Что-то ты заикаться начал, друг мой. Я спросил "хорошо или плохо воевать с чужой культурой?". не надо бить себя в грудь и кричать, как ты любишь родную мову.
Будь яку боротьбу за деколонізацію можна підвести під таке визначення. Люстрація теж своєрідна боротьба з нав"язаними цінностями. Теж ідіотизм? Тоді вся східна Європа вичухалась з-під московства виключно шляхом ідіотизму. Як що іншого визначення ніж означене Вами не придумано, то я за "ідіотизм". Якої національности? немає з чим спорити. але таке визначення цілком підходить (стосовно України) до іспанської, англійської, австрійської, шведської, литовської і т.п. культур до яких слід ставитись з цікавістю та пошаною, але не стосовно московської, яка є колоніальною і такою що нищила українську. Деколонізація ні за яких умов не може бути толерантною в повному розумінні цього слова. Парадокс. Саме так. воно закінчиться і повернеться взаємна повага і т.ін. після остаточної деколонізації України. і не раніше. колонізатор з всих сил опирається деколонізації, а деколонізуємий всіляко придушуватиме колонізатора. Замкнене коло. але перевага на боці деколонізуємого, бо він бореться у себе за своє. Ви тут відстоююте сторону колонізатора. Як що Ви припините це робити, вдношення до Вас різко змінеться.
Мне - неважно Но Вы задали вопрос, на который сами знаете ответ, ибо боритесь здесь с чужой культурой:rose:
А предложить человеку заткнуться - это, конечно, верх полета мысли представительницы прекрасного пола.
Минни) поаккуратнее) здесь много пользователей очень внимательны к владению русским языком пишущих по русски))) БорИтесь - это практически призыв...а вот борЕтесь это то что ты имела в виду если я правильно поняла) не нада здесь бороться с чужой культурой) уточняю на всякий случай)
Так это констатация факта. Очепяталась:rolleyes:, я же запятую после ибо не поставила:rose: А запятые... они знаете ли важны. Казнить нельзя помиловать