Вот что значит Европа, ни одного отката, а так бы все 1500 раб. места были бы за гастарбайтерами из ЗУ, хм.
І я горджусь українцями з Галичини,які як могли,так і воювали за ту політично-економічну незалежність України від інших...поляків,німців,руских,жидів... Ну,як нині!)
Полицаи из ОУН? Это что-то новенькое. А может из УПА-УНСО?%-) В БЯ было расстреляно более 600 оуновцев. Это исторический факт.
Ви зовсім заплуталися, я не ВОНА, я ВІН. Блік, а ви знаєте, хто для євреїв влаштовував гетто? ТА ВОНИ Ж САМІ! Бо хотіли зберегти свою ЄДИНОВИБРАНІСТЬ. Вони самі відгорожувались з цасів Вавилону. По Шевченку, тому що Тарас Григорович ( ліньки ритися в Кобзарі): "Як німець покаже та й до того історію нашу нам розкаже". Це він про Міллєра з Єкатєріною, яку нам (вірніше Баярдам) лапшу на вуші вішали. Цю стратегію виробляли кращі уми іудеїв (вірніше левітів) з часів Єгипту та Вавілону. І якраз вона й оригінальна, тому що такої настанови, як Тора, не має ні один народ. Не хочу, бо я ваших "частушок" від Міллєра та більшовиків наслухався. Співай там їх в своїх лсах, вєсях, болотах. А що тут ще можна добавити? Невже ви пам'ятаєте? А ви знаєте, хто очищав Єрусалим від фестимілян для іудеїв після Вавілону? А хто завойовував для них Піренеї? А хто воював в створеній ними Красной армії? Євреї самі не прикладали там зусиль, вони використовували інших. Хто з них ідіот, Шкуратюк чи Вергунка, я не знаю, бо членів ОУН в Бабиному яру полягло від німців немало. Найвідоміші - О. Теліга з 40 активістами ОУН (М) була розстріляна 9.02. 42 року в тому клятому яру.
У фактов нет автора, на то он и факт. Однако, прежде чем требовать ссылки, вы бы сначала дали свою на исследование, в котором подтверждается ваше утверждение об полицаях из ОУН.
К тому же, из 150-200 тыс( по разным оценкам) расстреляных в БЯ евреев было чуть более 30 тыс, т.е. почти все тогдашнее еврейство Киева. Убеждение, что БЯ - место геноцида евреев, хоть и не лишено основания, но все-таки, немного преувеличено.
Я хотів цією темою просто сказати про те, що євреї вміло підбирають моменти, коли роздувати іскру, а коли лишатися "в тіні", але тут пішла більш шширока дискусія, тому я нагадую дещо з історії євреїв:
Во первых, есть некая разница в словах. У Вас, я ничего не требовал, я всего лишь попросил поделиться источником информации, которого, (судя по Вашему ответу) у Вас нет. Во вторых, за подтверждением утверждения, обратитесь к народному депутату из Ровно - это он твердо гордится этим фактом.
Та я думаю "іздєржкі" відправити другим семітам (лівійцям) в вигляді гуманітарної допомоги. Бач, а тугодум- москалик не додув. Тепер і я буду знати.
нет, не забыли, как голота науськаная коммунистами из Москвы это делала, внучки и правнучки этой голоты до сих пор при власти в Украине