Та хто б вже базікав! ) Ви самі суперпрофесіонал щодо викликати нечуваний інтерес всього форуму до себе. Скільки ви тем створювали та голосувань з цього приводу - і не порахувати. :rolleyes:
ага ) раньше то я думал, что общаюсь с людьми, и шутки были соответствующие, искрометные, интеллектуальные.. а когда понял. что общаюсь с быдлом и животными, шутки стали соответствующие.. что вы Грант, Блик и прочая гавнюки заслуживаете. такие вам и шутки теперь.. отакая вот трансформация незатейливая
Будемо казати відверто, щоб на форумі людина почувала себе комфортно, необхідно, щоб більшість форумчан були її однодумцями у принципових питаннях, а не антагоністами, з якими спілкування можливе тільки у формі тролінгу та образ. І над створенням таких комфортних умов треба працювати, бо само з неба нічого не падає. Отаке.
Знайти більшість однодумців важко або практично неможливо. Тому треба вчитись розмовляти з антагоністами без образ. Це і будуть комфортні умови.
Є опоненти, з якими можна розмовляти без образ. Але під словом антагоністи я мав на увазі не опонентів, а є насекундузасерущих.
Ви переоцінюєте себе. Я просто ставлю Вас до ігнорування, як слабенького співрозмовника, який не витримує накалу суперечок і атрофувався до непристойності.
але на це у Бліка ні фантазії. ні стриманності не хватає...ображають його, навіть ті його не мають за шось, кого він так палко підтримує...
) Я вже старенький, і апріорі сильним бути не можу. Ех мені б скинути років 20, тоді ух... задав би жару.