Відповідь: Не будь байдужим!!! Є своя доля раціо.. Мені, киянці, має бути байдуже про лугаські порядки - з одного боку, з іншого - нашу мову топчуть ті, хто при владі, і так: один регіон-другий-третій (навряд це дійде до Києва, а тимпаче до Львова), але то буде вже не лише розподіл в мові, а й державний, що може нести дуже негативні наслідки... Росія свою справу зробила.(((
Відповідь: Не будь байдужим!!! ні, якраз нам, киянкам не може бути байдуже. бо ми все ж таки звемося столицею . і позиція нашого міста має великий вплив на думку громадськості. я особисто, як киянка, ще раз скажу, що я проти введення російської мови як 2-ї державної. і тим, хто усвідомлює, що він живе у незалежній демократичній, суверенній !унітарній! державі потрібно навчитися поважати українську мову і користуватися нею. у держави є національні інтереси(хто досі про них не знає, раджу проглянути ЗУ "Про основи національної безпеки України"). і розвиватися Україна безперечно буде у напрямку розвитку і заохочення в першу чергу всього українського. тому потрібно виховувати нове покоління так, щоб вони жили в сучасному УКРАЇНСЬКОМУ суспільстві, з усіма його реаліями. врешті-решт, чому українці так піклуються про статус російської мови, а в Москві лише ОДНА українська бібліотека?
Відповідь: Не будь байдужим!!! (Еще раз вздохнув....) Я не буду говорить - вообще.Я скажу о своей семье - ни у меня, ни у тещи, ни у родителей - а живем мы все в разных местах - никого не было...Я не думаю, что это злой умысел против меня Но родители - пенсионеры, дети тогда еще учились в университете - т.е. во второй половине дня - дома...А имея нынешние данные о подтасовке выборов в 2004 году - я вполне понимаю, какие результаты были заказаны - и они были получены...Вы давали ссылку на табличку - практически во всех областях русских стало меньше...Это куда они подевались? Россия - чтобы не говорили - не Израиль, и бросить все и ухать в Россию на ПМЖ - и в таких количествах - это только как оправдание такого результата можно указывать...Очень мало вериться. Как в победу яника во втором туре А трудовые мигранты - в учет не берутся, ведь и у нас - и у Вас много народа работает за границей... Додано через 7 хвилин Мне - гражданину Украины -конечно не все равно, сколько Украинских библиотек в Испании, Италии, в России...Но все же меня волнует сильней всего жизнь моей страны....
Відповідь: Не будь байдужим!!! на прикладі своїх багатьох знайомих знаю - в 1991-1993 році всі повиїжджали до Росії. Хто на нове місце служби, хто до родичів, хто шукати своє коріння, а хто - шукати щастя....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я теж. Але й ніхто не прийме 2гу державну. А от в регіонах... Що кочуть - те й роблять. Побільше б націоналістичних сил туди.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Не знаю, як пересічні громадяни, може й там як у Бельгії хоча б минимальне незнання обох мов є невиглаством. А що чиновники зобов"язани знати обидві мови - це факт. Так що агітуйте, агітуйте. У разі Вашої перемоги будете публічно присоромлени, як ота королева красоти, розмовляючи російською у середовищи, де усі користуються українською.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Да простит меня прекрасная часть Украины, но это напоминает спор с женщиной - ты приводишь аргументы, убеждаешь - а она просто не желает слышать твой голос... Я не собираюсь никого побеждать, я никого не собираюсь принуждать... "...И есть чем платить, но я не хочу Победы любой ценой. Я никому не хочу ставить ногу на грудь. Я хотел бы остаться с тобой, Просто остаться с тобой...." (В.Цой) Додано через 5 хвилин Да есть тут, представьте...Только не те, о которых Вы мечтаете.... Может и потому я - противник всяческого национализма...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Та які у вас є націоналісти ("не ті, про яких я мрію")? Ті самі, що впроваджують регіональну російську?? Звідки Ви знаєте про що я мрію?...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Надо понимать, люди,поддерживающие Европейскую Хартию о региональных языках - враги Украины? А националисты - они везде одинаковы - узколобое отребье, не реализовавшее себя в человеческой жизни и занятое искоренением инородцев....Я понимаю, что раз такое существует в человеческом обществе - значит есть спрос на этот продукт....Но если для жизни нужна, скажем, канализация - то уж возвеличивание выгребных ям по меньшей мере странно... Прошу извинить за резкость.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Надо понимать, люди, которые ведут политику против Украины, ее культуры в т.ч. против украинского языка - есть врагами нашей Страны. ИМХО
Відповідь: Не будь байдужим!!! .....а я вже починав думати, що Ви хочете образити правдивих поборників Вільної України та її невід'ємних атрибутів (єдиної мови, єдиної влади, єдиної армії), а Ви про якихось "узколобое отребье"..... ...в нас таких у Львові нема.... і Вам рекомендую повиганяти їх з міста! Хай в росію пруть - їм від Вас до росії ближче ніж від нас....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ай да европейцы с их Хартией.... Какую провокацию организовали... Не об этом ли говорил яник:«Я верю, что сильных и здоровых людей намного больше, чем этих козлов, которые нам постоянно мешают жить!» :D
Відповідь: Не будь байдужим!!! Упс... Перегляньте портрети С.Бандери, Стецька, Шухевича. Подивіться повстанські світлини... І викиньте, нарешті, совіцькі штампи...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ні! Буквально заперечувати доводиться. Не можна про "всіх і всюди", що однакові... Небезпечно...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Дійсно! Я йому про хибність його аргументів щодо Канади, а він ображається, що не слухають. Слухаю, аналізую. Sapienti sat! ІМХО, Ви плутаєтесь у трьох терминах: націоналізм, нацизм, шовинизм.
Відповідь: Не будь байдужим!!! iще Конфуций казав:"Можно принудить к послушанию, но нельзя принудить к знанию!" Як можна примушувать м. Севастополь спiлкуватися на Укр. мове?
Відповідь: Не будь байдужим!!! До чого тут Эстонiя? Просто не можна людей заставляти на iноземнiй мовi розмовляти проти волi. Ви у Львовi розмовляйте, але нiчого з нею йти до Харкова або Севастополя, там цьому не ради!