Не будь байдужим!!!

Discussion in 'Мовне питання' started by Доброчин, Jan 9, 2007.

1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Не будь байдужим!!!

В такому разі, то вже краще запобігти утворенню помилок, хіба ні, а краще жити без помилок, воно правдивіше, виходить...:)

2. no_coment

no_coment Well-Known Member

P.S. "Якби ж знав - де впав, то б соломи б підстелив!" (українське прислів'я).

• Подобається Подобається x 1
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

А поляка, який говорить СВОЄЮ УКРАЇНСЬКОЮ???

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ще раз,будь-ласка...Для тих,хто в танку:ninja: :scare:

5. шахрай

шахрай Well-Known Member

?

Додано через 1 хвилину
    ?

6. Степаныч

Громадянин Польщі. Але етнічний українець, розмовляє українською...

7. шахрай

шахрай Well-Known Member

Та хай розмовляє.А шо,забороняють?

8. Romko

Та нехай розмовляє.Але вдома.І ніколи він(і росіянин і т.д.)не буде вимагати,щоб в державних установах до нього зверталися і перекладали йому документи на його мову.

9. шахрай

шахрай Well-Known Member

Хто живе на території тої чи іншої держави,повинен поважати титульну націю.То єсть вчора на свободі Тягнибок був абсолютно правий

10. Степаныч

Ну-да-ну-да-ну-да... Титульна нація! Круто! І які ВАШІ, титульні, цілі? А чи не пошлють ВАС куди подалі, титульних??? Як на мене, то вас усіх би до буцегарні. Тому що такого зла, як ВИ робите для України, не роблять ні "москалі", ні "п"ята колона", ні "руські"...
    Вас потрібно ізолювати... Як прокажених...

11. Romko

За що я поважаю поляків...У них за такі вислови,давно б ізолювали(як і в любій нормальній державі).Поїдьте в Росію,і спробуйте викрикнуте таке по відношенню до їх титульної нації.Любо було б глянути(на те,що від вас залишиться).

12. Степаныч

Уточнення будуть? Бо ТИТУЛЬНА НАЦІЯ в Росії...

13. Romko

Ро-сі-я-ни!(для тих,хто в танку)

14. Степаныч

Для нас, для нас... Для тих, хто у танку... Так хто ТИТУЛЬНА нація в Росії? Руські???

15. Romko

Русский народ!А нерусскіх там просто знищують(фізично)

16. шахрай

шахрай Well-Known Member

А чого така гнівна реакція?Як я думаю,то націонал-патріотизм-це добре.
    Інші національності не женуть звідси,не дотримуються гасла -Україна для українців,не треба плутати патріотизм з шовінізмом

Додано через 2 хвилини
    І ніхто в РФ не кричить,що треба зробити державну мову ще якусь крім російської(татарська,башкірська іт.п.)

17. Южный

Южный миється в бані

Уважаемые Львовяне! Кое кто пытается столкнуть лбами жителей запада с юго-востоком Украины.На этом они паразитируют чтобы быть у власти. Они вас призвали на майдан в 2004 году,пришли к власти и тут-же кинули. Разве вас так обижает что мы говорим по русски? Разве правильно что нам это хотят запретить. Я из Одессы,которая уже 213 лет является русскоязычным городом. Почему вам прививают ненависть к нашей истории,к нашим традициям. Мы чтим своих предков и не хотим их предавать. Не подавайтесь на провокации. Вас хотят использовать и снова кинуть. Чего нам с вами делить? Мы хоть и говорим на разных языках но должны понимать друг друга. Мы ведь живем в одной стране. Поймите что национально "свидомые" политики только на экранах телевизора и на митингах. В быту они сбрасывают маски и становятся совсем другими. Я видел это и не однократно.

• Подобається Подобається x 4
  18. Южный

Южный миється в бані

В 30-х годах прошлого столетия приблизительно такие слова говорил Гитлер. Чем это кончилось всем известно. В любой стране надо уважать все нации а не одну. Тягнибок рвется к власти пытаясь использовать низменные националистические настроения небольшой части населения. В Европе такие политики не в почёте. С приходом померанчевых к власти Тягнибок даже стал светится на телеэкране. В европейских странах его бы показывали из тюремной камеры. Это чистая статья "разжигание межнациональной вражды".

19. Степаныч

По-перше, Ви так і не уточнили, хто в Росії "титульна нація". По-друге. В Україні проживають ГРОМАДЯНИ перш за все. ГРОМАДЯНИ України РІЗНИХ національностей. І якщо якась ОДНА з національностей починає твердити, що інші живуть на ЇЇ ("титульної" по-Вашому) нації території і тому ПОВИННІ її, "титульну", поважати, це ЗАКОНОМІРНО ВИКЛИКАЄ СПРОТИВ ІНШИХ. Це є ПРИРОДНЬОЮ реакцією будь-якої нормальної людини. Тому ще раз стверджую: саме ви, радикально налаштовані представники "титульної" нації, є найбільшими РЕАЛЬНИМИ ворогами держави Україна. І української нації також.

Тому гнівна реакція, що людина не хоче зрозуміти очевидні речі. Якщо Ви "шовінізм" називаєте "патріотизмом", то сутність від цього не змінюється.

20. Romko

Уявім ситуацію.Я,проживаю в Росії.І,на підставі того,що рідна моя мова українська,а також,тому що українців в Росії 8млн(http://ukr-tur.narod.ru/geonas/naselukr/diaspora/diaspora.htm),починаю вимагати щоб мені готували переклади документів;признали мою мову державною.
    Прорахуйте реакцію рос.влади.

а де твій аватар? :)