Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Рома, я сообщу Вам инсайдерскую информацию: на этом форуме достаточно много людей, для которых украинский язык родной, и им на нем писать много проще, чем на русском.

А Вы от них требуете, чтобы они писали на чужом языке, потомучто Вы их язык не понимаете.

Странное требование, не находите?

Тем более гляньте вниз монитора, там число посещений форума из разных стран. Абсолютное большинство из Украины.
    А Азаров вещь в Украине всетаки уникальная.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Любонько. Ви головне почніть, і поступово мова сама собою відшліфується.
    Пропоную почати з відповідей на мої дописи. Я сприйматиму будь які огріхи залюбки. Головне почніть і через місяць - два Ваша українська буде віртуозною. а як що цей крок зробите в домашніх умовах, в побуті, то швідкість опанування подвоїться. Блік не дасть збрехати.
    Чекаю.

3. Соло

Соло Рыжая до белого каления

дякую вельмишановний пане) я ось зараз i спробую...писати легше нiж розмовляти бо акценту не чути...
    а переключать раскладку на английский кумарно))) даа...но очень интересно..правда..

4. ГРАНД

Не треба нічого переключати. Замість "і" тисніть (1) одиницю. Як на "і" так і на "ї". Замість української "є" можна тиснути на москвоську Э. То не принципово. Головне переконане бажання і не зупинятись на півшляху.

5. Соло

зрозум1ло) ще раз дякую) терміново треба прочитати товсту велику книгу українською

так..ну переводчик то выдает нужные буквы..а как русской раскладкой писать вот это ї ?

6. Forpost

Forpost Стоїк

сколька семей столька мнений у одного другана украинка звар"ювала и говорит исключитеьно на русском ,у другого нормальная сибирячка на чистом украинском

7. Соло

нет.я всё таки хочу научиться по человечески писать..надо вгружать украинскую раскладку да и ффсё. хде наш админ? пойду улыбаццо))))

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Росяінин не розуміє, чому грузін не бажає спілкуватись з армянином російською мовою. Ну, що я можу сказати. кг/ам, як не подивись. :)

9. ГРАНД

1.Ні в якому разі не користуйтесь автоматичним перекладачем. користуйтесь виключно своїм запасом знань.
    2. Про книжку я хотів сказати раніше, але утримався, щоб не відлякати Вас.
    3. Нічого не переключайте , користуйтесь одиницею і ніхто Вам зауважень не робитиме.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну.. дехто з них просто вважає, що "наш народ", який складають "громадяни України" має дві мови, з яких російська, звичайно, головніша. :pardon:

11. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

На моих компах 4 алфавита: английский, польский, русский и украинский. Как-то особых проблем с переходом с одного на другой нет.

12. Соло

дорогой Блик.(здесь смайлик - великосветский поклон) несмотря на моё необъективное к тебе отношение,в данном случае не могу не поблагодарить от всей души вот за это "дехто з них" уже хотя бы не "все они"..мелочь а приятно)))

13. Соло

як раз це я i намагаюся зробити) тому що перекладач це не навчання...вiн iнодi дуже смiшно переклада....э))))) э треба флiпнути)))

о боже..полчаса писала элементарную фразу))))%-)

14. Forpost

Forpost Стоїк

[​IMG]...

15. ГРАНД

Це називається... глибокий вдох і смачний плювок.... в нашу не ідеальну звісно ж суспільність. Не він перший , і не він останній.

Хм. Ну то і йдіть на московські форуми і робіть там що заманеться. але чомусь таки прийшли сюди. Невже для того щоб прочитати лекцію про шкідливість москвофобії? Як що московфобія і існує принаймні тут на форумі, то причина тому і само московство з його менталітетом, який Ви чомусь приписали українцям.

Я би зрозумів весь цей спіч, як би він стосувався грузинської, або вірменської мови.

Між іншим це загально світоий тренд. Цього не можна не помічати, що московська мова природньо ужимається в своєму ареалі рівнопропорційно утисканню московського впливу на світові процеси. А святе місце пустим не буває. До того ж ужимання московського ареалу це шанс на відновлення тих національних мов, які віками московщиною же і пригнічувались.

прийшов, пукнув і пішов. А ви (хлопці,) нюхайте. Але ж тут ще і дівчата.

Ваше ім"я Махатма?
    Смішні? можливо. Головне щоб не угрюмі та мавпоподібні.

16. ГРАНД

:good:
    Нічого -нічого. Чим далі тим швидше виходитиме. І скоро допис буде творитись автоматично.

17. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]пуск---панель управления--время ,язьіки и региональньіе стандартьі------язьіки-----клавиатура -----добавить раскладку [/OFFTOP]
    ПиСи о ы в мене добавилась може не злетить

18. Соло

[OFFTOP]працює? так! адмін не знадобився)) завдяки пану Торро..дякую шановне панство))) без вас бы не впоралася ...
    зовсім не впевнена у правопису..це нервуэ....:)

совсем забыла что всё это положа руку на сердце жуткий оффтоп))) прошу прощенья!)))[/OFFTOP]

19. ГРАНД

Досить розшаркуватись в кніксенах та вибаченнях нікому не потрібних. Приступайте до діла. стисніть волю в кулачок і вперед!!!:rose::)):good:

20. Соло

[OFFTOP]а как же по украински будет - слушаюсь и повинуюсь?))))))))))))) слухаю и виконую?))))[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)