для мене це питання не має вагомого підгрунття, а для вас? що з вами люди? про що ви думаєте, хто і в якій кількості стоїть на панелі?%-)
У каждого человека есть своя больная тема Тут уже в другой теме Торро высказался про украинских и русских женщин
дивіться, бо пан Гранд риторику не поважає....конкретика потрібна....як в пана Гранда, цей чолов*яга може все по полицям розложити....а ви?
Анігдот нагадав: [OFFTOP]- Дітки, ми з вами сьогодні поговоримо про лібералізм. От я – лібералка. Тому мене не хвилюють питання кольору шкіри, способу заробляння грошей, національних культур, належності до сексуальних меншин. А от ви як? От, наприклад, ти – Андрійку? - А я – націоналіст ! - Який жах ! Поясни тоді – чому ж ти став націоналістом? - Бо мій дід – націоналіст, мій батько – націоналіст, мій брат і навіть моя молодша сестричка теж націоналісти ! - Ну нехай так. Але якби твій дід був злочинцем, твій батько – алкоголіком, твій брат – наркоманом, а сестра – путаною, то ким би ти був ? - От тоді я би був лібералом.[/OFFTOP]