Відповідь: Не будь байдужим!!! afterstep, Вы процитировали лишь одно мое предложение из цельного вопроса. Это не утверждение - это вопрос был к New Shrek, который на него ответил так: Пардон, в чем и почему моя? Хм.. Давайте на примере меня: то есть по этомой классификации, я не знаю своей родной культуры? А почему Вы решили что есть только "рідна" и "культура Росіі"? Городецький, когда я был в Японии, для меня весь мир был західом:p
Соціалястичну ха- ха.... а Ви туть Іхоферба критикували за соціалістичні погляди накинулись можна сказати на хлопця Комуняки створили ....на кістках двадцяти мільйонів українців...оть привид комунізму Вам спокою не дає...що повторення пройденого?та скільки можна? дайте спокійно віку дожити...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Досі йшлося про Україну! Так Одеса знаходиться західніше Дніпра, але теж в Україні. Якщо для Вас і Японія - Україна .... Десь ви там казали про межі патріотизму, то я Вас вітаю - Ви всіх переплюнули!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Першу вдалу спробу створити українську державу датовано 17 століттям - Хмельниччина. Але.... Друга спроба - початок двадцятого століття - але... "пролєтаріяту не було що втрачати, крім кайданів" - а українська армія саме бульбочку розійшлася садити... -- То образно, звичайно - але це на підтвердження моїх слів. У igorweb не соціалістична ідеологія - у нього на рівні утопії Томаса Мора, і навіть не ідеологія
Відповідь: Не будь байдужим!!! добро - до біса ту перепалку. Загалом - є три культури - українська6 російська і совєцька. Вибирайте яка вам більше до вподоби. Зауважу лише, що російська культура не надто прихильно ставилася до України, і про Україну (Гоголь) дозволялося писати лише щось на кшалт "Вечорів...". А совєцька - та визнавала, що десь ще по селах, куди не досягнула довга рука червоноармійця - може існувати українська субкультура...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Городецький, Лично для Вас Одесса также запад - Вы именно так сказали. Когда я был в Японии, лично для меня весь мир был западнее. При чем тут рамки патриотизма? Вы чувствуете разницу между "западный регион Украины" и "Одесса"?
Відповідь: Не будь байдужим!!! afterstep перепалку до біса -100% Всмысле в современной Украине, верно? Как их отличить? По языку общения людей?. Четких границ нет! А их пытаються отделить друг от друга с помощью крайностей, аля восток и запад.. Вот у нас вмногонациональном городе не любят коммунистов так же как и украинский националистов, и слава Богу - почти нет ни тех ни других. За столом редко обсуждаются кто чьих кровей.. Тем более из-за этого никогда не ссоряться. Да и их трех сих культур ни одна не привелигерированна. У нас нет улиц Ленина, или Красноармейской.. Я уже писал как-то, что у нас не играли на балолайках так же как и не разрисовывали писанки. При этом мы в Украине живем
Відповідь: Не будь байдужим!!! власне що пробують - і іноді вдало. Тобто - і московські гості ту (а їм що до цього?!). Реклама - вона, знаєте, досягла нових висот, особливо пропагандистська... Геббельс - просто дилетант-самоучка. причому пропаганда (відповідна) доволі потужна і на сході, і на заході. -- Ну, а культура - культура починається з визнання культур інших народів не в шкоду (ущерб) своїй. От і все. Тобто, якщо ти знаєш культурну спадщину свого народу, свого сусіда, і його сусіда, і поважаєш цю спадщину (хоча б у їхній присутності) - ти вже є не просто інтелігент - а, скажімо так - рафінований!
Відповідь: Не будь байдужим!!! За Одесу не скажу, не бачив, але в Белгород-Дністровському років 2 назад в парку височів Ленін, в повний зріст, я вже й забув що такі були, а тут на тобі... здивували
Відповідь: Не будь байдужим!!! а не на кнайпу вождь вказує? бо щось воно так складалося, чи навмисно, чи воно всюди так співпадало - що правиця вождя була якраз в керунку кнайпи... -- Куди і йшли після обов'язкової програми - демонстрації, і тільки молоді не мали права - мусили спершу лозунги позаносити та здати завгоспу...
Відповідь: Не будь байдужим!!! та вже й не пригадаю, але думаю що так, в місті туристів багато, так що кнайп вистарчає з різних сторін.
Відповідь: Не будь байдужим!!! О! Ще раз.... Ну, давайте зробимо мапу, де в Україні ніколи російською не говорили, де не говорили україинською, де польскою, де ще якою.... А потім вже поговоримо, що можна тут зробити.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Цікаво, а воно повинно також і гагаузам, і євреям, і полякам, і...? Чи тільки-но вам?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Вот! Вот это я и имею в виду! Если все наше руководство ест землю в подтверждение своих европейских устремлений и ценностей - то используем в жизни Европейскую Хартию о языках! И нет проблемы более.... "А на Українi лад i спокiй А на Українi лад i спокiй Щебече соловейко Цвiнь цвiнь цвiнь тьох тьох тьох Ай ай ай ох ох ох З нами партiя i Бог З нами партiя i Бог" (с) Брати Гадюкiни (я так думаю, что партия - это должны быть и БЮТ и НУ и ПР и др...)
Відповідь: Не будь байдужим!!! Так у нас политический плюрализьм кается ,или как? "Однажды лебедь раком щуку хотел туда-сюда таскат, но щука раком не. давался..."( А. Плуцер-Сарно)
Відповідь: Не будь байдужим!!! http://www.zhu.edu.ua/rus/news/122.html Английский аутентичный текст - с подстрочным переводом. Изучаем. Применяем в жизни. Или снова, по ленински "..до основанья, а затем...." ?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я вас запитала, що ВИ пропонуєти... Ну, вже їду читати. Не турбуйтись, англійською розумію.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ассоциация на аватар пестня: Три танкиста -------------------------------------------------------------------------------- Автор текста ( слова ) - Ласкин Б., композитор ( музыка ) - Покрасс Дм. и Дан. (братья) На границе тучи ходят хмуро Край суровый тишиной объят У высоких берегов Амура часовые Родины стоят У высоких берегов Амура часовые Родины стоят Там врагу заслон поставлен прочный Там стоит отважен и силен У границ земли дальневосточной Броневой ударный батальон У границ земли дальневосточной Броневой ударный батальон Там живут и песня в том порука Нерушимой крепкою семьей Три танкиста три веселых друга Экипаж машины боевой Три танкиста три веселых друга Экипаж машины боевой На траву легла роса густая Полегли туманы широки В эту ночь решили самураи Перейти границу у реки Но разведка доложила точно И пошел командою взметен По родной земле дальневосточной Броневой ударный батальон Мчались танки ветер подымая Наступала грозная броня И летели наземь самураи Под напором стали и огня И летели наземь самураи Под напором стали и огня И добили песня в том порука Всех врагов в атаке огневой Три танкиста три веселых друга Экипаж машины боевой Три танкиста три веселых друга Экипаж машины боевой