналогії не знівілюють.

9. ГРАНД

Проблеми Вашої освіти цілком і повністю належать до Вашої державної системи освіти, і відбирати у неї її законний хліб я не маю ані наміру, ані права.

10. ГРАНД

Пане Амор. Ось ще одна кулька в Вашу лузу!!! ;)

11. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Rindt, может Вы покажете пример и тоже напишите по-русски, хотя бы используя словарь, а? Пожалуйста:rose:

12. OrangeSpring

Ну Тогда Александр Сергевич Пушкин (1799-1837) наверняка был первым бандеровцем:

Тиха украинская ночь.
    Прозрачно небо. Звезды блещут.
    Своей дремоты превозмочь
    Не хочет воздух. Чуть трепещут
    Сребристых тополей листы.
    Луна спокойно с высоты
    Над Белой-Церковью сияет
    И пышных гетманов сады
    И старый замок озаряет.

(Из Поэмы ПОЛТАВА)

2. Как Коренная Харьковчанка смею предположить, что Ваши друзья - бомжи:))

13. ГРАНД

Львівським євреєм він був.:)):)):)):))

14. OrangeSpring

О точно, у него же такой профиль не русский:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Как мир тесен! Никак это тов. Tormentor с киевского форуме, не? ;)[/OFFTOP]

16. OrangeSpring

Львовское? :p А я сижу вот в Харькове. Вы от Харьковского гостеприимства отказываетесь?

Если Гранд говорит Вам на незнакомом языке, то, вероятно, этот язык все же существует, а не выдумка, не правда ли?:rose:

17. OrangeSpring

Логика железная :)))

Я как представительница Украинской нации, заявляю Вам, что враждебную атмосферу вокруг себя создаете Вы сами, когда пишете пропагандистские нелепости:))

18. Forpost

Forpost Стоїк

і розумієте в чому парадокс,сесеру вже давно нема, а воно виплоджується і виплоджується,напевне кляті комуняки таки ставили експерименти з генами

19. OrangeSpring

Cтавили-ставили:sad:

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я думаю, що серед покоління, що народжено після 1991 року срсрівцев вже нема і бути не може. А русифіковані бути можуть. А для русифікованих та росіян срср - це ж пік їхньої російської імперії, до того ж не було якоїсь України, вона була у складі Росії, як і треба. Тобто їхня ностальгія по срср - це ностальгія по Росії.

а де твій аватар? :)