A це любі малята і є той рідкий екземпляр Номо Совєтікуса про якого нам тут I розповідав дядько Гранд! )
А-а...А може просто,той-во,ну той-во...дурень 18-ий! Так в Галичині визначають степінь обізнаності! Ну ні...я просто так подумав,не гнівайтесь.Точний діагноз Степанич поставить...Це його парафія! Пра-а-а-вда,Степаничу? )
а як що співрозмовник не раззодорюється, а глупість і тупість роззадорювача залишається, то кому краще, а кому гірше?
А-а-а...ну тоді да! Такий собі задорний дурень, та калатає вчену степінь видно,на просторах зниклої г'імперії.Шось в тім є,направду! Та Степанич усьо знає,хоч і не такий обізнаний як подчиньонний рубльовий,чи то Тугриковий доморощенний провокатор! Во...як вгадаю,то і я буду на якогось бакалявра фільозофії тєгнути! Та і Стєпанич поможе...Стяпанич файний хлоп, направду!...Коли спить! )
Пане Амор. Думаю Вам цілком вистачить допису Вашого соплемінника і колеги по московському націоналізму, щоб остаточно перконатись чому саме так відбуваються багато до сих пір невідомих Вам речей. Як що Ви людина така, якою себе тут презентували, то Ви б мали принести вибачення українцям за те що сами ж назвали Provocation!!!!!!!!! і за те, що до цього дня так і не второпали сутності московського народу, як народу паразитуючого на всьому що трапляється на очі і під руки, як народу деграданту.Як що у Вас не виникло такого бажання вибачитись, то Ви теж Rindt, і вже виходячи з цього посилу будете сприйматись, і ніякі реверанси та толерації цієї аналогії не знівілюють.
Проблеми Вашої освіти цілком і повністю належать до Вашої державної системи освіти, і відбирати у неї її законний хліб я не маю ані наміру, ані права.
Rindt, может Вы покажете пример и тоже напишите по-русски, хотя бы используя словарь, а? Пожалуйста:rose:
Ну Тогда Александр Сергевич Пушкин (1799-1837) наверняка был первым бандеровцем: Тиха украинская ночь. Прозрачно небо. Звезды блещут. Своей дремоты превозмочь Не хочет воздух. Чуть трепещут Сребристых тополей листы. Луна спокойно с высоты Над Белой-Церковью сияет И пышных гетманов сады И старый замок озаряет. (Из Поэмы ПОЛТАВА) 2. Как Коренная Харьковчанка смею предположить, что Ваши друзья - бомжи)
Львовское? :p А я сижу вот в Харькове. Вы от Харьковского гостеприимства отказываетесь? Если Гранд говорит Вам на незнакомом языке, то, вероятно, этот язык все же существует, а не выдумка, не правда ли?:rose:
Логика железная Я как представительница Украинской нации, заявляю Вам, что враждебную атмосферу вокруг себя создаете Вы сами, когда пишете пропагандистские нелепости)
і розумієте в чому парадокс,сесеру вже давно нема, а воно виплоджується і виплоджується,напевне кляті комуняки таки ставили експерименти з генами
Я думаю, що серед покоління, що народжено після 1991 року срсрівцев вже нема і бути не може. А русифіковані бути можуть. А для русифікованих та росіян срср - це ж пік їхньої російської імперії, до того ж не було якоїсь України, вона була у складі Росії, як і треба. Тобто їхня ностальгія по срср - це ностальгія по Росії.