Відповідь: Не будь байдужим!!! можливо потрібно прийти до спільного знаменника в розумінні дій відносно "гнобителя". Бо "знущатись" не вірне слово, а тому благородними такі дії стати не можуть. Думаю що слід би було вжити слово: "вимагати покарання для виконавців злочинів і адекватної відплати за вчинене" замість "знущатись"
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? А єта очєнь важна. Как сказала імпєратрица - гдє рускій язік там і Расія.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Пропоную Вам бути трохи спокійніше, поміркованіше. Тут дійсно на форумі багато націоналістів, якщо хочете так називати. Можете і мене причислити. Той приклад з тим різником - це середньовіччя, дикість та ганьба. Навіть набагато м'які методи боротьби "Сбободи" О. Тягнибока не мають підтримки у сучасному суспільстві. Доречи у Вас файний аватар. А чи досконало Ви знаєте документи ОУН? Чи усвідомили як слід все що там написано? Зважайте на те що тепер не той час. Навіть без відміни смертної кари за тяжкі злочини нас не візьмуть у Європу. Орли Мілошевича - не приклад для наслідування.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Голенко, конечно, то еще трепло...Но вот паганого стёба над родным мне языком - Вы уж пожалуйста не допускайте...
Відповідь: Не будь байдужим!!! а оце вже дійсно - провокація! Вам так не личить робити, п. Степанич!.....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ви хочете кинути мені виклик? Правильно я зрозумів? Додано через 10 хвилин В документах УПА я не фахівець, але за що вони боролися знаю...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Стосовно "Свободи", то потрібен тільки час, щоби вона завоювала популярність. Я переконаний, що на наступних місцевих виборах на Галичині у 3 обласних радах вона матиме більшість, а у Станиславові матиме ще й свого мера. Бо Наша Україна та БЮТ уже осточортіли своїм жидівським лібералізмом, популізмом і скиглінням - ми не можемо зробити, бо не маємо більшості.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Раджу почитати... ОУН-УПА Легенда спротиву Може таких бздурів більше писати не будете.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Степаничу, я не зрозумів: Ви "зачищати", чи "начищати" зібралися? З санітарами?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ваша більшість це хто ПР? Моя - це БЮТ. Я знаю про цей сайт. Я вже там хоч і не все, але не мало прочитав.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Чому? Я не "толстовец". Угу. А що? Тільки уточню: Ви перший кинули. Я лише відповідаю. Ну, очі виколювати і зуби виривати не планую. І без санітарів. Нащо зайві свідки?
Відповідь: Не будь байдужим!!! В Україні "більшість" - коли або нацисти, або більшовики. У решті випадків "на двох українців - 3 гетьмани"... Додано через 23 хвилини ТАК і запишемо: "стати сімейним лікарем, замінивши окуліста і стоматолога відмовився"...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Знову суперечка про мову! Давайте все выучим два языка, тогда не будет никаких споров и не дадим политикам поводов для спекуляций.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? 1:1 за памятник Сталину, ну-ну. Нет, выучим украинский и русский, чтобы не было никаких поводов для спекуляций и бестолковых споров. Русский понимают все бывшие страны союза. Для международного общения - английский. Какой-нибудь европейский язык - для души. И, думаю, что в скором будущем прийдется знать и восточные языки.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Добре! Я своє "Фе" забрав! А то знову буде, що східняків притисняють на львівському форумі... Українську мову обов"язково. А другу по бажанню. Тим паче, що, наприклад, російську я знаю цілком пристойно. А як у Вас з українською?
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Знову 1:1, я теж забираю своє "Фе". Українську розумію добре, читаю легко, але за відсутністю практики висловлювати свої думки українською складно. Ви ж розумієте, що почути українську у Донецьку можна тільки по телебаченню. Тут я згодна, бо якщо інакше, то мову можна втратити.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Пані Ома! Я щиро вибачаюсь за своє "фе". Не заглянув у Ваш профіль. Я ПАНЯНКАМ "ФЕ" не висловлюю з-за козацького (джентельменського) відношення до прекрасної статі. А про проблеми спілкування на українськії мові... частіше заходьте на львівський форум. Тут проблем нема. А ще краще, приїздіть до нас!