Відповідь: Не будь байдужим!!! В Україні вже з´явився закон який забороняє вживання будь яких мов крім української? Тобто якщо я буду десь сидіти за столиком і балакати анґлійською мене заарештують? Жах!!!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Не будьте фарисеєм,Дальнєвосточніку! 300 років русифікації,фізичного і морального нищення цілого народу,його історії,звичаїв,нищення кращих представників нації. Що,не було цього?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Око за око? Зуб за зуб? Скажите - вот моя семья - я - инженер, жена - бухгалтер, сын - IT-специалист, дочь - журналист - все граждане Украины - должны ответить за все? Этакую "коллективную ответственность за злоденяия предков" может введем законодательно? P.S. особенно понравилось вот это преступление: "Постанова ЦК КПРС про русифікаці України, за якою вчителі російської мови та літератури в Україні отримали 16% надбавки до платні порівняно з виклачами української мови." "кровавые большевистские украинонеавистники" платили больше учителям русского языка...Просто жах! националдемократы на такие злодения не способны - они просто закрывают русские школы....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну якщо є бажання просто постьобатися, можна й так. Додано через 2 хвилини Було. І що??? Ви тепер віддячуєте тим же??? То чим ви кращі???
Відповідь: Не будь байдужим!!! Про Амосова вже писали. І вже відповіли: не потрібна була йому українська мова ані на роботі ані в києвському побуті до самої старості. Така специфіка мовного стану в українській столиці. Риба тільки перший день свіжа, а потому тхне. В нас комисари не вернулися. А от якщо северодонецька ... приєднає вас до Росії, згадаєте.
Відповідь: Не будь байдужим!!! С очередной победой Вас, дорогие соотечественники! Нацрада по телевидению дала наконец-то открытый и достойный отпор на: "-- 1876 р. Таємний (Емський) указ Олександра ІІ про заборону ввезення до імперії будь-яких книжок і брошур "малоросійським наріччям", заборону друкування оригінальних творів художньої літератури, в яких "не допускати жодних відхилень від загальновизнаного російського правопису". Заборонялися також сценічні вистави, спів, читання та друкування текстів до неї українською мовою. " "27 лютого 2008 року Національної радара ухвалила рішення про внесення змін до Положення про порядок ліцензування мовлення (кабельного) та здійснення ретрансляції програм та передач... ...суб’єкт господарювання, який перебуває під юрисдикцією України...зобов’язаний адаптувати зміст призначених для ретрансляції програм до вимог законодавства України, а отже, отримати ліцензію на кабельне мовлення... Перелік програм, які потребують адаптації: 24 Док; 7; Animal Planet; A-ONE; Arirang; Blue Hustler; Bridge TV; CCTV4; CCTV9; CNBC; CNL; CNN; Discovery Europe; Discovery Channel; Discovery Civilisation; Discovery Science; Discovery Sci-Trek; Discovery Travel & Living; ESPN Classic Sport; G-1; Hallmark; MGM; MTV Россия; Music Box; Music Box Ru; Neo Music; Neo Television; PLAYeR; Rambler-ТелеСеть; Russia Today; Style; TBN-Russia; TCM; TVCi; VH1; Wine TV; Аджария ТВ; Благовест; БТ (Білоруське ТБ); Детский; Драйв ТВ; ДТВ Viasat; ЕДА; Звезда; ЗдоровоеТВ; Из рук в руки ТВ; Кавказ Хит; Кино-класика; Киноклуб; Киносоюз; Культура; Лідер (Азербайджан); Мир; Мир ТВ; Мировое кино; Москва; Муз; Настоящее смешное телевидение (HCT); Наша музыка; Наше новое кино; Ностальгия; НТВ-Плюс "Премьера"; НТВ-Плюс Спорт Он-лайн; НТВ-Плюс-Спорт; НТВ-Плюс-Футбол; О2ТВ; Охота и Рыбалка; Первый канал. Всемирная сеть; Первый Музыкальный Телеканал; Премьера; РБК-ТВ; РЕН ТВ; Ретро; РТН; РТР спорт; РТР – Планета; Русский иллюзион; СГУ ТВ; СОЮЗ; СПАС; Спорт; СТС; ТВ Центр; ТДК (Телевизионный дамский клуб); ТНТ – Телесеть; Удивительный Мир; Школьник ТВ; Юмор ТВ." Не понимаю только - где Евроньюз - там украинской дорожки нет...И в чем провинился Хастлер - там рекламы - нет,а переводить на украинский - нечего :D P.S.Провайдеры могут транслировать лишь каналы, вписывающиеся в нормы украинского законодательства (то есть с долей 75% на украинском языке и без иностранной рекламы). Не узнать нам теперь гамериканских новостей - CNN - под запретом....И Английских - CNBC там же....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Певно, українці більше прогибалися під владу (а білоруси ще більше), ніж литовці чи грузини і т. ін. Сам був неодноразово свідком, приходить людина (звісно, не столична) до держустанови та каже - даруйте, погано (або зовсім) не розумію російську, - ну не спромігся бідолахо! - тому мені будь ласка грузинською/литовською. Додано через 8 хвилин Дійсно дурнуваті такі націонал демократи. От зробили б так, як мусульмани в Єгипті та ін. країнах, що до них були християнськими: хоча би часткове звільнення від податків україномовних, і через деякий час все налагодиться. І ніякого жаху. :radist:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Обычное дело - когда возразить нечего - постараться замолчать.... откда такая инфа? Шото я ничего о присоединении к России не слышал из Северодонецка - ни в первый раз, ни во второй....Я смотрел полные трансляции. Вы - надеюсь - тоже? Или ОднаБабаСказала?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Адже не замовчував, і ще раз процитую себе: не потрібна була йому (Амосову) українська мова ані на роботі ані в києвському побуті до самої старості. Така специфіка мовного стану в українській столиці. А я хоч і не Кравчук, в шахи грати вмію. Легко вирахувати, лише одна путь йде в разі відокремлення регіону (на першому з"їзді відверто казали, а на другому ті ж самі так би мовити лиця): стане в чергу за Косово, Нагірним Карабахом, Абхазією, Приднестров"ям, Ольстером... Кривава, довга і не обов"язково успішна.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Тогда и я повторюсь - от этого он что - хуже спасал людей? Я то как раз и отсаиваю взгляд - что язык - не вопрос жизни и смерти. А представляют дело именно так - или украинсикй язык - всем и посеместно - или все умерли.... Знаете, я понимаю, почему пиаровцев обвиняют именно в этом - хотя вина их другом - ограблении народа Украины, воровском захвате собственности, беззастенчевой наживе за наш с Вами счет.Но если говорить об этом - то и у БЮТа и НУ также рыльце в этом пушку...Знчить - такие дела - табу...А клеймить их будем за "развал" страны. Так вот - ничего "косовского" в федерации нет. США, Германия - да и Росиия - федерации, и чувствуют себя хорошо. Другое дело, шо в наших условиях федерация - это создание удельного княжества для зарвавшихся и жадных до наживы политиканов...Вот что ужасно! Вот в чем опасность...А о выходе из состава Украины не говорилось.В отличие от косовских албанцев - которые провозгласили именно это - выход из состава Сербии - за что были лишены автономии и туда ввели войска....
Відповідь: Не будь байдужим!!! :8: :8: :8: Я что то не врублюсь..Вы что этим то постом хотели сказать то? Если чел в Киеве приходил в госучреждение..на кой хрен ему по грузински или литовски то было отвечать то?????:cowboy:
Як ви ставитесь до введення другої державної мови?! Як на мене,це вже просто "паскудство"!!Столиця України виявилась російсько-мовною.На питання влади:"Чи варто вводити другу державну мову?",-з жителів нашої улюбленої,для більшості,столиці,проголосувало аж 53%.Що на мою думку надто безглуздо.Як до цього ставитесь ви?!
Відповідь: Як ви ставитесь до введення другої державної мови?! абсолютно проти більшість наших російськовних самі не розуміють чому вони ними є а є вони ними, зокрема, через цілеспрямовану русифікацію протягом століть та то причин багато, але менше з тим - вимоги російськомовних українців безпідставні хай вчать рідну мову
Відповідь: Як ви ставитесь до введення другої державної мови?! НЕГАТИВНО! З якої радості в Україні повинна бути державною ще й російська мова?????
Відповідь: Як ви ставитесь до введення другої державної мови?! Как к воле народа. И ее надо уважать. Вообще - потуги ускоренной украинизации всего и вся напоминают Чевенгур - пока все думают - а тут уже коммунизм... Проблему с телеэфиром урегулировали, кино - взяли.Теперь отсреливают кабельное телевидение - и останется интернет! Тут - по накатаной дорожке - доступ до неукраинизированного контента - запретить, баннеры с неукраинской рекламой - закрыть...Кста - у Китая все сделано именно так - можно брать и ставить...Только китайские правители не называют себя "демократами" - а честно и гордо - коммунистами.
Відповідь: Не будь байдужим!!! а що таке "воля народу"?.... те, що "народ" чує по телебаченню, читає в газетах, слухає за партою вназу?....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Может Майдан-2004 ?:cowboy: Нэ? (с) Мих. Додано через 1 хвилину Или тогда ето была "воля народа" ,а щас :
Відповідь: Не будь байдужим!!! Скільки б Ви не намагалися заплювати Майдан - не вийде. Після оголошення "результатів" виборів я, як і тисячі інших українців самостійно прийшов на Майдан. І в тому унікальність Майдану 2004. Не будь байдужим... (с) Доброчин.