Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

Відповідь: Не будь байдужим!!!

Тогда надоумь их дать мне деньги в счет уплаты моего налога за то что я выучу его хорошо и у себя на родине с родными буду исключительно на мове. Немного так, тысяч 20, зеленых, конечно....... Не можешь ?

Милий ви мій чоловічок, як же ви живете на білому світі? А коли в школі вчилися, мучилися напевно " чи вивчати мені фізику та хімію, і скільки грошей за це дадуть"...а ще і податки!!...:suicide: а може все-таки не здайтеся в полон своєї ліні. Потрібена вам для роботи мова?, значит вивчите її ! І це зовсім не означає що потрібно прогинатися під мінливий світ!:8:
    А ще спробуйте не міряти все в цьому житті грошовою міркою,і лише тоді зелених у вас збільшиться. З свого досвіду кажу.

• Подобається Подобається x 3
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не зле було б взнати, що це означає.:)

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось звідки плач за апщєпанятним... Але якщо подумати на хлопський розум, то яке право має ця кремлівська свиня пхати своє смердяче рило в внутрішні справи незалежної держави??? Хтось повинен зупинити те бидло!

Затулін обурений намірами прибрати російську мову

Депутат Російської державної Думи, директор Інституту Співдружності незалежних держав Костянтин Затулін висловив обурення намірами української влади прибрати російську мову з вищих навчальних закладів України.

Він назвав пропозиції українського міністра освіти і науки Івана Вакарчука «продовженням антиросійської істерії», яка, за його словами, панує в Україні від часу Помаранчевої революції.

Пан Затулін каже, що «курс на витіснення російської мови» розпочався одразу після проголошення незалежності України і підтримувався усіма її президентами та урядами.

Навіть за прем’єрства Віктора Януковича, сказав російський депутат, інерція визначала рух освітньої машини в Україні.

Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук нещодавно заявив, що в українських вузах ведеться прихована русифікація і щоб її подолати необхідно прибрати викладання російською мовою.

Це, за його словами, буде зроблено за три роки.

Костянтин Затулін твердить, що подібні заяви розривають цивілізаційні долі Росії і України.

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/story/2008/04/080413_zatulin_russlanguage_kk.shtml

4. Полковник

Полковник миється в бані

Уссыкон полнейший! :):):)
    Пан Педро, Вы превзошли себя!
    :):):)

• Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

Полковник, а яка ще реакція може бути в нормальної людини на такі дуже "дипломатичні" вислови російських керівників щодо держави Україна?
    Ось припустимо, Китай, почав би гадати чи Росія є державою чи вказувати на якій мові викладати в університетах.
    Як би Ви особисто реагували?

6. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, Уважаемый, давайте без эмоций.
    Какие-такие ВИСЛОВИ?
    Можете привести дословно?

7. Pedro

Полковник, невже Ви не розумієте, що це внутрішня справа України якою мовою навчати в університетах чи в які організації вступати. І це не собаче діло різних путіних з затуліними.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Понимаю я это.
    А что, Путин и Затулин против?
    Ссылочку дайте на их высказывания по ЭТОМУ поводу.
    Или опять бла-бла-бла????

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Давайте котлеты - отдельно, а мухи - отдельно... Или - запретим немецкий, потому, что на немецком говорил гитлер?
    товарищ Сталин и министр Вакарчук - великие знатоки языкознания.... :D
    Он собирается столько сидеть в этом кресле - с такими руссофобскими взглядами? Очень самоуверенно.... :)

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Перепрошую за втручання.

"Він назвав пропозиції українського міністра освіти і науки Івана Вакарчука «продовженням антиросійської істерії», яка, за його словами, панує в Україні від часу Помаранчевої революції."

Істерією названо бажання слухати лекції в рідній країні на рідній мові.

• Подобається Подобається x 2
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Кто ОН???
    Где ссылка на НЕГО?

12. Дальневосточник

Так я об этом все время и говорю - обеспечить возможность слушать лекции в РОДНОЙ стране - на РОДНОМ языке.Без истерик и кликушеских криков "Україна гине!...".Чтобы мы не забывали, что это родная страна не только для украинцев, и родной язык для большого числа людей в этой стране - русский. А то создается впечатление, что пану министру головокружение от высоты его теперешнего положения отбило моск...:D
    Или может его фамилия - Тягнибок? :)

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

мабуть,впевненість не з русофобії, а з українофілії)

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК і запишемо:
    А Васька слушает, да ест... (с) Крилов.

15. Дальневосточник

Было бы хорошо, да вот только эти ВасьКО кушать - кушают - и никого не слушают... А потом воздевая руки к Востоку (!) эти "политики" стонут
    "...Але чому моя мама не любить мене?
    Чому моя мама не любить мене?
    Скажи чому моя мама не любить мене?
    Чому моя мама не любить мене?...." :D

16. аксакал

Дійсно, ну ХТО ВІН? А пану ліньки подивитись власні дописи на пару рядків вище? Допоможу:

.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Всі мають рівні права. І на освіту, і на культурне життя.

росіяни,
    білоруси,
    молдавани,
    поляки,
    євреї,
    болгари,
    угорці,
    румуни
    словаки
    кримські татари,
    татари,
    греки,
    вірмени,
    цигани,
    німці,
    гагаузи...

Тільки, на погляд когось, дехто "рівніше" ?

18. аксакал

Сама по собі (так би мовити теоретично) Ваша теза безумовно правильна. Але! Ми живемо сьогодні у теперішніх умовах, коли напряг саме з україномовною вищою освітою. Як називається, коли проголошуються гасла з такою підміною?
    P.S. Прошу відповідаючи не записувати мене до лав радикалів, що вимагають (насправді нездійсненого) негайного 100-відсоткового переходу. Не треба подальших перекручень.

19. Дальневосточник

г-н Швондер распевал уже эту песню - "о текущем моменте" -
    "...Суровые годы уходят
    Борьбы за свободу страны.
    За ними другие приходят,
    Они будут тоже трудны..."
    Я же думаю - вслед за проф. Преображенским, что "руссификация" в головах... И надо "колотить" по этим головам до тех пор, пока этот бред не вылетит из них, и люди займуться не "языковыми войнами" - а созданием достойной жизни в нашей многонациональной стране.
    Один "кремлевский мечтатель" заметил как-то - «изумительная, нечеловеческая музыка… Но часто слушать такую музыку нельзя, хочется гладить людей по головам и говорить милые глупости, а сегодня гладить по голове никого нельзя — руку откусят, и надобно бить, бить безжалостно».... И его последователи - не вдаваясь в "барские сантименты" били и били, безжалостно и безоглядно....
    Поэтому очень опасно заигрывать с радикалами, потокать им. Тормозов у них - нет....
    Ну.... И что дальше? Вы слышали от Президента, или от самоназвавшихся "демократической" коалиции слова о создании школ для обучения этих народностей - в местах и компактного проживания? О переводе фильмов? О дублировании телевидения? Я - нет. Если власть игонрирует треть населения - что тогда говорить о небольших нациях?
    Выводы - делайте сами.

20. Городецький

Городецький Well-Known Member

З усією повагою до Вас, сусіде, "мовний вояк" №1 на ЛФ - це Ви. За що Вам і дякую!

а де твій аватар? :)