повірте: я поважаю ваші національні права! ніхто ж не позбавляє вас права вважати себе росіянином, якщо вам так цього хочеться... чи позбавляє? мене дивує, чому ви ототожнюєте (чи може я помилився, і ви просто симпатизуєте) себе з кацапнею...
а это кто? я не могу "всех" украинцев кем-то считать, они к счастью не одинаковые, даже по языку общения .... можете не вуалировать прямо спросите можно в приват
піпєц... ніби й не жартуєте... та чого "в приват"?.. в Україні живуть мійльйони росіян, чи тих, хто себе вважає росіянами... переважна більшість -- виховані делікатні люди, але серед цих росіян є велика група людей, які вважають Україну окраїною, українців хохлами, ну і так далі....
В світі, як Ви кажете, "гламур", в основному англомовний. І якби Ви знали де стоїть російськомовний, то Ви б ніколи не асоціювались з тим "гламуром" і ніколи в житті не говорили б на його мові.
Потому, что кацап, москаль - это уничижительные прозвища русского, как хахол - уничижительное прозвище украинца. Напомню Горького - там мать главного героя - Ниловна - говорит "...не называйте его хахлом, не обижайте человека..." Удивительно, что на форуме - в ХХI веке еще встречаются люди, некультурнее неграмотной женщины начала ХХ века....
Даруйте! З тим самим успіхом Вас можна звинуватити у матюках: "дивно, що на форумі ХХІ ст. ще зустрічаються люди, які вживають у розмові слово "мать".
Не соглашусь ни с кем. Все зависит от того, кто, кого и КАК назвал кацапом/хохлом. Когда мне жена говорит: "Клацни на НАШ канал (подразумевая ОРТ)", я называю ее кацапкой и говорю, что кацапские каналы мы не смотрим. Так разве я ее ругаю? Нет, любя. А если понимаю, что она хочет посмотреть свою любимую передачу, "клацаю" и перехожу к другому телевизору. Или когда мне в армии говорили: "Ну ты и хохол!", то это было высказано восхищение, а не оскорбление. В любое слово при желании можно вложить разный смысл. И уважаемый/шановный тоже могут звучать как оскорбление.
Пренебрежительное - Вы же сами выделили!Разве возможно пренебрежительно высказать свое уважение? А вот пренебрежительно высказать свое презрение - можно. Не хочу никого ни в чем переубеждать. Однако - если пан модератор ТАК спокойно относится к кацапу - то значит ли сие, что можно вместо украинец в дальнейшем писать - хахол - не рискуя пойти проверить качество пара?
Знаєте..? Через ОРТ став нелюбити це слово. Через М.Лєонтьєва, який аж слиною бризкає... ТАК от, про паротерапію і москалізъм (у версії Пупера - "кацапня"). Пояснювалося на ЛФ, не раз і не два. Будем боянити?
Дякую, і Вас шановний також вітаю. А вчора ввечері всі пасажири метро читали на першій полосі безкоштовної російськомовної газетки "Вєчєрком" заголовок "Сегодня за незавісімость в Українє 52% голосов." Сумно, як сталося, що такі брехливі газети друкують? Це не свобода, нічого спільного! Лише "оболваніваніє насєлєнія". Люди, включіть мозок, коли Вам в Україні дають бескоштовно кольорову газету російською мовою, це злочин! Сир -у мишеловці! P.S. Продавати за гроші газети різною мовою не є злочин, це бізнес.
а що не так? з такою бездарною протидією російській атаці в інформаційній війні - це ще щастя. що 52 відсотки Може насправді 55-57. Але ж не 91, як у 91му році