ну вообще-т в правилах четко написано, что в общих разделах предпочтительно использовать русский язык а кому как удобнее -- это дело другое, мы, слава Богу, все люди свободные
Я, як відвідувач, що використовує лише українську мову на форумі, можу сказати, що змінити її на російську не можу. Колись мої любі друзі, Луна та НаСекундуЗагляну, дуже попросили мене висловлювати думки саме українською. І я, по-перше, не можу їм відмовити. По-друге, так звик, що не можу відмовити собі у цьому.
вы точно уверены что пишите по-русски? я - нет........... та шож вы пан Гранд такой прямой) чел может просто пропозицию высказал...пожелал как лучше....а вы его без предварительного в воздух сразу контрольный в затылок:rolleyes:
Зрозуміле намагання згладити гострий кут. Похвально як для посадовця. Саме про цю функцію як головну я і говорив в іншій спеціальній темі. але. Я знаю про що і кому я написав той допис. Йому передувала певна переписка між мною і тим дописувачем. Обнадійлива переписка. але перший допис в цій темі поховав все напрацьоване і обнадійливе. Щоб судити цю історію , обов"язково треба знати передісторію.
Автора теми турбує збільшення дописів українською мовою. Підкреслюю не формальний адміністративний перехід на виключно українську мову, а саме збільшення кількости дописів нею. Враховуючи те що автор мешканець США, але при цьому видимо етнічний москвин ми маємо зайве підтвердження того , що ненависть до всього українського у москвинів де б вони не жили є генетичною. Йому повинно бути достеменно відомо, що будь яких обмежень (формальних і не формальних) на застосування московської мови на форумі не існує, але ненависть та страх перед українською мовою вічний. Тоб то він вважає що збільшення україномовних дописувачів на форумі апріорі губить форум. Отак от. Не більше і не менше. Ясно? Губить. Так от, я за те щоб форум "губити" в такий спосіб. Існує крилатий вислів "Крим буде або українським, або безлюдним" Я би трохи перефразував його стосовно Острова.
Я знаю Амоr-а по Либеральному Форуму - интересный адекватный собеседник. Относительно Острова он явно не в теме. Да, сей факт, меня неприятно удивил...
логика вывода убила наповал))))) и это таки контрольный в затылок без вариантов))))) " имеем лишнее подтверждение -крысы несомненно умерли отравившись помидорами"))))
А вон Мадж, хоть и питерец коренной, и к Украине ни каким боком, но по его словам, покрутившись на "Острове" стал таки розуміти українську мову.
Навіть не просіть. Все рівно не заткнусь. Як би не військово-кілерсько-кримінальна риторика, можна було б посмятись. А так не смішно. Форесер та Чалдон теж розуміють чудово.