вот это по нашему, по-еврейски вопросом на вопрос.. культурно-бытовые корни еврейства навсегда отпечатались на украинцах..
я не спросил, что писали евреи.. я спросил, что старше.. у вас трудности с пониманием простых текстов? )
А ви самі розумієте свої "прості" тексти? Для початку зрозумійте різницю між суттю слів "євреї", "іудеї", "ізраїльтяни", "ашкеназі", "сефарди". Та й левітів не можна називати євреями. До того ж Конфуцій та євреї не є ЧТО, вони є ХТО.
От, як люди бувають дремучі, просто жах. Прокіп, розумна ж людина, а тут таке сказати, на рівні Вані Лісіцина.
ну я ж говорил. опять метод встречного вопроса. чисто еврейское изобретение.. да ничего страшного Прокип. на Украине до большевиков было масса еврейских городков - местечек та же Балта в одесск, обл. до революции - 70% населения - евреи. Стрый в закарпатье.. ну и в базарный день еврейские хлопчики траxали укринских девок.. я лично не вишу ничего страшного. Мозги у евреев - что надо. и вояки они неплохие - как показал Израиль. не расстраивайтесь. теоретически-статистически у вас може есть еврейская кровь. по манере диалога - я уверен. ЕСТЬ )
Та нічого страшного, що ви не не тільки не відповіли ні на одне запитання моє запитання, але й не зрозуміли суть своїх. Так яка все таки різниця між євреями, іудеями. ізраїльтянами, ашкеназі та сефардами? Чи вони для вас, як китайці, всі на одне лице? Блік, що поробиш, я далі таблиці множення так і не пішов. А вплив іудеїв на Саркозі та Обаму на рівні таблиці множення.
как знаток украинства, Прокип. объясните мне цифрой, сколько проживало евреев в малых городкач по украине. на начало прошлого века? и заодно объясните, могло ли быть, что украинцы не набрались еврейского духу.? ну смешалась кровь - это же хорошо.. вон какой ты бойкий на язык.
Загального духу українці з євреями набралися в різних колоніальних режимах. Тому Жванецький продовжує жити в Україні, яка по його словах йому близька, а ось до Москви їздить заробляти нафтодолари. І про цей "загальний дух" варто прочитати Шолом Алейхема, в якому автор показує, що ніякі гетто не спасали від взаємного впливу. Тому і в Ізраїлі є три головних групи євреїв - корінні залишки, сефарди з Заходу, ашкеназі з культури "рашен". Останні, до речі, найнижчого сорту і найрадикальніші в своєму сіонізмі.
O это высказывание отмечу особо. у украинцев и у евреев много общего. по сути мы тут с прокоп согласны. культурно-бытовое влияние и взаимопроникновение евреев и украинцев было и есть ясный и неотрицаемый факт.
От зараз побачить ВасМТ, куди ви його рідне місто "закинули", будите знати довго, де ж то місто знаходиться:rolleyes:...
Та в цих прАХВесорів з культури "рашен" і УПА лиш в рамках Галичини та й Галич вони в Московії свій зварганили. Може й вибудували новий Стрий десь під Мукачевим? Вони русла рік повертали, то з цим, як два пальці ...
Добре, добре, вже всі зрозуміли і не треба тепер опрАвдовуватися... Ваше твердження - це тільки ваша суб'єктивна оцінка явища, але це не значить що всі так думають і з тим погоджуються...
Я, наприклад, заперечую. Відношення до євреїв, і відношення євреїв до інших завжди було таким, що перемішування не відбувалося. Не трахали, як ти, кажеш, євреї українських дівчат у базарний день. Їм за це боки б намяли, та й мораль тоді була трохи інша.
Все в цьому світі - можливе (с) Не погоджуюсь, що явище було настільки поширене, щоб мати вплив на все суспільство.
Не бреши так безсоромно. Трахали й від цього Ребети на нашу радість з'являлися. Хоча може й не в базарний день.