Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. Forpost

Forpost Стоїк

вже два рази Вам пояснювали ,що це не так а Ви далі свого гнете

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Пан Гранд, пробачте, Ви, як м1й тато, , спочатку повчае , повчае, а як я починаю сперечатись, в1н кажа, марш в куток , 1 ст1й 1 вивчай там ази :o (побачте за помилки )

3. Милена

:scratch_one-s_head: звиняйте, а можно ещё раз повторить , только на том языке, который я смогу понять .

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А може я і є Ваш тато?;):)) Тільки дописую тут на форумі впотайки від Вас.;):))
    А помилки то пусте. З часом відшліфуються.

5. bars

bars Well-Known Member

Ура!!! Ні, Г"Алла-а-а!, Ні... О! Гей-й-й! Ми перемогли! Ми відвадили від "нашої" оселі ворога! Ми не дали йому нічого сказати! Бо він хотів говорити не на Юрковських "віршах" і не на Грандівському суржикові. То не головне, що ми так і не знатимемо, про що цей пройдисвіт хотів сказати, головне, що ми не дали йому цього зробити. І нам не треба тут нікого! Бо
    Навіщо нам різнодумці? Будемо думати одну думку, співати одну мантру і молитися одному цареві, як нас вчив дєдушка Сталін...
    [CENZ]Підпис потрібен?:))[/CENZ]
    Дурдом...
    А про що ви збираєтесь розмовляти? Я навіть не питаю хто і з ким...

6. Милена

Нет, Вы точно не мой отец , мой Папа одессит, я это знаю, но он , как и Вы бывший военнослужащий, очень любит меня строить ;) ( знает , что я устав знаю, но всегда пытается меня подловить :rolleyes: )
    А ошибки, это точно, пустое, я просто не.... переключила клаву ;):))

7. ГРАНД

А що трапилось? Я наприклад Амор69 чудово знаю ще по Руслібералу на якому він дописував під цим же ніком. Тому мені він нічого нового не сказав. Там ми з ним були так би мовити в "одній команді". І що Вас так заплющило від мого суржику, від якого я не відхрещуюсь, а всіляко намагаюсь позбуватись його? Як що Юркові вірші не подобаються - не читайте. В чому проблема?

8. Forpost

Forpost Стоїк

не я пояснював,і пояснення було на російській мові

9. ГРАНД

Типу питанням "яка довжина повідка у караульного собаки"?:)) Це колись було коронне питання для того щоб підловити на незанні статуту гарнізонної та караульної служби. Ех молодість шальная.:))
    Во-во.

10. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

Есть такая наука - этика. Когда знаете, что человек Вас не понимает, Вы должны постараться сказать на понятном ему языке. Культур-мультур такой есть. Я сам говорю на 5-ти языках. Среди моих пациентов бывают и восточноевропейцы, и латиноамериканцы, и итальянцы, которые ни слова не знают по-английски. Я мобилизую весь свой скудный запас слов из их языков, чтобы хоть как-то пообщаться. И знаете, получается. А представьте себе, я поведу себя как иные с этого форума. Сорри, Мария Гарсия Лопез Де ла Бадиа, ты в англоязычной стране. Или чеши по-английски, или скатертью дорога.

Офигеваю, когда взрослым людям приходится такие простые истины объяснять.

11. Милена

Ок, прости , я видимо была занята, ( или борщ варила, или перцы фаршировала :o ) да, с блондами и такое бывает , сама в шоке :rolleyes:о_О:))

12. ГРАНД

Тоді змобілізуйте ще трошечки своїх познань в українській мові і продовжуйте спілкування. або просто ігноруйте україномовні дописи. До того ж тут не якийсь медичний заклад, а Ви на форумі не лікар. Це до того, що приклад із Вашого професійного життя, де Ви заробляєте гроші , тут на форумі дещо не доречний.

Та воно зрозуміло. Було б не погано і самому ті істини розуміти.

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А кто тут против AMORA конкретно?

Просто человек немного не понял:

1) Абсолютное большинство пользователей этого форума розуміють українську мову.

2) Для очень многих вона природня....

3) Требовать чтобы здесь никто по-украински не писал.... Ни в какие ворота

14. AMOR 69

Претендент уже понял, с каким контингентом пациентов имеет дело, поэтому, свой первоначальный вопрос уже давно снял. Претендент уже не расчитывает на голос разума. Ему бы добиться, чтобы конкретно с ним говорили на понятном ему языке, претендент будет считать это наивысшим достижением в данных незавидных условиях. Но, мне кажется, даже такой простой вопрос решать не с кем.

15. Милена

Згная этику Вы, пытаетесь повести себя , как иные с этого форума (с) эксьюз ми, иншолигум битта , айм сосори , вот ар ю вонт, ?:)

16. ГРАНД

Пані Милено. Що скажете на цей допис?;););)

п.с. Степанич хоч і редіска, але наша редіска!!! А наша редіска, сама крутяча в світі.;):)):))

17. bars

bars Well-Known Member

Для мене проблем немає. Мене цікавить думка людини, а не мова, на якій ця думка викладена. Я думку зрозумів - і мені цього достатньо.
    Якщо ми говоримо про мову, то давайте писати на дійсно державні мові. У нас державна одна, яка не містить в собі діалекти Буковини, Прикарпаття, Закарпаття, Побужжя, мови лемків, бойків, мазурів і інших... Я розумію, що вживання артиклів це круто, я розумію, що так розмовляють в багатьох місцях. Але чому "мені так се замануло" вірно, а "мне так захотелось" викликає таке "правєдне" обурення?
    "ТщательнЕе надо быть, тщательнЕе!" (с)

18. AMOR 69

Анжей, я же ничего не требовал. Я просто высказал мысль на основании собственного опыта, что таким, как я тяжело влезть в русло беседы и поэтому неинтересно, и если администрация желает расширить аудиторию, то должна подумать, а не лучше ли общаться на том языке, который понятен гораздо большему кругу людей.
    Это идея, а не требование.
    Как видите, я действительно захожу сюда раз в пятилетку, да и то после неоднократного обращения ко мне в личку администрацией форума.

Но теперь уже вопрос совсем в другом. Желают или не желают форумчане общаться со мной на понятном мне языке? Есть у них какое-то воспитание, или жлобы деревенские?

19. ГРАНД

А мені ті галичанські "я си" подобаються. То що тепер мені робити?

20. Forpost

Forpost Стоїк

ибо "мне так захотелось" не диалектизм украинского язьіка

а де твій аватар? :)