Який може бути діалог з тим, хто в твоїй затишній оселі бажає зробити автомайстерню, чи дискотеку ? По яким дням ти будеш мирно відпочивати, а по яким до ранку обдовбана побліка скакати, чи автівки газувати ? Вибачте, я в своїй оселі бажаю спокійно відпочивати 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Тож ніякий діалог не можливий. Так саме не можливий діалог з совками - які хочуть бек то юсср, з росіянами та русифікованими, що залишились в нас, які хочуть щоб українська мова там і залишилась на рівні "її теж знаю", а всюди панувала російська, як зараз. А я того всього не хочу принципово.
І вааще...!Хе-хе-хе! Ви Стяпанич совєтський чєловєк,а ми ті,ну ті...українці ми! Степанич,Степанич - Свободи строітєль Для галицького рагуля... Свободи носітєль - УПА потрошитєль. Короче...поэт Октября! Чого це вчіпився В Нас "смажений півень" Клюючий бандерівців в зад. Як xочеш іти З галичанами рІвень, То мусиш змінити фасад! Співати із Нами "Несе Галя воду..." Сміятись,Боротись і Плакать. Трощить ворогів - копать в задницю шпіцом... Й подібно до Нас куд-ку-дакать! 02.11.2007p. Юрко НОТОЦО
А ти курваль француватий, совок фарбований,ненза зварйована іі поміішана на неповішаному злочинцю Сталіні...до 7 серппня можна,шо нє? Виправишся я новий діагноз поставлю! )
ну от хуйлопанов всяких мне спасиб не надо. да и в москве я небыл, как и в россии вцелом. хотяя... у тебя ж интеллект ущербного психа-одиночки, сидящего ночами и днями в сети... хоть бы деньги на этом рубил. ой... да что я буду говорить... неудачник он и в африке неудачник... так что соси лапу, поэтесса ты наша.