Нахабність євреїв

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 1 жов 2011.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

вот это по нашему, по-еврейски вопросом на вопрос..

культурно-бытовые корни еврейства навсегда отпечатались на украинцах..

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це не по єврейськи, а по Конфуцію.

3. ull9

вопрос на засыпку
    что старше еврейство или Конфуций?
    :))

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Майже в один час жив Конфуцій та левіти писали своє основополагаюче "Второзаконие" в Вавилоні.

5. ull9

я не спросил, что писали евреи..
    я спросил, что старше..

у вас трудности с пониманием простых текстов?

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви самі розумієте свої "прості" тексти? Для початку зрозумійте різницю між суттю слів "євреї", "іудеї", "ізраїльтяни", "ашкеназі", "сефарди". Та й левітів не можна називати євреями. До того ж Конфуцій та євреї не є ЧТО, вони є ХТО.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От, як люди бувають дремучі, просто жах. Прокіп, розумна ж людина, а тут таке сказати, на рівні Вані Лісіцина. :sad:

8. ull9

ну я ж говорил. опять метод встречного вопроса.
    чисто еврейское изобретение..

да ничего страшного Прокип.

на Украине до большевиков было масса еврейских городков - местечек
    та же Балта в одесск, обл. до революции - 70% населения - евреи.
    Стрый в закарпатье..

ну и в базарный день еврейские хлопчики траxали укринских девок..

я лично не вишу ничего страшного. Мозги у евреев - что надо.
    и вояки они неплохие - как показал Израиль.

не расстраивайтесь. теоретически-статистически у вас може есть еврейская кровь.

по манере диалога - я уверен. ЕСТЬ

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та нічого страшного, що ви не не тільки не відповіли ні на одне запитання моє запитання, але й не зрозуміли суть своїх. Так яка все таки різниця між євреями, іудеями. ізраїльтянами, ашкеназі та сефардами? Чи вони для вас, як китайці, всі на одне лице?
    Блік, що поробиш, я далі таблиці множення так і не пішов. А вплив іудеїв на Саркозі та Обаму на рівні таблиці множення.

10. ull9

как знаток украинства, Прокип. объясните мне цифрой, сколько проживало евреев в малых городкач по украине. на начало прошлого века?
    и заодно объясните, могло ли быть, что украинцы не набрались еврейского духу.?

ну смешалась кровь - это же хорошо..
    вон какой ты бойкий на язык.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Загального духу українці з євреями набралися в різних колоніальних режимах. Тому Жванецький продовжує жити в Україні, яка по його словах йому близька, а ось до Москви їздить заробляти нафтодолари. І про цей "загальний дух" варто прочитати Шолом Алейхема, в якому автор показує, що ніякі гетто не спасали від взаємного впливу.
    Тому і в Ізраїлі є три головних групи євреїв - корінні залишки, сефарди з Заходу, ашкеназі з культури "рашен". Останні, до речі, найнижчого сорту і найрадикальніші в своєму сіонізмі.

12. Mr. Blick

Все змішалося! Які сефарди "з заходу" ? І Які "ашкеназі" з "культури рашен"?

13. ull9

O
    это высказывание отмечу особо.
    у украинцев и у евреев много общего.

по сути мы тут с прокоп согласны. культурно-бытовое влияние и взаимопроникновение евреев и украинцев было и есть
    ясный и неотрицаемый факт.

14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

От зараз побачить ВасМТ, куди ви його рідне місто "закинули", будите знати довго, де ж то місто знаходиться:rolleyes:...

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в цих прАХВесорів з культури "рашен" і УПА лиш в рамках Галичини та й Галич вони в Московії свій зварганили. Може й вибудували новий Стрий десь під Мукачевим? Вони русла рік повертали, то з цим, як два пальці ...

16. TesTanya

Добре, добре, вже всі зрозуміли і не треба тепер опрАвдовуватися...;)
    Ваше твердження - це тільки ваша суб'єктивна оцінка явища, але це не значить що всі так думають і з тим погоджуються...:pardon:

17. ull9

но факт явища вы хотя бы не отрицаете?

18. Mr. Blick

Я, наприклад, заперечую. Відношення до євреїв, і відношення євреїв до інших завжди було таким, що перемішування не відбувалося. Не трахали, як ти, кажеш, євреї українських дівчат у базарний день. Їм за це боки б намяли, та й мораль тоді була трохи інша.

19. TesTanya

Все в цьому світі - можливе (с)
    Не погоджуюсь, що явище було настільки поширене, щоб мати вплив на все суспільство.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не бреши так безсоромно. Трахали й від цього Ребети на нашу радість з'являлися. Хоча може й не в базарний день.

а де твій аватар? :)