Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Може хтось і хворий, але ви навіщо прикидаєтесь маленьким? :rolleyes: Ви ж чудово розумієте, що всі україномовні дописувачі знають російську мову, тому що як мінімум вивчали її у школі. А росіяни, які є на форумі, не вивчали мабуть українську мову у Сибіру. Тому і не розуміють. Інша справа - що це не привід ставити якісь умови.

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Тема - примітивний товстий тролінг та вброс г..на. Навіть якщо автор не хтів. ;)

3. Norton

Norton камышовый кот

так а что вы хотели, если Эти люди ни о чем другом говорить не могут? с ними даже потрындеть НОРМАЛЬНО низя...у них глобальные проблемы, есть проблема в москалях и это насущный и ооооочень серьезный вопрос...:pardon::))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я не знаю що Ви вкладаєте в поняття "всі патріоти", але задам зустрічне питання. А всі примати браття?(Людина теж відноситься до приматів, між іншим) От і вирішуйте, чи Ви патрот людства, чи брат гіббона.;)

5. Norton

Norton камышовый кот

бачу українська мова поволі вам все таки стає доступнішою...:)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я такого в Вроцлавському зоо бачив.
    Гібона.

Теж української не розумів,безвстидник.

7. Norton

Norton камышовый кот

....ну так общайтесь по теме...;)

8. Forpost

Forpost Стоїк

в себе вдома в Україні! а то навіщо ж,виросло вже покоління якому ваша мова до лямпадки

9. ГРАНД

Є такий дописувач Чалдон. Десь носиться по Сибіру щось шукає, мабуть газ чи нафту. Не знаю що саме. або будує. Він ніколи не бував в Україні (сам про це казав), можливо навіть з трудом покаже її на мапі. але чомусь дописи українською мовою (принаймні мої точно) чудово розуміє і навіть дає відповіді на них. І такі відповіді, що не викликають сумніву, що він абсолютно точно треактував для себе прочитане українською.
    От Вам і приклад. Можна ще казати про Форестера, який теж все без виключень правильно розуміє. Ба навіть Ваня Лісіцін, наш юний московський совочок і той все розуміє. А от інші прихожани на острів із північних широт ні.

10. Forpost

Forpost Стоїк

я бьі сказал архиважньій

11. tanna

А як щодо цього? ;)

Не дуріте самі себе!
    Учітесь, читайте,
    І чужому научайтесь,
    Й свого не цурайтесь.

12. Inga

Inga Дуже важлива персона

и много ещё осталось?.... я имею ввиду - выброс скоро закончится, как вы считаете? ;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями(с)ПиСи де би була моя дочка, якщо б вчила російську мову ,а не англійську.....на панелі напевне

14. tanna

А потрапляння на панель залежить від вивченої мови? Цікаво. :scratch_one-s_head:А яку треба всім нам вивчити мову, щоб ми нарешті почали жити по-людськи?

15. ГРАНД

Доречний приклад. але він із 19-го століття. А на вулиці 21-е.
    Як що Ви під навчанням чужого маєте на увазі московство - то навчились до самого краю того московства, тепер з такими потугами не знаєм як від тих знань позбутись. Хоча з іншого боку вивчення московства виключно як негативного явища - таки корисно. Це як в релігії священик прочан лякає дияволом. прочани від священика знають що він існує серед людей, але маскується і спокушає, а також що він абсолютне зло що рядиться добродія.

16. Forpost

Forpost Стоїк

и к гадалке не ходите(с)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не закінчиться.
    Допоки кацапи будуть набігати...
    10 Заповедей
    Кацапа в Украине
    с расширенным толкованием
    и примечаниями

18. Norton

Norton камышовый кот

то може на них треба увагу свою концентрувати? ;)
    ви так вважаєте? :scratch_one-s_head:

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

о_О Супер, великолепное сравнение . ( хотела ещё кое что спросить, написать , но потёрла )

20. Forpost

Forpost Стоїк

а ким панель в Москві забита?

а де твій аватар? :)