Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Не будь байдужим!!!

Ай-яй-яй-яй-яй! НИхАроший Вы человек! Быть в моем городе и не сообщить мне??? НихАрАшо!!!:cowboy:

Додано через 13 хвилин
    українці 37541,7 77,8 72,7 100,3
    росіяни 8334,1 17,3 22,1 73,4

І куди ж стіко росіян подівалося?:crazy: За два роки...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Втікают від "проізволу".
    ЗІ.До Путіна.Він їх захистит.А потім дожене і ше раз захистит.
    І так кілька разів...

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я за, все равно надурят с этими референдумами, и я за то чтобы перестали тратить гроши на всякие химеры, например Арсенал, Батурин, памятники по всякому поводу, т.е. Голодомор, Шухевичу, Бандере и Карлу 12. Давайте сделаем так, чтобы в Украине не было голодных, бездомных и брошенных детей. И когда станем нормальной европейской страной, тогда поставим памятники всем

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тоді ВСЯ країна стане мутантами без пам'яті. ХтО ставити буде? Кому?

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Все слушно написано, крім одного. Може, таки доречно провести той самий референдум, бо реально за російську мову не буде більш як 30%. Щоб и вже припинили теревени на цю тему.

Додано через 8 хвилин
    Щож поробиш, якщо навіть російськомовні журналісти літературною російською володиють зі словником. Плутають не тільки "кОмпания-кАмпания". Також пишуть "нЕ туда нЕ сюда". Коротше "нЕ рьіба нЕ мясо".

• Подобається Подобається x 2
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В стране в которой умирают больше, чем рождаются, в которой скоро алкоголиков и наркоманов будет больше чем нормальных людей, которая стоит на грани техногенных катастроф, где экология пустой звук, главный вопрос это не память, а сохранение страны.

7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

але разом з тим процитую такого собі Джорджа Сантаяна:а "Люди, що не пам"ятають своє минуле, приречені повторити його помилки".

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тим,
    хтось - еколог,
    хось - пожежний,
    хтось - історик.

Ми же кінець-кінцем - не "трудармія", щоди кидатися, як лемінги, в одному напрямку.
    Кожний робить свою справу, а сперечатися, чия справа потрібніша - нерозумно.

• Подобається Подобається x 3
  9. zenyk

zenyk Well-Known Member

як то куди: найспритніші послухали доброї поради - "Чемодан-Вокзал-Росія!" :D

Додано через 4 хвилини
    це Ви про яку країну?
    бо скільки я пригадую на Україні, а зокрема в західних регіонах цього року народжуваність вперше перевищила смертність. (лінь лінк шукати, але на цьому форумі ми вже обговорювали це питання)

10. levandivka

В мене склалося враження, що Ваша позиція граничить із класичним "Хліба і видовищ". Варто коментувати (пояснювати прикрість ТАКого підходу), чи я помилився?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очень смешно...
    Чемодан-Вокзал-Италия
    Чемодан-Вокзал-Польша
    Чемодан-Вокзал-Португалия
    ............ и.т.д.
    и ведь уезжают энергичные, молодые - в общем необходимые нашей стране....

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так хто ж винен,що ми маєм "покращення життя вже сьогодні"?
    Навіть зараз,коли вже потрібно хоч щось зробити для своєї країни,ПР поводяться як клоуни.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

От не хочеться! Але вимушений погодитись!

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

а "конструктивний" і "людина дії" Литвин - навіть ніхто з депутатів його блоку не зареєструвався в ВР, коли Тимошенко вибирали.....ото тобі і вся конструктивність і налаштованість на роботу.....

...якщо не подобається Тимошенко на посаді прем'єра - то не голосуй! але хоч би зареєструвались, щоб показати, що хоча б цю найпершу і найелементарнішу передвибору обіцянку - працювати для країни - намагатись виконати....хоч би враження створили, що їх цікавить доля країни і вони налаштовані працювати.....а вони відверто демонструють, що вся суматоха - виключно заради посади голови ВР....

....сором...

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я вижу надпись "покращення МОГО життя вже сьогодні" на лбу у каждого нардепа.У кого - пожирнее, у кого побледнее - но у всех, без исключений.

• Подобається Подобається x 2
  16. zenyk

zenyk Well-Known Member

....ага....і традиція покращення депутатами свого життя "вже сьогодні" передається від виборів до виборів....від батька до сина, так би мовити....і чергові вибори-перевибори нічого не змінять, бо їхні традиції непорушні....

....думаю, що ми (народ України) маєм два основні варіанти виходу з даної ситуації: або шукати "крихти з панського столу", чи шлях до того "корита" з якого вони "морди" собі нажирають, або таки братись до зброї....бо інакше ту ганебну депутатську традицію не перервати....

17. levandivka

Заздрю Вашим очам: з ТАКими низькими-вузькими лобами, як в наших НД, напис може бути тільки дуже дрібним шрифтом. :)

Додано через 1 хвилину
    ТАК позабирали в них картки пастухи! Чим "реєструватися"..?

Додано через 19 хвилин
    Тю...
    Ви забули про ТАКий інсрумент, як Майдан. без жодного криміналу і крові.
    Не пустити до корита/кабінету, і все...
    Але, для початку треба мати альтернативну кандидатуру, виростити її раніше, ніж покладуть на Личакові...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Отец - МОЛОДЕЦ!!!!! :y: :y: :y:

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я взагалі вчилась у школі, де російську не викладають. моя школа була першою в районі українською школою за часів СРСР туди матері дітей віддавати не хотіли на навчання через те, що школа українська була. а тепер - туди ой як непросто потрапити! і всі біжать саме в цю українську школу.
    російську завжди викладали факультативно і за невеличку плату - хто хотів - займався.

• Подобається Подобається x 3
  20. Полковник

Полковник миється в бані

МАМАША - Молодца!

а де твій аватар? :)