Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? Ага! За принципом "спочатку куримо твої, а потім кожен - свої..."
Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? Зв'язок простий: спочатку відібрали хату, повбивали родину, а тепер "равнопрАвіє подавай"...
Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? А-а-а! Чули, чули. Підтверджуєте, що раб не хоче бути вільним, він хоче бути рабовласником. І до якого коліна з вами розраховуватися? До сьомого?
Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? Луччий захист - це напад..? Про "рабо-" не йдеться, але що вкрали - треба повернути, а потім думати про "рівно-".
Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? Хто в кого вкрав і хто кому повинен повертати? Жителі сходу, півдня і центру щось вкрали у жителів західної? То мені тепер Вам свою квартиру віддати? Чи продати її і візьмете грошима?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну тоді конкретизуйте, якщо можна: чого ви хочете, яка мета, до чого прагнете? От я дивився вчора "Свободу слова". Враження: представники "патріотичних, демократичних" сил наполягають на тому, що вони хазяї на усій території України, їх гнобили, вони здобули свободу, а тепер вони диктують свою волю, тож російськомовні українці повинні це усвідомити і не вякати, бо права голосу не мають. А інша сторона намагалася марно довести, що усі українці рівні і потрібно враховувати інтереси другої половини України, а не поводити себе западенцям на території східної України так, як радянська влада поводила себе на ЗУ, тому що для східняків у такому випадку ЗУ така ж окупаційна сила, як СРСР був свого часу для ЗУ, а це викликає зрозумілу протидію.
Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти? про голодомор еще вспомните... хотя - голодомором это как раз нас... Например - Польше? Может не стоит ворошить историю - там ведь не только коврижки - но и соль с перцем.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Якби Вас - не писали б зараз на Форумі. Додано через 11 хвилин Демагогічне "враження"... Ви плутаєте українців (любої мовности) і громадян України, серед яких є і злочинці, і москалюги, і хохли. Українцям (російсько-, польсько-, угорсько-, татарсько- і іншим мовним) не залежить на вєліком і могучєм у якості державної мови. ТАК, вісі українці рівні в правах. А враховувати "інтереси" злочинців, чи москалюг (любої національности)? Як там у Жеглова? "Вор должен сідєть в тюрьмє!"
Відповідь: Не будь байдужим!!! Да, Вы правы - моему отцу удалсь обойти нквд-шные заставы и спастись у родственников в Росии...Втом числе и потому я всегда пишу - нет разницы между коммуняками и фашистами.Но вот чем я таким "провинился" перед львовянами - не пойму....Тем, что я русский - и потому "должен"? Это я отбирал хату, убивал родственников - а теперь - каков наглец - еще и равноправия захотел????
Відповідь: Не будь байдужим!!! ТАК "Вас" (Голодомором), чи "удалсь обойти...и спастись в Росии"!!? урва, даруйте, мать! А оця демагогія і приводить до висновку:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну простите, остался жить.Судя по недовольству - надо было додушить всех.Чтобы не осталось русских в Донбассе.Это главная претензия к большевикам, как я вижу. Того и гляди, запоют скоро западенцi - "...одна палка, два струна - я хазяин вся страна...."
Відповідь: Не будь байдужим!!! Прощаємо винуватцям нашим... (с) Але якщо втік з-під Голодомору - не варто називатися жертвою Голодомору, і жонглювати тим... "Нас, бачите Голодомором..." Не вас! І не Вам уточнювати западенський репертуар. За піснями "...одна палка, два струна - я хазяин вся страна...." - прошу до родичів у Росії (батьковими слідами). Доречі, тре Юлії Володимирівні підказати пропозицію про обмеження ввозу в Україну самоварів.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Та ясное дело - русские от голодомора не страдали.И во Львове точно это знают - более того, покажут, кто страдал, а кто нет... :D А вот такого удовольствия - не дождетесь.
Відповідь: Не будь байдужим!!! А навіщо? Ви самі все написали. І знову демагогія, обгризання цитат... У оригіналі: Налаштовуєте "Русское Радио", і слухаєте... Эх, страна моя родная, край загадок и чудес. Где еще такое счастье, где еще такой прогресс! Под одной огромной крышей и просторней и светлей, Ни к чему нам дом отдельный, вместе жить нам веселей. [Припев] Это коммунальная, коммунальная квартира, Это коммунальная, коммунальная страна. По утрам гремят посудой - собирается братва, Тетя Маша варит кашу, ждет Гюльнару бастурма, Цукерман мацу заводит, Гоги делает шашлык, А оленевод Бельдыев - строганину и балык.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Відомий прийом, коли немає аргументів по суті: назвати опонента злочинцем, бандитом, бидлом, дебілом ("Де море?") і крапка. Ну про що з ТАКИМ дискутувати? Щоб Ви не називали мене демагогом, наведу конкретний приклад. На собі і своїй сім"ї. Вчора вчили з онуком абетку. Сім"я російськомовна. Так сталося. Онук теж буде вважати рідною російську, природньо. Російських шкіл немає, буде перевчатися, важко. Що робити? По уму, потрібно міняти "сімейну мову", переходити на українську. Її ми знаємо усі. Але! Ваша сім"я, думаю, україномовна. Попробуйте порозмовляйте вдома російською день-два. Зручно буде? Ні. Відчуття дискомфорту. Питання: чому я і члени моєї сім"ї повинні переживати незручності? Щоб Левандівка у Львові відчув себе переможцем? Друге питання: які проблеми будуть у Левандівки, якщо він височайше дозволить, щоб в моєму місті була хоча б одна російська школа? Моїй сім"ї буде комфортно, онук виросте із знанням української, як і усі ми. ЧОМУ ВИ МОЇЙ СІМ"Ї ЦЕ ЗАБОРОНЯЄТЕ??? І третє. Ви очікуєте поваги до себе при існуючій ситуації? Коли Ви моїй родині заважаєте комфортно жити. Я Вам не заважаю, а Ви мені заважаєте. От тут і причина "нєпоняток".
Відповідь: Не будь байдужим!!! у мене аналогічна ситуація..... в родині завжди розмовляли російською.... мама і тато ходили в російські школи... але мою двоюрідну сестру і мене віддали до "тридцять сьомої" -- української... ніхто вдома мене не перевчав.... скажу більше: в моїй мові не було "ругулізмів", полонізмів та діалектизмів, які були у багатьох моїх однокласників, бо я вивчав українську такою, якою вона має бути, тобто літературною....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Жінка у мене переважно російською говорить, тільки у своїх фахових справах (або на роботі) і коли на мене свариться переходить на українську. Що Ви, ніякого дискомфорту! Нема мовного порогу - нема дискомфорту! А потім, як і дехто з нас, микатиметься, бо, бачте, ВУЗів нема потрібною мовою, а потім, бачте, роботи гарної не знайдеш потрібною мовою, а потім ... дійде висновку що "хахли вканєц абарзєлі" ... нє? Хто "ми"? Купка інтернет-залежних дописувачів ЛФ? Не забороняємо, а проти. Різні речі.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Мовний поріг там, де на нього надто уважають. Якось дочка зловила себе на тому, що не помітила, якою мовою (рос. чи укр.) була цікава передача, щось там про природу. Навіть потому вирахувати не могла. Як там у кіно "Чародії"? Бачити ціль і не звертати уваги на стіну, вперед!