Підозрюю, що зрозумів. І стверджую: не мусово робити проукраїнські ЗМІ російськомовними, щоб перехопити клієнта. Це не обов'язкова умова. обов'язкова - ПРОукраїнські. При грамотному підході - і українською "схавають". Погодьтеся, скільки б Юля не танцювала в кокошніку, взамін коси - не сприйме її електорат, поки не побачить суттєвішого позитиву.
ах, розумію: возмущонноє нєгодованіє. раджу вам прочитати останнє речення, за яке ви поставили мінус. хоча... можливо тре додати ще одну категорію росіян... у юдеїв є група, яка називає сама себе "сіоністами" -- це люди, які всюди і за будь-яких обставин відшуковують і що цікаво -- знаходять (!!!) всюди і за будь-яких обставин антисемітизм... навіть, якщо мова йде про пташок, чи про зірки на небі... серед негрів є такі люди, які у всьому вбачають расизм... а серед росіян ... ? хоча... хоча... може в цьому і приховано корінь проблеми? якщо українці м’яко захищаються, демонструють толеранцію до всіх, поводяться ввічливо, то росіяни -- агресивно, не пробачають жодних зауважень щодо "своїх", навіть якщо переважно цих "своїх" і вважають за якесь бидло?
а промоему они в этом вопросе одинаковые, даже на форуме и "москалей" и "понаїхало", "кремлядей", "Раша гоу хом" и прочего с избытком, где ж тут мягкая защита или толерантность?
гран пардон, покажіть мені допис, де сказано що: - російська культура така сяка - російська мова така сяка - росіяни такі сякі
я и не жаловался, я приводил в том собщении пример одинаковости "москалей" и "хохлов" в вопросе выражения взаимонеприязни, причем термины "москаль" и "хохол", о забыл добавить "вуйко" (хохол - это всетаки левобережный элемент), так вот, эти термины появляются исключительно при выражении взаимонеприязни, при нормальном общении так не говорят ... смотрите сообщение выше )))
ага! і обов’язково українська мова, і щоб сало було з молоденького підсвинка, а все решта -- дурниці...
Hulera, v mene na roboti nema normalnyh mov Tak hto zh kazhe - zaboronjaty - durnycja. Ale, jak podyvytys na tu zh Franciju, to treba obmezhyty. Ale, z drugogo boku, lipshe b svoi rozvynuty....
Позволю себе небольшую цитату: Прошу обратить внимание на выделенное мной. За это - если кто не помнит - проголосовл Народ Украины - и на Западе - и на Востоке. Так была создана наша страна.Насколько я понимаю - демократическое общество, национальные права,духовное развитие - не предпологают принуждений "повиннi тiлкi державной" - что бы не пели сладкоголосые певцы "нацiонального вiдродження"... Так эта Декларация - краеугольный камень государственности. И ее спокойно можно не замечать, что уж говорить о "снова Канада!" или "сколько можно о Хартии".... Вот где, как мне кажеться - корень проблемы Приподняв шляпу - с милой улыбкой - "позвольте отрезать Вам язык"... А он - каков негодяй! - возмущен...
Я думаю тут багато причин:російськомовний інформаційний простір-газети,журнали,музика і кіно,наукова література,технічна і біологічна література та ін. переважно російськомовні;по друге всі хочуть модно і красиво жити як в Києві або принаймі як у Харкові-а це російськомовні міста,весь наш гламур російськомовний, більшість успішних і багатих людей у нас в країні російськомовні,а молодь хоче бути схожими на них у всьому. А наші телевізійні герої(з бригади,бумера,кадетів,ранеток та ін.),а молодь намагаються їм "падражать". А шансон,а рнбі чи як там правильно тіпа Потапа з "прикольним базаром" молодь просто обожнює.
а меня рвал Вова зі Львова, особливо його перша пісня, а Вакарчук? взагалі його не може існувати на іншій мові, це вже класіка!, Руслана, особливо Світанок, Знаю Я - бомба! Пономарьов - ваще поважаю безтямно, є чим пишатися і треба! якісні продукти українською мовою слухати та дивитися і цікаво і приємно, а ще мені подобається коли у передачі один ведучій - україномовний а інший - російськомовний