Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну бо Ви не в соціологічній компанії працюєте.)) Невже Ви вірите, що вона здатна себе сама забезпечити на укр. ринку?
Відповідь: Не будь байдужим!!! То, что я узнал - это не единственный бизнесс компании. Замечу - я тоже считаю, что заказные опросы приносят дополнительные голоса, но слишком "окозамилювання" врятли нужно тому-же Ахметову. Он пржде всего - бизнесмен, а неоправданные надежды - это из другой оперы. Видимо - это не последний опрос, подождем - увидим.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Он перш ніж за все наперсточнік! А це шахрайське заняття - на все життя. Боротьба йде на 2-3 %!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Мы рассматривали результаты опроса язык\нато... А выборы - тут если разница коалиция - оппозиция больше 2-3% (совершенно с Вами, Danilo, согласен) - то такие опросы - на смiтник... А это в пределах статистической ошибки - т.е. кто сядет в кресло - бандюкович или юля - и по "какой статье" (с)Пупсня - узнаем мы только после выборов.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я ТАК думаю, що не можуть з банальної причини - у регіоні, де офіційною регіональною мовою прийнята російська, регіональна влада (ай-яй-яй!) не турбується про захист мови у регіоні.
Відповідь: Не будь байдужим!!! я Ва скажу, що набагато більш важливим на сьогоднішній день є ділова англійська. А з іншого боку: Ви не чули про таку професію як перекладач? Дуже популярна у Львові!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Чекаєте на нового Месію? Вважаю, що гострі питання і проблеми долатиме країна, а не лідер. Нє?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Можливо! Але, на жаль, с "англомовними" країнами бізнес не веду! Перекладач спеціальність "вузькопрофільна". А от людей зі знанням російської та іншими вміннями знайти легше. Все - в одному! Дешево і сердито!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Погоджуюсь... ТО виходить шо старше покоління буде більше цінитись як універсальніше)))
Відповідь: Не будь байдужим!!! А потребу вміти/користуватися мАла? Буде потреба - буде вчитися. В Радехові з руссо-турісто... проблеми.
Відповідь: Не будь байдужим!!! мені дідусь сьогодні підкинув таку думку: двомовність в Україні почалася ще за часів Кирила і Мефодія, коли вони принесли писемність. бо тоді розмовляли усі українською, а писемність була старослов'янська, навіть Сковорода писав старо-ою. а зараз ми маємо ситуацію навпаки: ведемо документацію, пишемо лекції укр., а розмовляємо у побуті рос-ою. так не повинно бути...тож що переможе: українська чи російська?
Відповідь: Не будь байдужим!!! А що, обов"язково одна повинна перемогти, а інша, відповідно, потерпіти поразку? По іншому ніяк?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Розумієте, коли дві мови на однакових правах і станах - то ні. А у нас російська - сильна мова. За нею стоїть величезна країна Росія, яка вкладає в неї величезні кошти, яка лобілює її інтереси. У мене питання,хто буде лобілювати інтереси української. Яка країна? Росія - величезна, сильна держава. Хіба не так. Коли б Росія була маленькою, слабкою, то це б була зовсім інша ситуація.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Пам"ятаю, як у 1995 році в кримському пансіонаті бігав персонал - їм потрібно було викотити купу документації (до державних установ) українською мовою. Взялася одна дівчинка-киянка (з відпочиваючих; за фахом - секретар-референт). За 20 баксів (при її тодішній зарплаті 70$) наклацала протягом дня на компі все що було потрібно. Ще й сказала, що за ставку 20$/день готова протягом півроку вивчити будь-яку слов"янську мову (і не одну). Тоді й персонал замислився...
Відповідь: Не будь байдужим!!! То була російськомовна (в побутовому спілкуванні) киянка. Здається, без вищої освіти.