Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:rose::p:));):pardon:

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Быстро - Alt+39 (на дополнительной клавиатуре))
    (удерживая Alt набрать 39 на доп. клавиатуре)

3. ГРАНД

Щоб було Вам відомо, я в консультанти не напрошувався. До того ж я ніколи не претендував на роль знавця філолога і з радістю приймаю консультації та правки справжніх знатоків (один такий на форумі є, і дає мені періодично зауваження, і я за це вдячний). Ваші ж закиди сприйняв би теж з радістю, як би вони робились мовою про яку йде дискусія. Тобто українською. А так у Вас вийшов якийсь недолугий та злобний плювок в мій бік. але і це не срашно. Бо Ви ж московка, і для Вас це природньо. а що природньо то це терпимо.;)

4. Norton

Norton камышовый кот

щось пане Гранд не виходе у вас без іронії відповісти опонуючому....чому? тим паче с жінкою могли б поводитись більш стримано...;)

5. ГРАНД

А хто опонуючий?

Ні в якому разі. Жінкам подобається саме такий стиль. Принаймні більшості жінок.

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

А вот я против такой постановки вопроса,, решение Гранда ( пан Гранд тиха , не вмешивайтесь) мне больше импонирует :good:, и начнём сначала, человек (с очень интересным ником ) ни от кого , ничего, не просил, он просто спрашивал и предлагал :), при всём этом, он сказал, что мову он даже очень понимает, просто болеет за тех русскоязычных, которых он приведёт на Остров , ну и , мы их выгоним, только потому, что они не умеют писать украинскою ?:)

7. Norton

Norton камышовый кот

хм...в даному випадку пані Інга вам опонує....:)
    ну з висоти віджитого життя, вам видніше...;)

8. ГРАНД

Ого о_О А я і не знав. Тре занотувати.:))
    Висота віджитого життя дорівнює приблизно 2 метри під землею. Я поки що такої висоти ще не досяг і перебуваю на нижньому щаблі. Приблизно 180 см. над землею.;)

9. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а я чета не понял..
    и шо, уже некому взять вкрай оборзевшего Гранда за чуб и хорошень приложить его фейсом ап тейбл?
    это теперь такой "дружелюбный форум"?

чета я читаю и не пойму шо тут творится.

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

Почему выгоним? :scratch_one-s_head: Я так поняла, что этим новоприбывшим скорее всего здесь не понравится, потому что не все пишут на русском. В связи с чем автор темы и призвал форумчан больше писать на русском в первом посте. И тогда надо понимать - им наверное понравится.

11. ГРАНД

Ніхто нікого виганяти не буде. Принаймні я не буду. Знаєте чому? А тому , що самі підуть. А тут я вже нічого гарантувати не можу. В смислі що не докладу певних зусиль.

12. НаСекундуЗагляну

я тоже не смогу в общественном туалете долго находиться, ежели вы собираетесь превратить в это место форум.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[CENZ]Ловелас, аднака!:))[/CENZ]

14. ГРАНД

Ви москвини в туалетах не можете знаходитесь тому що не вмієте ними коритсуватись та утримувати їх в чистоті. Це теж природньо для вас. А взагалі то клозети це дзеркало будь якого громадського закладу від ресторану до лікарні або офісу. Я наприклад ніколи не стану обідати в ресорані з брудним клозетом, який я відвідую одразу по прибутті до закладу.

15. Милена

Милена Дуже важлива персона

Вы думаете что Вы меня удивили, неа , ниразу, тут уже каждый первый 100500 раз (как говорит Баярд) , собирались уйти :) и что в итоге, а смысл, Остров круглый, как Шарик, и все пути ведут на то место откуда мы пытаемся уйти , от себя не убежать :rose:

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

о_О
    Сынок, знай - кого бы ты не выбрал в жены - она мне уже не нравится. :rolleyes:

17. ГРАНД

Во-во. Зате побазікати про свій ухід надто захопливо та інтригуюче. А головне викликає нечуваний інтерес всього форуму.;):)):rose:

18. НаСекундуЗагляну

понятно.. вот какая у вас цель - превратить этот форум в клозет Украины..
    в ее зеркало, так сказать:))

19. ГРАНД

Між іншим це знакова думка матерів у яких маються сини. вірніше єдиний син. Мати зазделегідь ревнує свого єдиного сина до невідомої поки що молодої жіночки.

20. ГРАНД

Щось Ви низенько так впали НСЗ. Мені прикро. Бо колись жатри ьбули іскрометні та вишукані, а тепер пройшла у вас якась трансформація.

а де твій аватар? :)