Відповідь: Не будь байдужим!!! А хто нам потрібні - боягузи?!!!... Ніколи нечув щоб в Тіто була словенська кров. Те що він хорват це я знаю давно.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Хлопче, трохи стримання!А то стаєш подібним до тих вар’ятів з ЄСМу. Хто тут боягуз?
Відповідь: Не будь байдужим!!! І більшовики так твердили. Правда, не заради держави, а заради класу. Та різниці тут немає.
Відповідь: Не будь байдужим!!! На що - на все?Судячи з ваших пропозицій,бути готовим на знищення мирних людей,мордування матерів з дітьми,тому що вони не розмовляють по українськи,на повторний геноцид?І чим ви кращий за комуністів?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Як я вже казав потрібно брати приклад з комуністів та москалів щоб пригадати їм все їхніми ж методами. Я слідую цьому власному прикладу.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Є такі випадки де ця "зброя" ворогівська є безґлуздям, а найсильніша зброя - раціо, єю і треба керувати!
Відповідь: Не будь байдужим!!! На Вашу думку це придумали жиди... по-перше, хіба "жиди" нічого розумного не "придумують"? по-друге, тож я, на Вашу думку, також "жидівка"?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Жиди логіку не придумували. Її придумав грек - Арістотель. А оскільки найлогічнішою наукою є математика, то якщо ви почнете стверджувати, що більшість математики придумали жиди, то вас кури засміють. Стосовно методів українізації однобічне зосередженя на одному методі є небезпечним, бо кожний метод є корисним тільки в окремих крайніх ідеальних випадках. А в реальному житті ситуації ніколи не бувають такими ж як у теоретичному ідеалі. Відповідно потрібний до всього комплексний підхід, інакше кажучи, необхідно застосовувати політику "батога і пряника", вміло поєднувати арсенал усіх методів, тільки тоді нас поважатимуть. Зосередившись тільки на демократичних методах, то нас сусіди вважатимуть безхребетними слабкими плутократами, а якщо застосовуватиме винятково терор, то звісно нас матимуть за диктаторів із усіма наслідками, що з цього випливають.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я не питала чи Ви такий один...чи ні. Я спитала: що Вам зробили негативного "жиди"? Але коли це важко відповісти - тоді це і стане відпов.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Особисто мені вони нічого не зробили, але я чув багато випадків від старших за себе людей, що їм не можна довіряти, бо спочатку жид для тебе друг - потім він тебе зрадить і стає твоїм ворогом.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Йде мова не про особисте зло вчинене євреями стосовно Бандерівця. Мається на увазі, ті злочини частини єврейського населення проти українців впродовж багатьох століть їхнього проживання на території України. Якщо вони Вам не відомі (?!), то згодом я з радістю їх Вам, kYul'о, наведу, бо зараз спішу на поїзд.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ірраціонально так казати про всіх євреїв. В Європі українців та росіян також цікаво (але не приємно змальовують), приписуючи всіх без виключення до одного. Але ж це не так... Зів'ялий мозок Помиляєтесь. Мова йде саме про особисте. Україні зробили багато чого негативного німці, турки, росіяни... То й що? Я маю всіх їх ненавидіти?!
Відповідь: Не будь байдужим!!! А вірменам, росіянам, угорцям, циганам, тощо....євреї нічого поганого незробили? І ще, що це за українські "століття" такі? Наскільки мені відомо, власну незалежність Україна має не так і багато часу, а решту часу вона (як країна) входила до складу різних ІНШИХ (!!!) країн!