Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

это 5+.

2. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Что-то ты заикаться начал, друг мой. Я спросил "хорошо или плохо воевать с чужой культурой?". не надо бить себя в грудь и кричать, как ты любишь родную мову.

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Весело тут:))

4. OrangeSpring

ЭТо ВЫ нам скажите? Каково это воевать с чужой украинской культурой?

5. AMOR 69

Что ты говоришь! По-моему, тут модераторы совсем перестали за собой следить.

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Это покажет Ваше бескультурье и неуважение к прекрасному пору....

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так, тут йому, як розбанили, навіть цікавіше, ніж на одеському форумі сьогодні. :))

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Будь яку боротьбу за деколонізацію можна підвести під таке визначення.
    Люстрація теж своєрідна боротьба з нав"язаними цінностями. Теж ідіотизм? Тоді вся східна Європа вичухалась з-під московства виключно шляхом ідіотизму. Як що іншого визначення ніж означене Вами не придумано, то я за "ідіотизм".

Якої національности?

немає з чим спорити. але таке визначення цілком підходить (стосовно України) до іспанської, англійської, австрійської, шведської, литовської і т.п. культур до яких слід ставитись з цікавістю та пошаною, але не стосовно московської, яка є колоніальною і такою що нищила українську.
    Деколонізація ні за яких умов не може бути толерантною в повному розумінні цього слова.

Парадокс.

Саме так. воно закінчиться і повернеться взаємна повага і т.ін. після остаточної деколонізації України. і не раніше. колонізатор з всих сил опирається деколонізації, а деколонізуємий всіляко придушуватиме колонізатора. Замкнене коло. але перевага на боці деколонізуємого, бо він бореться у себе за своє.

Ви тут відстоююте сторону колонізатора. Як що Ви припините це робити, вдношення до Вас різко змінеться.

9. AMOR 69

Плохо.
    А почему для Вас важно моё мнение?

10. рівнянин

А ты че, предлагаешь КГБ, да че там мелочится, НКВД, организовать на Острове?:rolleyes:

11. OrangeSpring

Мне - неважно
    Но Вы задали вопрос, на который сами знаете ответ, ибо боритесь здесь с чужой культурой:rose:

12. AMOR 69

А предложить человеку заткнуться - это, конечно, верх полета мысли представительницы прекрасного пола.

13. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

смешались в кучу - кони, люди...(с)
    и каша тысячи орудий...
    стекает с клав...

14. AMOR 69

Мои подозрения на Ваш счет подтверждаются. Не буду их высказывать вслух, дабы не обидеть.

15. OrangeSpring

Вы такой подозрительный... хм...Вокруг - одни враги ...китайско-говорящие националисты и блондинки:))

16. Соло

Соло Рыжая до белого каления

Минни) поаккуратнее) здесь много пользователей очень внимательны к владению русским языком пишущих по русски))) БорИтесь - это практически призыв...а вот борЕтесь это то что ты имела в виду если я правильно поняла)
    не нада здесь бороться с чужой культурой) уточняю на всякий случай)

17. Inga

Inga Дуже важлива персона

Это будет черной неблагодарностью, за оказанную Вам поддержку... :))

18. OrangeSpring

Так это констатация факта. Очепяталась:rolleyes:, я же запятую после ибо не поставила:rose:
    А запятые... они знаете ли важны. Казнить нельзя помиловать;)

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А від кого ж це такі слова я чую?о_О:)):)):))

20. рівнянин

Я женщинам все прощаю...кроме измены...:pardon:

а де твій аватар? :)