Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

P.S. Продавати за гроші газети різною мовою не є злочин, це бізнес.

Спробуйте продати хоч би один примірник такої газети, гадаю буде важко.:mocking: Питання за чий кошт ця роздача?

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Що Вам не подобається? Чому думаєте, що не купуватимуть
    Ця газета набагато кращє ніж більшість галмурної чи около преси, яку купують :)

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Киев говорит на двух языках одновременно о чём свидетельствует не только статистика, но и собственный опыт.

Може у Львові продати газету російською буде важко, але мова їде про Київ. ;) До речі у Москві теж існують безкоштовні газети які ніхто не купить і які друкуються завдяки грошам за рекламу у них. Це бізнес.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Перечитайте мій допис.
    Левандівка, між іншим це є показовим, що таких газет немає у Львові. Може як раз через те що люди мозок включають частіше? Може через це, мені цікаво саме тут на ЛФ спілкуватись...

5. OrangeSpring

Не має чи Ви н ебачили?
    Я ось газет не читаю взагалі :) Є інтернет :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Если Вы приедете в Киев, захотите у меня что-нибудь купить,:preved: я к Вам приеду на встречу и буду говорить на русском языке, это бизнес и это нормально, это вопрос вежливости и создание максимума удобства для гостей, если Вы с благими намерениями.
    Що до антидержавної пропаганди, я вже висловився.

• Подобається Подобається x 1
  7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Это Вы про ту особь женского рода у собак,которую... (вимарано модератором, ніпаложена.)

Останнє редагування модератором: 2 гру 2008
  8. borkhes

Данила, ну о каком "купить" идёт речь? Бизнесу всегда был чужд этот посконный национализм. Я говорил про речь жителей на улицах города.
    И ещё раз про газету: Это демократия и свобода слова. Соберите денег и напечатайте другую газету - вам тоже можно.

9. OrangeSpring

Це тому що Ви скоріше будете себе тішити, що це неправда, ніж замислитись, що Україна під загрозою та треба щось робити

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Боже, борони!
    Про форумлян не вільно.
    Я про бородатий анекдот:

• Подобається Подобається x 2
  11. Iolup

Iolup Well-Known Member

Прочитов трохи ваші відповіді і відчув шо ви пишете всьо дуже просто і рівнолінійно. Мені дуже подобаєсє ваша промова. Читаю вас і згадую щасливі роки, коли по Львові їздили старі трамваї, першого травнє парад на проспекті, трамвай і тролейбус були по 3 копійки... Я вас розумію, але шо поробиш, назад того не вернеш, то варта так сє нервувати, а мову треба вчити, бо тепер за то шо ви говорите по-руски вас вже ніхто не похвалит...

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вы не утрируйте.
    Існує багато преси українською мовою, але мова про те що роздача безкоштовно-"заборонений" удар, це нечесно, і можливо лише за дармові московські гроші, це моя думка. Я не є журналістом, цікава думка профі?

13. borkhes

Пропоную заборонити громадянам України від*їжжати за кордон, як колись в СРСР. :)))

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Телеканали російські вже закрили, з пресою теж треба розібратися.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да я и сам не молод..Хотя, конечно, на 40 лет моложе Вас...:give_rose:
    Хотелось бы знать, как можно общаться на ЛФ не зная украинский язык?
    Да уже пусть не хвалят...Начали ругать....:cry:

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

у цьому випадку - звиняйте, але таки мушу вам зауважити:
    1) горький жив аж надто давно, і тоді і в тому середовищі = саме так слово й вживалося
    2) з часом - слова можуть змінювати/втрачати своє первинне значення
    тому не думаю, що є сенс чіплятися за старовинні тлумачення слів, а також займатися словобллудством - для цього є львіва, салата та чорнобилець.
    ==
    заодно, відстоюючи росію, мать вашу (це вам приклад новоросійського використання нелайливого слова "мать),
    так от, відстоюючи примарну вищісь російської культури (той "гламур" російський з телеекранів з матами вже навіть незавуальованими - оскому набив)
    так от, в гостях на львівському форумі - подумайте, як би вигладяли в шубі в бані, або як би ви дивилися на ефіопа, що. вихваляючи свою батьківщину, при кожній нагоді старається облаяти ваш побут....

• Подобається Подобається x 4
  17. OrangeSpring

Дуже по совєцькі

Навіщо напрягати мозок. Закрити все

А то, що ефективність цього майже равна нулю - це вже деталі

• Подобається Подобається x 3
  18. Дальневосточник

И вам, пане добродiю скажу тоже самое:
    "Ну чтож, напомнили схiдняку его место."

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Е, не кажіть, а чом тоді так репетують вороженьки? З часом можна буде побачити ефект. Десятиліттями було засилля московщини...
    Тому і закрили, бо ж напружують.;) На закиди що до совковості, навіть не відповідатиму, це маячня, нічого спільного. Ви просто провокуєте, от і все.

Останнє редагування: 2 гру 2008
  20. Дальневосточник

Отчегож "маячня"? Коммунистический Китай по сей день глушит "Голос Америки"
    Добрались китайские коммуняцкие "запретители" и до интернета
    Замечу, что фильтрацией интернет-трафика занимается и белорусский бацько... Славная компания, не правда-ли? Китайские коммуняки, бацько и некоторые форумчане - как они утверждают, не коммуняцкой ориентации....:pardon:
    Напомню им (форумчанам!) мнение ОБСЕ
    P.S. еще один любитель запретов

Останнє редагування: 2 гру 2008
а де твій аватар? :)