Назад у минуле.Втрачені можливості заробітку!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем tato, 12 лют 2011.

1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Треба було піти в ІТ працювати в 17 років. Зара би може мав хату і машину і відділ працівників під управінням.
    А може би і не мав. Зато не вмів би з людьми спілкуватися, бо мене б того не навчили на першій роботі де спілкування в колективі було невідємною частиною. Не вмів би керувати собою і іншими, чого навчився на другій роботі де приходилося більшість завдань робити самому та ше й на начальство деколи тиснути шоб було по моєму. Не мав би файних друзів, яких знайшов в Політеху, бо не вчився би в тому Політеху, а арбайтав би весь той час. Та я і зараз можу піти на значно більшу ЗП, але не завжди більше ЛВ то є ліпше. Є купа інших факторів і треба оцінювати ситуацію в цілому, а не по цифрах.

ЗІ. Якби я в свій час взяв кредит, а потім поміняв, докупив, перепродав і віддав і з того хату построїв і знов продав і знов построїв і вложив і в контрабанду і ...... Певно би і по голові вже дали би. А так нічо.... жию і всього мені хватає. Ну майже всього. А житло я всерівно колись та й куплю. Я впертий. Але всьому свій час.

• Подобається Подобається x 6
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені ця тема нагадує рибаків, які хваляться в кого яка велика риба зірвалася.:)

• Подобається Подобається x 6
  3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

маєте збут на ню по такій ціні? :cools:

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маю....................

5. tato

tato тато завжди правий!

Про корови...

Колись ,одна рідна людина мені сказала "Корови хтось також має пасти"

Так,але ж не вся нація! Люди,що ви "приплітаєте"!
    Що ви оправдовуєтесь!Всі ми одинакові!

Китайці-від сьогодні (джерело РБК)- друга економіка світу!
    І працюють без відпусток!І що вони там клянуть згідно наших же придумок не важливо.Ви були у них?Якщо не були навіть не смійте про них жартувати.Важливо що люди працють!(нам далеко-з власного досвіду кажу)

А ми тут ніяк не можемо сприйняти ,що живемо по ринку.
    Що можна працювати і заробляти морально!
    Ми тут будемо розсуждати,сміятись з когось,казати....мудрувати зрештою
    Все це погано може закінчитись для народу
    Грушевського памятаєте(раз так любите політику)?Так за яким він там разом прийняв незалежність???!І головне коли!Коли пізно було.А все розсуждав і вигадув невідомі форми державності.
    Отак і зараз ми,і до сих пір -завжди так робили!
    Нагодуйте себе і народ!Рано "розсуждати".Може вам нічого не бракує,і "всьо у вас класно",зато ваша сусідка-бабця на смітнику хліб шукає.
    Ви не винні??? Я винен,ви винні,всі винні!!!

Для нерозуміючих,приклад.
    Перший мобільний телефон придумали у США.
    Але по продажу мобільних телефонів США швидко втратили позиції!
    Чи стали вони від того меньше заробляти?
    Ні!Бо вони заробляють на програмному забезпечені до тих телефонів!Вони не будують заводів,у них свера послуг 90 відсотків(ми думаем,що то кавярні).Це вони не каву пють,а працюють головою.(середня собівартість "заліза" моб. телефону -12 дол. усе решта програмне забезпечення)
    А ,що робимо ми?Так...!Ми придумали колись рентген,і то чувак Рентге́н вкрав)))Але ми досі дітям у школі кажемо-це наш дядько придумав,просто інший дядько поганий ,"повішати" б його.
    Ми не тільки не думаєм,ми скоро забудем ,як "цвяхи забивати"

Ну і ще про ІТ.Дивно,це не моя спеціальність,але від якогось часу я почав вважати,що це найкращі і "найрозвинутіші",думаючі люди
    Колись пробували скласти алгоритм якогось бізнес процесу і запрограмувати його,немаючи життєвого досвіду?
    Скажу вам по -секрету,що напевно ІТ напрямок і тримає економ. Львів- Зах.Укр-фірми,які у нас зосереджені дописують ,наприклад, Windows!(трохи полегшало після мобілок)

Втрачені можливості,це не ті ,що ви не "вкрали", чи "вкрав" хтось інший
    Це звичайні економічні можливості,для яких нам бракувало досвіду,а зараз вже не бракує

"Всі пасти корови - не мають права"

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100% Якщо ІТ, то нема чого витрачати час на навчання. На роботі і так більше і швидше навчишся всього. Мій чоловік кинув політех на другому курсі - пішов працювати. Його одногрупник через 8 років (пів року тому) таки закінчив той політех, має диплом магістра. За пів року змінив 5 фірм - звільняють, бо нічого не вміє. Зарплату має в 6 разів меншу, ніж в мого чоловіка.

7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

І далі ліричний відступ на тему ІТ і навчання у ВУЗі.

Підсумую свій попередній пост. Я не вважаю шо втратив в тому житті якусь можливість самореалізуватися і заробити. Ібо "вперід, мій друг, вперід. Нас чекають великі справи :)"

Останнє редагування: 17 лют 2011
    • Подобається Подобається x 3
  8. tato

tato тато завжди правий!

Дивно.Я думав,що всі бачать назви тем на цьому форумі
    Виходить тільки автор бачить назу теми.Круто
    ;)

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Всі бачать. Навіть всі читають. Але розуміє кожен по своєму.
    В першому дописі я описав можливість, яка в мене була, але я нею не скористався.
    Другим (і першим зрештою теж) я хотів сказати шо не всі можливості якими ми не скористалися є втраченими. І не всіма можливостями треба користуватися.
    Якшо воно не вписується в рамки теми - ну то звеняйте. Завжди можна потерти якшо сильно модераторів попросити :)

• Подобається Подобається x 3
  10. tashyk

tashyk Well-Known Member

До 2006 року треба було купити кілька земельних діляночок навколо Львова і перед кризою їх реалізувати...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я шкодую за одним.
    Що в 90-му році звальнився з ЦДІА..

12. Radzik

Radzik Особистий консультант

Найбільші і найшвидші гроші заробляються під час революцій і зразу після них. Коли більшість бідкається, як все погано!! :)

а де твій аватар? :)