Може хтось і хворий, але ви навіщо прикидаєтесь маленьким? :rolleyes: Ви ж чудово розумієте, що всі україномовні дописувачі знають російську мову, тому що як мінімум вивчали її у школі. А росіяни, які є на форумі, не вивчали мабуть українську мову у Сибіру. Тому і не розуміють. Інша справа - що це не привід ставити якісь умови.
так а что вы хотели, если Эти люди ни о чем другом говорить не могут? с ними даже потрындеть НОРМАЛЬНО низя...у них глобальные проблемы, есть проблема в москалях и это насущный и ооооочень серьезный вопрос...)
Я не знаю що Ви вкладаєте в поняття "всі патріоти", але задам зустрічне питання. А всі примати браття?(Людина теж відноситься до приматів, між іншим) От і вирішуйте, чи Ви патрот людства, чи брат гіббона.
Є такий дописувач Чалдон. Десь носиться по Сибіру щось шукає, мабуть газ чи нафту. Не знаю що саме. або будує. Він ніколи не бував в Україні (сам про це казав), можливо навіть з трудом покаже її на мапі. але чомусь дописи українською мовою (принаймні мої точно) чудово розуміє і навіть дає відповіді на них. І такі відповіді, що не викликають сумніву, що він абсолютно точно треактував для себе прочитане українською. От Вам і приклад. Можна ще казати про Форестера, який теж все без виключень правильно розуміє. Ба навіть Ваня Лісіцін, наш юний московський совочок і той все розуміє. А от інші прихожани на острів із північних широт ні.
Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями(с)ПиСи де би була моя дочка, якщо б вчила російську мову ,а не англійську.....на панелі напевне
А потрапляння на панель залежить від вивченої мови? Цікаво. А яку треба всім нам вивчити мову, щоб ми нарешті почали жити по-людськи?
Доречний приклад. але він із 19-го століття. А на вулиці 21-е. Як що Ви під навчанням чужого маєте на увазі московство - то навчились до самого краю того московства, тепер з такими потугами не знаєм як від тих знань позбутись. Хоча з іншого боку вивчення московства виключно як негативного явища - таки корисно. Це як в релігії священик прочан лякає дияволом. прочани від священика знають що він існує серед людей, але маскується і спокушає, а також що він абсолютне зло що рядиться добродія.
Не закінчиться. Допоки кацапи будуть набігати... Спойлер 10 Заповедей Кацапа в Украине с расширенным толкованием и примечаниями