Я не розумію російську мову Черновецького і Черномирдіна Я не розумію російську мову Черновецького і Черномирдіна. Може тому, що я не знаю добре російську і я українець. Пишіть свої думки.
Те, що каже Черновецький, розуміють, мабуть, тільки растамани. П.С. Коля, ти ще про Жиріновського забув!
А ще Януковича, Левченко і більшу частину депутатів ПР (їх до телекамер не випускают, але у нас вони "расслабляються"...)
Точно без російського самогону Жириновського не зрозумієш. Пані Змєйко український письменник Гоголь писав з багатьма українізмами, як і Гарматенко.
Вы же прекрасно понимаете, что я о Тарасе Григорьевиче, - гордости украинской нации. Целый томик на русском языке написал. Надо сказать, - неплохо. Хотя не Гоголь, конечно.
Більш довподоби коли, протяжно з фезёло, біцеклянимі ввертами про кнайповане, колижанське нотоцо, і розмовляють зі швідкістю кулемета ??? бр...
Не знаю: коли дивлюся новини, політики дають інтерв'ю практично літературною мовою. І взагалі, дядя Рома, хто б казав.
Хто має бажання, підтримайте звернення представників української інтелігенції... Не будьте байдужими! http://www.day.kiev.ua/150240/
Правильно! А то в Киеве на базар приходишь и на обьяснения с продавцом-китайцем больше времени уходит чем на выбор штанов.
Не поддержу. И не потому, что не уважаю Василя Стуса - или, Боже упаси - считаю что не достоин.Уважаю. Достоин. Но решение должен принимать университет. Студенты, преподователи - а не "без меня меня женили" Чисто совковая практика.