Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Не будь байдужим!!!

Єдно з другим не сходиться.В БЮТ 80% - російськомовних...
    Чи Ви думаєте,що Юля Григян зразу побіжить Дніпропетровськ "чистити"?

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

І саме головне, як не парадоксально, БІЛЬШЕ варіантів нема!:)

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Дякую! Дуже люблю ЛФ. У Львові була останнім часом два роки тому. Дуже культурне місто, а яке красиве! Як це не сумно, але треба визнати, що Львів - то Европа, а Донецьк таки бандитське місто. Але ж то воно моє рідне. Якось ми тут привчились жити без правил, хоча тяжко це.
    А до Львова обов"язково приїду цього року, якщо буде сніг у Карпатах.

• Подобається Подобається x 1
  4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Львів-європейське місто...
    Але в порівнянні з Донецьком.Я був не раз у Львові.Та цьому далеко до європейського міста.
    Мабуть,львів"яни зі мною не погодяться,але я так думаю.В Україні,нажаль,нема міста,яке повністю відповідало європейським стандартам.
    Перший раз чую,щоб своє рідне місто називали бандитським.

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

К сожалению, от этого никуда не денешься. Можно, конечно, закрыть глаза и не признавать этого, но... "что выросло, то выросло".

• Подобається Подобається x 2
  6. шахрай

шахрай Well-Known Member

А Ви,шановна, з Донецька:moskali: так?
    Бо я зараз живу і працюю в Краматорську:moskali: ,був пару разів в Донецьку.
    Місто:moskali: не сподобалось зовсім...

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вже є!!!!!

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дело даже не в архитектуре или чистоте города, даже не в экологической катастрофе, в которой мы живем.
    Жизненные примеры:
    Устроился к нам водитель - необыкновенный мужик, совсем не водитель по сути. Выяснилось, что руководил предприятием, которое поставило другому предприятию оборудования на большую сумму. Его кидают, денег не платят. Судиться бесполезно, т.к. за этим стоят сыновья известного политика. Так что кидалово у нас не закончилось в 90гг.
    Второй случай:
    Сестра работает в Приватбанке. Головное отделение в Днепре. Оформляют кредитные дела неплательщиков в суд. Днепр, проанализировав ситуацию у себя, дает на это месяц. Наши не управятся и за три по причине того, что тех, кто взял кредит и испарился в 5 раз больше, чем в Днепре.

Додано через 3 хвилини
    Как Вам, выросшему на Буковине, среди природы мог понравиться техногенный город?
    Отдельное "спасибо" за огромное количество российских флагов.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Ома, найперше я хотів би подякувати, що Ви свої дописи почали писати на чудовій українській мові. І я з Вами згідний - якби російськомовні володіли українською на тому самому рівні, як україномовні російською, мовне питання в Україні закрилося б. На віки-вічні!

10. Бандерівець

Бандерівець Active Member

Давайте все по порядку. Я Вам нічого некидав, а лише запитав... Ви в свою чергу повели себе в образі спекулянта... Отже, я незнаю Вас, а Ви мене тож сварки тут нідочого. Якщо я особисто Вас в чомусь образив то прошу пробачення, але якщо Ви дійсно схочете зі мною позмагатися - то чекаю Вас в Києві. Яка Ваша відповідь? - мир чи війна?
    Те що в БЮТ 80% російськомовних то я абсолютно незгоден...
    Що стосується Григян - те що Тимошенко наполовину вірменка наполовину росіянка - це мені відомо, але мені також відомі її антиросійські настрої.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Скоро буду. Є бажання - зустрінемося, скиньте координати в приват.

Та яка війна? Це ж Ви ж писали про "зачистки", "вирвані зуби, виколоті очі". Я навпаки цього не хочу. Щоб не було непорозумінь: я не вважаю національність підставою для "війни", для гордості. Вже колись писав, що багато років тому вичитав фразу, що гордитися своєю національністю все одно, що гордитися тим, що народився, наприклад, у п"ятницю. З Вашого допису я зрозумів так, що Ви вважаєте приналежність до тієї чи іншої національності якоюсь перевагою. Якщо неправильно Вас зрозумів - пробачте. Якщо правильно - ми дійсно будемо ворогами.

12. Бандерівець

До Вашого відома я не пропагандую фашизм. Я лише хотів сказати, що кожна нація має мешкати на своїй землі (тобто у своїй країні) щоб не виникало суперечок щодо статусів мов (регіональних і державних), не було між етнічних конфліктів і т. п. А для цього треба очистити свою державу від деяких неблагодійних і невдячних націй, в даному випадку росіян.

13. Степаныч

Ну як Ви не можете зрозуміти, що для росіян Україна теж є Батьківщиною! Наприклад, Ваш рід живе на території сучасної України 5-ть століть (6,7,8...), а рід росіянина - 3-4. Чому Ви вважаєте, що це не його країна?

14. Romko

Цікаво,як?Якщо він тут народився,виріс,і це така ж його рідна земля,як моя і Ваша?

15. Бандерівець

Але він не є її етнічним мешканцем. Інша справа, якщо він асимілюється під нашу мову та культуру, або хоча б буде її (культуру) поважати.

Додано через 10 хвилин
    Romko Я не можу зрозуміти чому ти так лагідно відносися до москалів? Я от прочитав тему http://ru.wikipedia.org/wiki/Русофо...8.D1.8F_.D0.B2_.D0.9B.D0.B8.D1.82.D0.B2.D0.B5 Кликни на "Русофобия на Украине"

16. Romko

З чого потрібно і почати.Для цього потрібно на всіх рівнях затвердити статус української мови,як державної.Ввести кримінальну(реальну) відповідальність за недотримання статей закону,що стосуються мови.
    Щоб держава нарешті заставила себе поважати.
    Але,ні Ющенко,ні вся нинішня еліта,на жаль не в стані цього забезпечити."Рильце в пуху" у всіх,а нових не видно...

17. Степаныч

Цікава думка... Я от чомусь думаю, що навпаки: люди повинні заставити державу, щоб вона їх поважала.

18. Romko

Хіба революцією.І застосувати до депутатів всіх рівнів те,що пропонував
    Ваш молодий опонент.В " назіданіє".Я б не заперечував.

19. Бандерівець

Якось мій дядько розповів, що при розмові з одним поляком тей назвав українців бидлом. Він (дядько) запитав чому. Поляк йому відповів, що у вас при владі занадто багато кримінальних авторитетів і злочинців. Коли у нас в Польщі населення дізнається, що при владі знаходиться кримінальний авторитет – то народ бунтує проти влади щоб та відреагувала на дану ситуацію і вигнала або навіть заарештувала чиновника, який підозрюється у злочинних діях. А вас українців не хвилює хто у вас при владі і ці ж можновладці женуть вас палицею мов бидло.
    От і є над чим задуматись.

20. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ну поки так буде,як каже пан Бандерівець,будемо жити хріново.
    Нам до Польщі як до неба,я вже не кажу про більш розвинені держави Європи.
    Така наша доля українська:cowboy: ..

а де твій аватар? :)