Відповідь: Не будь байдужим!!! Скільки завгодно,починаючи з Сердючки і КВНщиків,які на всі лади висміюють українську мову і закінчуючи інтерв’ю велемудрих табачників і т.д і т.п. А засилля російської попси?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну старалась ПОльша радикальными мерами на ЗУ. Что получилось ? Просто надо вместо стенаний писателям писать литературные произведения, а не паксвили о РОссии и русификации, ученым создать условия в научных центрах. Я вот был свидетелем, когда в Казахстане стали создавать передовой научный центр, с приглашением, передовых ученых всего мира с сответствующей зарплатой, чтоб приехали, а свои фахивцы, чтобы там работали и учились. А также их на Запад посылают, что учились. А так болтовня на гос. уровне, а украинский язык больше и больше уходит и теряет. Не запрет нужет, а грамотное развитие на основных направлениях. Чисто заимствование и переводы не помогут, особенно в науке и технологии.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну навіщо так це сприймати! Чому не сприймати це як гумор? Як висміювання "рагулів", тупості, глупоти? Щоб табачник говорив про "меншовартість" або щось погане про українську мову та культуру, не чув. Ну а попса... крутять те, що слухають.
Відповідь: Не будь байдужим!!! В тому вся справа.З ТБ постійно крутять нескінченні серіали зранку, вдень і ввечері, різноманітні ток-шоу, цинічні й вульгарні за своїм змістом(всякі Нагієви і т.д.), щодня пропонуються нам до перегляду. У цих передачах нас нагружують російськими проблемами, пропагують російський світогляд. Останнім часом спостерігаю за постійною появою всіляких газет, розкішних глянцевих журналів. Тематика різноманітна: політика, мода, спорт, природа, відпочинок, мистецтво, вивчення іноземних мов, жіночі, чоловічі, дитячі видання. І всі вони випускаються російською. Вони просто наводнили Україну.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Моя покійна теща (Царство їй Небесне) чудовою була людиною, а от євреїв чомусь не любила! Вірніше, я здогадуюсь чому, але не про це мова. Так от після другого інсульту у неї з"явилася гіперлалія, іншими словами надмірна, хвороблива балакучість. Одного разу дивимося телевізор, йшов якийсь концерт. Теща й коментує: "Оцей єврей... і цей єврей... і цей знову єврей...". Сину було років 12, він не витерпів і каже: "Ба, та хто ж заважає, щоб на їхньому місці були росіяни?". Відповідь була миттєвою і як на мене близької до генільності: "Так як там будуть росіяни, як там одні євреї!". Ну і що тут заперечиш? Я до того, що і по Вашому допису: що заважає, щоб усе перелічене Вами було українським?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Недолуга "українська" влада.Після того,як я побачив,хто очолив КУН,всі питання про "українськість" влади у мене відпали... А сучасну російську культуру творили і творять євреї,може не будете заперечувати?Можливо тому її ще можна сприймати...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну, влада... це тисяча, десять, сто тисяч людей... не більше. А скільки україномовних українців, для яких українська рідна? Так у чому проблема? От багато разів спостерігав: для мене рідна російська, хоча вільно володію українською і для мене немає дискомфорту говорити нею, хоча російською просто звичніше, зручніше. Але коли починаю говорити з незнайомими або малознайомими україномовними російською, останні теж переходять на російську. Чому? Українською їм же зручніше, краще думку донесуть, російську вони знають, ми чудово порозуміємося. До речі, із своїми друзями, колегами, знайомими прекрасно спілкуємося кожний своєю і навіть не помічаємо. На мій погляд, проблема у цьому.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ще раз повторюю,знання мов - це великий плюс.Я володію польською мовою,але дуже шкодую,що не знаю англійської,французької і інших мов..Йдеться зовсім про інше...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Недумаю, що нова акція дасть бажаний ефект. Треба все робити не словом, а ділом...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Як змінився світ!:8: Пам"ятаєте: "Спочатку було Слово...", ну а далі багато-багато чого з"явилося. Усе, фактично, з"явилося ПІСЛЯ. А зараз "ділом впровадимо слово"?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ніколи,по крайній мірі зараз,не примусите Схід та Південь України розмовляти українською.Я може і за українську,але тотальна русифікація пустила дуже сильне коріння в місцевому менталітеті.Російську мову Ви тут ніяк не забороните. Українська мова має статус державної,а російська регіональної.Хоча на рахунок російської-це було незаконне рішення Донецької облради,більшість якої-ПР.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ані уж мєня утомілі сваїм русскім язиком. Как дурік с пісаной торбой,носятся с русскім,надаєлі...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Треба викорінити цю тотальну русифікацію Сходу та Півдня України будь-якими методами, навіть якщо для цього знадобляться етнічні чистки! Приклад можна взяти у Хорватії коли та у війні за незалежність від Югославії (1991-1992 рр.) почала проводити етнічні чистки проти сербів на своїй території.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Вперьод!Чим ти будеш кращий від Джугашвілі,який почистив від татар Крим,хотів,але не встиг ЗУ?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Мені непотрібно бути від когось кращим. Національні інтереси рідної держави готовий захищати вогнем і мечем. Доречі можна згадати боснійського екстреміста Насера Оріча який вбивав етнічних сербів Боснії з неймовірною жорстокісттю - він виривав їм зуби, виколював очі, спалював живцем і робив багато інших неймовірних звірств.