Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Не будь байдужим!!!

Скатились, Уважаемый....:cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Да, вот решил расширить свой кругозор! Або Вы не рады новым участникам форума?
    Ну, а спецслужб я не боюсь, т.к. живу в свободной стране, и могу посещать интернет ресурсы любого государства.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні на крочок... :)
    Це український столик. Росіяни і їх щастя жити у "свободной странє" обговорюється у іншому розділі. :)

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чемним гостям завжди раді. Також радий за Вас, що Ви відчуваєте свободу в себе.

P.S. При нагоді, будь ласка, передайте мої вітання пану Каспарову - мене дуже подобалось аналізувати його переможні шахові партії.

5. -Erebus-

Увы, с паном Каспаровым я лично не знаком...

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вы служите у них тренером по боксу ?

Если у Вас сателлитный аплинк - то можете относительно безбоязненно.
    А если Вы - админ "СОРМа" - то совсем относительно. :)

При мне эту самую штуку тащили по коридорам "М9" на ул. Бутлерова. В Москве, в Москве. Февраль 1999.

Ладно, расскажите лучше, как поживает Невстранец ?
    Он же Кентавр, он же Москаль Н.
    Привет ему передавайте.

• Подобається Подобається x 2
  7. -Erebus-

Простите, не понял. При чем тут страх перед спецслужбами и бокс? Какая связь? Если можно подробнее!
    А кто это такой??? Тоже, если это возможно, поясните?

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

-Erebus-
    Видите, модератор мне карму добавил. Значит, есть связь :)

9. -Erebus-

Boris_Kiev, но Вы так и не ответили на мой 2ой вопрос.

Ну, допустим, связь есть... Но какая? :)

10. sem41

sem41 Well-Known Member

Як це не було, вона є, я нею спілкувався і зараз спілкуюсь при нагоді. До речі жителі країни кажуть що вони "недерландз" а не "холланд". Німці ,наприклад,теж вважають, що то є суміш німецької та англійської (першої там більше), але і росіяни так про українску мову кажуть. То як ,по вашому, я на якій мові зараз пишу? Чи може мене,чк українця теж не існує.

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

:y:

Додано через 7 хвилин
    українською мовою в радянські часи, наприклад?

Додано через 22 хвилини
    :y: :D

"Дурень думкою багатіє!" (С) (українське прислів'я)

Додано через 31 хвилину
    ....нерозуміння подібних жартів наштовхує на думку, що Boris_Kiev таки правий....п. Erebus явно до спецслужб і методів застрашення населення - має пряме відношення...

Додано через 33 хвилини
    бокс там дійсно мало допоможе....

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не понял Вашего сарказма, пан zenyk. Вы считаете Путина интеллектуалом? Даже после многолетней "обработки" этот "светоч государственной мысли" выдает перлы журналисту - "сделаем обрезание так, что бы ничего не выросло"....И если его считают националистом - то это только подтверждает мое убеждение, что националисты - отребье.

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

...ну я навів не свої слова, а слова поважного пана, який знає Путіна не з телевізора.

14. Дальневосточник

Но вначале Вы сделали цитату из моего поста. Видимо думаете, что если я - русский - то благоговею перед путиным.... :D

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

відверто кажучи - так. Складається таке враження, виходячи з різних ознак....

....оцінити навіть рівень довіри росіян до Путіна - мало не 100%, особливо в Чечні! :D

чи то просто в Росії залишились виключно ті, хто підтримує Путіна, а решта мусіли роз'їхатись по світу?

16. Дальневосточник

Странные у Вас представления о русских :)
    Честно сказать, мало интересуюсь заграницей.... :)
    Поляки, вот пишут, массово уезжают из Польши....Может и в России так...Это их проблемы....Я со своей Родины не уеду - и Вас призываю - строить свою страну, а не чужие.

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

....так Ви розумієте....я закликаю будувати свою країну, виплекуючи СВОЇ НАЦІОНАЛЬНІ традиції, а Ви закликаєте перемішати українські національні традиції з національними традиціями іноземних держав....звідси і непорозуміння між нашими позиціями....

18. Дальневосточник

Не буду о русских...Вы себе такое представляете - крымские татары танцуют гопака...носят вышиванки....называют себя не иначе как козаки.... Абсурд и глупость!
    Так что не надо спешить с навешиванием ярлыков. Нам надо строить свою страну - и строить свои традиции, не отбрасывая ничего....

19. -Erebus-

Ох.., господа zenyk и Boris_Kiev(или паны, прямо не знаю даже, как обратиться, дабы вас не обидить). Я не боюсь спецслужб лишь по причине того, что даже в мыслях не имею ничего плохого, как против России, так и против Украины. Товарищи с Лэнгли меня, кстати, тоже не сильно-то страшат... А Вы, как я вижу, имеете какие-то причины боятся "боксеров" :ninja: оттуда... чтож, я могу только пожелать Вам удачи.

Ох... я бы очень хотел на это посмотреть... =)

Я вас поддерживаю... И уважать все языки и культуры(традиции) этой Новой страны!

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

....ну бачите....наше непорозуміння має значно глибший характер ніж я думав....

Я ж Вам говорив про державотворення з обов'язковими атрибутами держави: єдина мова, єдина влада, єдина армія! ....а Ви мені про культурну спадщину....та хіба ж я проти дотримання кожним громадянином України зокрема своїх національних культурних чи релігійних традицій??!!!.... ні!!! я не проти!
    я лише проти того, щоб громадяни інших національностей вимагали внесення змін до суспільного та державного устрою України, вимагали фінансової чи політичної підтримки їх традицій від держави, чи тим більше закріплення їх бачення улаштування української (!) держави законодавчо!

а де твій аватар? :)