Відповідь: Не будь байдужим!!! Класно. YOKO моє шанування Цікаво виглядає - два одесити сваряться на Львівському форумі... афігеть!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Дякую, а свариться лише один одесит - Монархист. Сварки урівнюють розумних і дурних, тому я їх і уникаю.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Йоко, з нього такий монархіст як з мене Папа Римський. Типовий совок і українофоб.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Кто бы говорил про фобию господин дантист. Сколько стоит ненависть к России, Украине в австралийской валюте?
Пане полковнику! Мій батько помер у 2000р. А вірш про японців склав десь у 90-х. Дуже приємно, що батькові вірші живуть. Ми - з Петриківки. А японцям подобається наш петриківський розпис.
Відповідь: Не будь байдужим!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Извините, Полковник, но действительно смеялся до слез прочитав Ваше общение с ...:D ЗЫ. Мартини, без бана?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Пане полковнику! Вибачте, що образила, я подумала, що ваша відповідь – початок розмови в чорному гуморі. От тільки дивно, що на форумі про мову не знайшлось інших аргументів, крім російського «дура» і українського «пришелепкувата». Пропоную львів'янам поговорити про гумор. Мені особисто дуже подобається одеський.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Кобіта з Дніпропетровська пропонує львів"янам поговорити про одеський гумор у розділі присвяченому мовному питанню :rolleyes: Мені Ваш гумор також подобається , от тільки чомусь ( :confused: ) модератори називають його оффтопом :o
Відповідь: Не будь байдужим!!! Карина, Карина, Карина, Карина девочка нимфетка по кличке Мальвина... (с) Глюкоzа Что же вы так Кариночка плохого мнения о Полковнике?
Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія На сайті http://rulang.in.ua/ опитування щодо російської мови. Москалі забули запросити Львів, та радіють з результатів. Соромно... Укранську мову закопують живцем... і збираються закопати дуже глибоко. Дякуємо, "брати" росіяни та євреї.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Ну що тут можна сказати? Очікувана та передбачувана реакція російськомовних. А потім будуть звинувачувати в "українському націоналізмі". :D
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Ничего, Олег, тут на форуме тоже есть разные голосования - про НАТу, ещё всякие разные дела - донецких чего-то не запросили (кто сам нашёл - тот и нашёл) и сидят, радуются результатам... Весь интернационал Диалектика, однако.