Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

вже проводили-"нє оказалось",є суттєві відмінності.у т.з. "русскіх" переважають гени притаманні угро-фінам і татарам,тобто на генному рівні є відмінності від українців.Але ж в свою чергу українці на генному рівні відрізняються від італійців,англо-саксів і т.д. ну і шо з того?

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

http://nature.web.ru:8001/db/msg.html?mid=1160817

• Подобається Подобається x 1
  3. франц-йосип

Вентер -оно конєчно авторитет ,а от Біблія та інші духовні книги пояснють походження рас і досить недвозначно,це нащадки синів біблійного Ноя.
    більш докладно див.Біблія,Буття.8-9.

4. Дальневосточник

Так а я о чем!
    Научно доказали правильность Святого писания...

5. Городецький

Городецький Well-Known Member

Яким-яким лініям? Ви вже від мовної ознаки перейшли далі на національну, а вже й потім на етнічну? Та чо' дрібно, беріть одразу расову!

Не знаю яке падло Вам того набазікало, але це все - БРЕХНЯ!

Ну як не впізнати голосу люмпен-плебесу - "говорит по-украински - националист!". Яке зубожіння, чесне слово!

• Подобається Подобається x 2
  6. франц-йосип

Близнюками!!????,так я-НЕГР?!
    Святе письмо не потребує наукових доказів,скільки тут вже разів про це писалось-це різні способи пізнання світу.
    А от сини Ноя-всі такі різні, мали би створювати-єдність яка називається людство.При чому виконуючи різні функції,але то вже про інше....

7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Хто сказав? Щось такого не помічала. У Криму завжди спілкуюсь на українській мові, усі мене розуміють. Ну буває, що татари можуть не зрозуміти якесь слово, але у більшості випадків тому, що я можу вживати слова-діалектизми. Було дуже багато випадків,коли почувши українську мову, люди у Криму раділи і казали: "О, а ви напевне зі Львова! А ви говоріть українською, я все розумію. Тут рідко почуєш чисту українську". І намагались з нами говорити теж на ламаній мові - суржику. Це не один такий випадок був.
    Я не стверджую, що усі так реагують, але небезпеки у спілкуванні українською у Криму я не помічала.

• Подобається Подобається x 4
  8. франц-йосип

а донецькі і маріупольські теж не постраждили після відвідин Львова,розмовляючи при цьому російською.Так що ж відбувається всім зрозуміло-ворожнечі і неприязні між регіонами України НЕМАЄ.але радо підтримують оті дурнуваті байки про бандерів і данєцкіх.

9. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Хех! :) "Девушки бывают разные..." (с) : http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=379305&postcount=143
    :)

10. Дальневосточник

Ну - я не знаю... Тут надо более авторитетное мнение - например бравого солдата Швейка :good:

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Це точно. Я думаю, це залежитьвід людини, як саме вона відноситься до даного питання. Особисто я тільки за українську мову, але ніколи не буду хамити людині через те, що вона говорить на російській, хоча мені це може не подобатись. Напевне у Криму мені попадались хороші люди. Коли я відпочивала в Алушті на Політехніку, то наші з бази студенти навіть ішли по дорозі вечером і голосно співали: "Лента за лентою набої подавай, вкраїнські повстанці в бою не відступай!" І ніхто їм нічого не казав.

• Подобається Подобається x 3
  12. франц-йосип

Проти ваших авторитетів -"нєчєм крить"то вентер якийсь то швейк,шо тут нам сиволапим зі своєю Біблією?
    А,доречі,про домінантність гена чорної раси теж є в тлумаченнях Святого Письма.

13. Дальневосточник

Не обижайтесь... :)
    У меня несколько спецефичное отношение к происхождению - его надо осозновать - это да, но вот выпячивать - или более того - считать главным своим достижением... Это как гордость, что родился в среду... :)
    Поэтому у меня и отношение к языку такое - я считаю, что всяческое принуждение - из каких бы то ни было побуждений - не допустимо...Тот-же коммунизм - идеи прекрасные, но что сделали с людьми "во имя"...
    Есть такое старое правило - свобода одного человека заканчивается там, где начинается свобода другого... Все достаточно просто...

14. kwl

kwl миється в бані

Справка отн. голосования:

(Источник: http://www.analitik.org.ua/researches/archives/3dee44d0/41ecef0cad01e/)

Как видно, результаты выборов показывают, что, как русские, так и украинцы, голосуют не на основе выбора экономических и прочих программ кандидатов, а просто "за своего".

С моей точки зрения, ничего хорошего в этом нет. Однако это - реальность сегодняшней Украины. Поэтому, опять же по-моему, правительство должно не раздувать национальные потиворечия, а сглаживать их.

15. Городецький

Городецький Well-Known Member

То, по-Вашому, Янукович - росіянин!!!! Пам'ятник Вам поставлю, якщо Ви насмілитеся сказати таке йому в обличчя (посмертний, звісно)!

16. Дальневосточник

Оставлю в стороне цифры - их получили обрабатывая избирательные бюллетени? :crazy:
    Я - русский. И голосовал за Ющенко. И на своей работе - во время выборов мы естественно обсуждали их - голосовали в большинстве за Ющенко. Совершенно не вижу оснований делать выводы о национальных предпочтениях...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове, Kwl провокує, а ви ведетеся !
    Ось з євреями непогано попрацювали (між 1 і 2 турами) - дрібничка, але подіяло.

18. kwl

kwl миється в бані

Увы, простой обзор настоящего форума подтверждает этот грустный тезис. Покажите мне пример высказывания на украинском, в пользу, например, равенства статуса языков, если Вас не затруднит.

Я верю, однако, что есть и другие украинцы, такие, например, как Степаныч. Те, которые понимают, что война за независимосить уже закончилась и ущемление прав русских не идет на пользу Украине, а наоборот.

Он может быть хоть марсианином, дело не в этом, а в том, что голоса избирателей тесно связаны с национальной самоидентификацией последних. Не политической, а именно национальной (см. таблицу). И это - признак разделения общества по национальному (если хотите, языковому) принципу. Это очень плохо, потому что политические взгляды можно изменить, а национальность - нет. Поэтому страна, в которой обращают внимание на национальность (язык) граждан, обречена на вечный раскол. Хорошо ли это?

Останнє редагування модератором: 5 лис 2008
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Письменників можна класифікувати і за розміром взуття".

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ще яке потрібне більше "равєнство язиков" ніж Ви маєте на ЛФ? Вам хоч один хтось зробив зауваження що Ви пишете на російській?
    Може підете на севастопольський форум, який до речі знаходиться в Україні і нагадаєте ЇМ про равєнство?

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)