Відповідь: Не будь байдужим!!! Я прошу (і отримую) рецепти розбірливі і кирилічні: Я буду/небуду купувати ліки, мені тре' читати той рецепт. Це - не комсомольська путівка, чи шифрограма "алєкс-юстасу" То що - новий вид примусових робіт для штрафників, у райдержадміністраціях?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Пропонуєте сидіти і чекати манну з неба??? Її не буде. Знайомий працює у відділі освіти, його дружина лікар на швидкій допомозі, самі знаєте що на швидкій робота не мед, працюють по змінах, під час свят виклик за викликом і т.д. а у знайомого робота в основному паперова, тим не менше зарплата у нього більша. При виході на пенсію там щось даю, тай пенсія у нього набагато більша буде.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ні. Просто якість таких чиновників бажає бути кращою. Люди ініціативні, досвідчені, професійні, ..., словом УСПІШНІ люди туди не йдуть. Звідки такий висновок? Це в якій країні? В Україні такого немає. Не знаю, звідки у Вас така інформація...
Відповідь: Не будь байдужим!!! За що купив за те і продаю, тобто зі слів знайомого, а зних виходить що в чиновника з освіти з.п вища за лікаря швидкої
Відповідь: Не будь байдужим!!! ти, левандівко, все більше та більше мене вражаєш ти ніколи не пробував у своїх порівняннях зайти так далеко, щоб порівняти петрушку а палець? Додано через 1 хвилину Степанич - ви не праві Може, у вас і інакше - а в нас, і саме зараз - то саме так Додано через 3 хвилини тільки тепер зауважив - це москальський форум! Просто файно замаскований! Жах! модератори, "свєтя другім червоні картки - самі згораємо, що й часу вичитати не маємо?"
Відповідь: Не будь байдужим!!! 1. Нє... То тема медична для тебе - страшно вражліва. 2.Афтере. В Салуні, принаймні, персональні справи точно не розглядаються - "засвітка" зразу. 3. Степаничу, папрашу прєкратіть (для збереження здоров'я трудящіхся) і не оффтопити в Салуні своїми медичними прикладами. Наспівуючи: І у місті , і в селі, Годі щось казати Всюди кляті москалі, Курча їхня мати.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Висновок: взагалі-то оффтопити можна. Головне - не медичними прикладами.:rolleyes: Питання: якими можна? ЗІ: приклад чиновника з освіти і лікаря швидкої не мій!:padonak: ЗІ.ЗІ: Цитата: "...папрашу прєкратіть ... трудящіхся". "Схвалюючи реєстрацію Ви погоджуєтеся з дотриманням правил поведінки. Їх незнання не звільняє Вас від відповідальності! 1. Мова: 1.1 Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов цьому форумі є порушенням Правил.".:radist:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Алєксандр Ніколаєвіч (от же Саня, он же Сашко, он же ОЛЕКСАНДР) Ваш? Ким вам приходицця указанний гражданін?!.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Вы только сейчас заметили ? А я уже года три вижу. Хотя иногда возникают сомнения, но читая некоторых "ура-патриотов" и отношение к ним модераторов сомнения развеваются.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Левандівко, вибачте що вмішуюсь, але чим поганий приклад описав Степанич?
Відповідь: Не будь байдужим!!! А я ж не модератор! Не з мене ми усі приклад тут беремо - з МОДЕРАТОРІВ!:p Він є мій художній вимисел!:shy:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Добре! спишемо на звичку лікарів до вимислів. Додано через 1 хвилину Не поганий, навпаки. Але проблеми лікарського персоналу мають аж 3 свої гілки. Крім СЕС, їх ще й мова не влаштовує, бачите...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну так персонаж видуманий, мін міг бути пожежником, міліціонером, або менеджером середньої ланки, або... Для Степанича блище лікар, от і вийшов лікарем ))
Відповідь: Не будь байдужим!!! Мєнт-москаль? Чи пожежник? От менеджер - запросто, хоч кореєць. А медицина - сама больна тема.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Так, Степанич, Україна для українців! Українців українського, польського, російського, танзанійського, вєтнамського і т.д. походження. Незалежно від кольору шкіри чи релігії, але людей, які вважають себе жителями і патріотами цієї країни. І я впевнений, що для таких людей знання української мови - це почуття обовязку і гордості за свою державу. Хтось дорікнув колись Зінаїду Зідану, що він алжірського походження? Ні, бо він є французським патріотом, чи хтось дорікнув англійцям африканського походження за колір їх шкіри? Знову ж таки ні, бо вони англійські патріоти. Можете сказати це про рускаязічноє насєлєніє України? Я знаю, що це не зовсім їх вина, а велика біда. Ви знаєте, Степанич, якими методами проводилася русифікація і промивання мозку. І щось потрібно робити щоб процес був зворотним. А якщо хто вже такий великий патріот північно-східного сусіда, то там російська мова державна, Путін дає добру допомогу репатріантам... То де ж проблема?
Відповідь: Не будь байдужим!!! +1. Але я б не ризикував розривати 2 речення: обов'язково видеруть першу частину і звинуватять у всіх смертних гріхах.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну..Вы загнули...как обычно Педро...:8: :8: Причем здесь...цвет шкуры и патриотизм?А?:cowboy: А про "шахтеров" то не надо бы...да и про "индюшат" тоже!:bazar: Что бы там..не писали законодатели...как бы не пели про равноправие...не зависимо от цвета кожы...все это фигня!Еще лет двести пройдет..пока все ето стерется! Небось...за Вашей то спинкой..соседи по дому...много чего про Вас не лестного говорят...и один фиг...за своего не принимают...:bazar: Додано через 8 хвилин Да...забыл спросить..пан Педро?Как вчера Путина встретили?Все нормалек?:moskali: У Вас в гардеробчике..есть такой плащик..и кепочка с крокодильеми зубьями?
Відповідь: Не будь байдужим!!! А шо, в Обухові ТАК трудно? Вже постив, повторю, що "найближчі" мої сусіди - російськомовна сім'я закарпутця і росіянки. Наспівуючи: Із сусідом -звернеш гори По коліна тобі море, По коліна тобі море, Головне - щоб був сусід.