P.S. Продавати за гроші газети різною мовою не є злочин, це бізнес. Спробуйте продати хоч би один примірник такої газети, гадаю буде важко. Питання за чий кошт ця роздача?
Що Вам не подобається? Чому думаєте, що не купуватимуть Ця газета набагато кращє ніж більшість галмурної чи около преси, яку купують
Киев говорит на двух языках одновременно о чём свидетельствует не только статистика, но и собственный опыт. Може у Львові продати газету російською буде важко, але мова їде про Київ. До речі у Москві теж існують безкоштовні газети які ніхто не купить і які друкуються завдяки грошам за рекламу у них. Це бізнес.
Перечитайте мій допис. Левандівка, між іншим це є показовим, що таких газет немає у Львові. Може як раз через те що люди мозок включають частіше? Може через це, мені цікаво саме тут на ЛФ спілкуватись...
Если Вы приедете в Киев, захотите у меня что-нибудь купить, я к Вам приеду на встречу и буду говорить на русском языке, это бизнес и это нормально, это вопрос вежливости и создание максимума удобства для гостей, если Вы с благими намерениями. Що до антидержавної пропаганди, я вже висловився.
Данила, ну о каком "купить" идёт речь? Бизнесу всегда был чужд этот посконный национализм. Я говорил про речь жителей на улицах города. И ещё раз про газету: Это демократия и свобода слова. Соберите денег и напечатайте другую газету - вам тоже можно.
Це тому що Ви скоріше будете себе тішити, що це неправда, ніж замислитись, що Україна під загрозою та треба щось робити
Прочитов трохи ваші відповіді і відчув шо ви пишете всьо дуже просто і рівнолінійно. Мені дуже подобаєсє ваша промова. Читаю вас і згадую щасливі роки, коли по Львові їздили старі трамваї, першого травнє парад на проспекті, трамвай і тролейбус були по 3 копійки... Я вас розумію, але шо поробиш, назад того не вернеш, то варта так сє нервувати, а мову треба вчити, бо тепер за то шо ви говорите по-руски вас вже ніхто не похвалит...
Вы не утрируйте. Існує багато преси українською мовою, але мова про те що роздача безкоштовно-"заборонений" удар, це нечесно, і можливо лише за дармові московські гроші, це моя думка. Я не є журналістом, цікава думка профі?
Да я и сам не молод..Хотя, конечно, на 40 лет моложе Вас... Хотелось бы знать, как можно общаться на ЛФ не зная украинский язык? Да уже пусть не хвалят...Начали ругать....
у цьому випадку - звиняйте, але таки мушу вам зауважити: 1) горький жив аж надто давно, і тоді і в тому середовищі = саме так слово й вживалося 2) з часом - слова можуть змінювати/втрачати своє первинне значення тому не думаю, що є сенс чіплятися за старовинні тлумачення слів, а також займатися словобллудством - для цього є львіва, салата та чорнобилець. == заодно, відстоюючи росію, мать вашу (це вам приклад новоросійського використання нелайливого слова "мать), так от, відстоюючи примарну вищісь російської культури (той "гламур" російський з телеекранів з матами вже навіть незавуальованими - оскому набив) так от, в гостях на львівському форумі - подумайте, як би вигладяли в шубі в бані, або як би ви дивилися на ефіопа, що. вихваляючи свою батьківщину, при кожній нагоді старається облаяти ваш побут....
Дуже по совєцькі Навіщо напрягати мозок. Закрити все А то, що ефективність цього майже равна нулю - це вже деталі
Е, не кажіть, а чом тоді так репетують вороженьки? З часом можна буде побачити ефект. Десятиліттями було засилля московщини... Тому і закрили, бо ж напружують. На закиди що до совковості, навіть не відповідатиму, це маячня, нічого спільного. Ви просто провокуєте, от і все.
Отчегож "маячня"? Коммунистический Китай по сей день глушит "Голос Америки" Добрались китайские коммуняцкие "запретители" и до интернета Замечу, что фильтрацией интернет-трафика занимается и белорусский бацько... Славная компания, не правда-ли? Китайские коммуняки, бацько и некоторые форумчане - как они утверждают, не коммуняцкой ориентации.... Напомню им (форумчанам!) мнение ОБСЕ P.S. еще один любитель запретов