Навіщо така армія?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Тим22, 10 кві 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гицелі, як на Далекому Сході? Чи наберуть кухарів-корейців?

2. BastardO

BastardO Well-Known Member

Імхо,із всієї армії в нас виконувати завдання можуть тільки 3-й і 8-й полки СпН,і окремий бат МП.Від усього іншого у час Ч толку,як від козла молока.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Звідки така впевненість? Та й чиї завдання будуть виконувати полки СпН? Невже народу України?

4. BastardO

Логічно,що завдання,які поставить Генштаб ЗС України,оскільки знаходятся в його прямому підпорядкуванню.
    VasMT ,хтів би тоді прочитати Вашу думку щодо боєздатності ЗСУ...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В вказаному Генштабі я 24 лютого знаходив по туалетах масу пустих пляшок з-під спиртного, а ось на грудневі свята я такого не бачив. Висновок - вказаний Генштаб живе з оглядкою на Кремль.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

З моєї книжки

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ЙЙЙезус ......

ну собственно о чем и говорил, какой то идеологически налаштованный Чудак на букві мЄ, расскажет задоголовому студенству про то какие они есть герои, и как они всех побИдят, силой идеи и думами про славное казацтво, и кинутся с дубьем эти херои в кол-ве 200 человек на аналогичное кол-во танков, и намотают их аккуратным ровным слоем на траки, а Чудак, соберет монатки и быро свалит в Ывропу - загнивать и писать прокламации с мемуарами, и нести Чудацкую идею про очистительную войну ...

• Подобається Подобається x 2
  8. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

Молодец.

Я считаю, что самоубийство бойца притянута к проблеме малых выплат контрактникам за уши. Ребята ж школу окончили, грамотные и идут на контрактную службу знакомясь с условиями контракта. Этот случай скорее говорит о том, что медкомиссия пропускает на службу всех, даже с неустойчивой психикой. Контрактник погиб, а мог в помешательстве , захватив оружие, пойти месить гражданских...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я можу скористатись правом зберігати мовчання?
    Тоді я ним і скористаюсь.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Скориставшись правом на мовчання, Ви відповіли на питання.:)
    Українська боездатність нічим не гірша від російської, але якщо врахувати підтримку, на яку Україна розраховує на випадок бойових дій, то краще Україну не рухати.:facepalm:

11. VasMT

Ви в праві робити будь-які висновки, але я волю говорити про боєздатність армії із фахівцями-військовими, а не із тими, хто про армію лише чув від старшої сестри.

12. BastardO

Ну так,поділітся,що вам такого росказали фахівці,а ми то порівняєм із розповідями старшої сестри ...

13. artobstrel

вы смеетесь? количество, качество, боевой опыт у Украины нет ничего из этого ...

от кого? какая пидтримка? очнитесь, никаких пактов, документов и т.д. даже формально не заключено, кто нам будет помогать? штаты? впились мы им, Ывропа которая сосет у России энергоресурсы? не дай Бо начнётся и амба ...

14. VasMT

Ви не уважні. Я сказав, що волію говорити на цю тему із фахівцями, а не передавати комусь почуте. Та й гадаю військові питання будуть відрізнятись від розповідей сестри...

15. BastardO

по колічєству,канешно,получаєтся попка,а по качєству і опиту - десь на рівні))

16. VasMT

Є якісь розрахунки, порівняння, дослідження?
    Маєте інформацію про стан бойової підгоовки у військах ОСО?
    Тоже володієте питаннями мобілізації і підготовки та наповнення резервом частин та з"єднань?
    Чи може відома оцінка стану ОВТ?
    Чи все ж таки тільки те, що сестра на ранок розповіла?

17. artobstrel

вы говорите глупость, расходы на одного военнослужащего в России больше чем в Украине, у России есть опыт ведения полномасштабных боевых действий, это там где надо одновременно и разведку вести, несколькими способами, координировать удары авиацией, артиллерией, и многое другое, у Украины этого и близко нет (слава Бо) прошу не приводить миротворческие миссии как пример ибо то даже отдаленно не напоминает то про что я говорю ... так что не стройте иллюзий ...

18. BastardO

Так.я і не строю )))

Ви мали на увазі Чечню і Грузію 888 ?? То не повгномаштабні бойові дії,а локальні.
    Як показав досід Другої Чеченської,попри те,що вищезазначенні фактори мали місце,велика і могуча руска рамія змогла перемогти,тільки тоді,коли в чеченських рядах почався капітальний роскол (прівєт Кадирову).
    А про 888 взагалі стидно говорити - Генштаб дізнався про війну в передостаній день її самої.
    Так,що,окрім численності нема ніякої переваги.

19. artobstrel

ну в сравнении с Великой отечественной может и локальные но тем не менее ...

во-рервых, раскол да такой что Кадыров - ребенком покажется - это гарантировано, во-вторых вы не равняйте гонятся по горам за кучкой чичей и наша регулярная армия которую ни куда не спрячешь, я не спорю может и будет пару сотен нацюков по лесам бегать, но на общую картину это не повлияет существенно ...

не согласен, хотя и консенсусной переваги вполне достаточно ...

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

та ну, я крайне далек от мысли что ФСБ не знало где, когда, кто ... Генштаб сюда же ...

20. BastardO

Не знаю як в Другу кампанію,але в Першу ніхто по горам не ховався.Росіянська армія відгребла тоді по повній від чеченського ополчення .Можливо так закінчилася і Друга кампанія.якби не розкол в чеченських сепаратистів.

Я б подивився як воювала б росіянська армія.якби супротивником виступала не грузінська армія,а скажем турецька.

а де твій аватар? :)