Імхо,із всієї армії в нас виконувати завдання можуть тільки 3-й і 8-й полки СпН,і окремий бат МП.Від усього іншого у час Ч толку,як від козла молока.
Логічно,що завдання,які поставить Генштаб ЗС України,оскільки знаходятся в його прямому підпорядкуванню. VasMT ,хтів би тоді прочитати Вашу думку щодо боєздатності ЗСУ...
В вказаному Генштабі я 24 лютого знаходив по туалетах масу пустих пляшок з-під спиртного, а ось на грудневі свята я такого не бачив. Висновок - вказаний Генштаб живе з оглядкою на Кремль. ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- З моєї книжки
ЙЙЙезус ...... ну собственно о чем и говорил, какой то идеологически налаштованный Чудак на букві мЄ, расскажет задоголовому студенству про то какие они есть герои, и как они всех побИдят, силой идеи и думами про славное казацтво, и кинутся с дубьем эти херои в кол-ве 200 человек на аналогичное кол-во танков, и намотают их аккуратным ровным слоем на траки, а Чудак, соберет монатки и быро свалит в Ывропу - загнивать и писать прокламации с мемуарами, и нести Чудацкую идею про очистительную войну ...
Молодец. Я считаю, что самоубийство бойца притянута к проблеме малых выплат контрактникам за уши. Ребята ж школу окончили, грамотные и идут на контрактную службу знакомясь с условиями контракта. Этот случай скорее говорит о том, что медкомиссия пропускает на службу всех, даже с неустойчивой психикой. Контрактник погиб, а мог в помешательстве , захватив оружие, пойти месить гражданских...
Скориставшись правом на мовчання, Ви відповіли на питання. Українська боездатність нічим не гірша від російської, але якщо врахувати підтримку, на яку Україна розраховує на випадок бойових дій, то краще Україну не рухати.
Ви в праві робити будь-які висновки, але я волю говорити про боєздатність армії із фахівцями-військовими, а не із тими, хто про армію лише чув від старшої сестри.
вы смеетесь? количество, качество, боевой опыт у Украины нет ничего из этого ... от кого? какая пидтримка? очнитесь, никаких пактов, документов и т.д. даже формально не заключено, кто нам будет помогать? штаты? впились мы им, Ывропа которая сосет у России энергоресурсы? не дай Бо начнётся и амба ...
Ви не уважні. Я сказав, що волію говорити на цю тему із фахівцями, а не передавати комусь почуте. Та й гадаю військові питання будуть відрізнятись від розповідей сестри...
Є якісь розрахунки, порівняння, дослідження? Маєте інформацію про стан бойової підгоовки у військах ОСО? Тоже володієте питаннями мобілізації і підготовки та наповнення резервом частин та з"єднань? Чи може відома оцінка стану ОВТ? Чи все ж таки тільки те, що сестра на ранок розповіла?
вы говорите глупость, расходы на одного военнослужащего в России больше чем в Украине, у России есть опыт ведения полномасштабных боевых действий, это там где надо одновременно и разведку вести, несколькими способами, координировать удары авиацией, артиллерией, и многое другое, у Украины этого и близко нет (слава Бо) прошу не приводить миротворческие миссии как пример ибо то даже отдаленно не напоминает то про что я говорю ... так что не стройте иллюзий ...
Так.я і не строю ))) Ви мали на увазі Чечню і Грузію 888 ?? То не повгномаштабні бойові дії,а локальні. Як показав досід Другої Чеченської,попри те,що вищезазначенні фактори мали місце,велика і могуча руска рамія змогла перемогти,тільки тоді,коли в чеченських рядах почався капітальний роскол (прівєт Кадирову). А про 888 взагалі стидно говорити - Генштаб дізнався про війну в передостаній день її самої. Так,що,окрім численності нема ніякої переваги.
ну в сравнении с Великой отечественной может и локальные но тем не менее ... во-рервых, раскол да такой что Кадыров - ребенком покажется - это гарантировано, во-вторых вы не равняйте гонятся по горам за кучкой чичей и наша регулярная армия которую ни куда не спрячешь, я не спорю может и будет пару сотен нацюков по лесам бегать, но на общую картину это не повлияет существенно ... не согласен, хотя и консенсусной переваги вполне достаточно ... ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- та ну, я крайне далек от мысли что ФСБ не знало где, когда, кто ... Генштаб сюда же ...
Не знаю як в Другу кампанію,але в Першу ніхто по горам не ховався.Росіянська армія відгребла тоді по повній від чеченського ополчення .Можливо так закінчилася і Друга кампанія.якби не розкол в чеченських сепаратистів. Я б подивився як воювала б росіянська армія.якби супротивником виступала не грузінська армія,а скажем турецька.