Відповідь: Не будь байдужим!!! Скорее всего речь о тех местах, где просто никогда не говорили українською
Відповідь: Не будь байдужим!!! денежку нада заплатить. а Вы все на халяву.... у нас хотя на хинди на Сыхове получите... милости просим...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Вижу гурмана - выбираете то, что понравилось... Так я денежки и плачу - как налогоплательщик. И за эти денежки мне государство ДОЛЖНО. Не я ему - а именно оно мне. Считаете иначе?Добро пожаловать в страну "винтиков" йоси сталина....
Відповідь: Не будь байдужим!!! а мы привыкши.. на каждых винтик с левой резьбой у нас отверточка с правым ходом
Відповідь: Не будь байдужим!!! New Shrek, вот из таких "отдельно взятых московских квартир" состоят многие города нашей страны. Неужели Вы действительно думаете, что есть глобус України?
Відповідь: Не будь байдужим!!! З автентичних сіл складаються багато місцевостей моєї України ,а Ваша страна я так понимаю СССР...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ниро Вульф никогда не покидал дома по делам... это мой любимый литературный герой
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ниро Вульф и мне нравтится. Лично Вы проводите свою границу Вашей Украины? То есть Ваша Украина состоит из сел, в которых розмовляють українською? Все остальное - отдельно взятые московские квартиры! Действительно! Есть две книги: "Чорна книга України" и "Советская Украина" Все остальное - не правда. Культура единственная верная для Украины - культрура и традиции западного региона. Все остальное - испорченные Москвой орусевшие украинцы. Почему, разговаривая на русском тебя считают приверженцем России, либо ностальгирующем по СССР?
Відповідь: Не будь байдужим!!! ось в цьому, шановний - ваша основна помилка тут не те що відчутно - ту за версту тхе незнанням та шовінізмом Західноукраїнська культура є непридатною для Великої України - оскільки дуже багато побудовано на діалектах. Але вам, як знавцю української культури - воно видніше і правда так є бо хотіли бути "городськими", крім того - якийсь час було, що в вуз без російської - ну ніяк - чи не так? А потім - "бытие определяет сознание" - і замість українців постали якісь незрозумілі "городскіє", які ні рідної культури не знають (від села від'їхало), ні російської (до міста не доїхало). Хіба що я відстав від життя, і Шансон та Донцова - то і є справжня російська культура...
Відповідь: Не будь байдужим!!! В идеале я бы хотел чтобы граница проходила у дверей моей квартиры,а если бы не советская власть она бы проходила по периметру моего поместья
Відповідь: Не будь байдужим!!! На мій погляд не зовсім так: Шансон, Донцова і Дом-2 - це омріяне міське, але корені вимагають свого - звідси Сердючка і Поплавський. :D Отак і жиємо - адаптуватися, адаптуватися і адаптуватися (с).
Відповідь: Не будь байдужим!!! саме ця типова українська риса не давала протягом століть створити українську державу