навіщо потрібні вчителі?..

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 7 лип 2008.

1. JaguaR

JaguaR щасливий

Відповідь: навіщо потрібні вчителі?..

Мене наздогнала думка, що Ви захочете якось викрутитися. І тільки.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

принамні ви зізналися, що думки вас наздоганяють.... [​IMG]

3. mavka

mavka Well-Known Member

два ведучі й один вузькопрофільний. :dance: Вам би теж сподобалось - особливо, як приймалися екзамени у нашому виконанні й як трималася дисципліна в аудиторії, де подекуди студенти були старші від нас :borat: але це вже в минулому.

Додано через 6 хвилин
    це справедливо (часом) у стосунку до нашої освіти. чи багато Ви знаєте викладачів, котрі працюють за контрактом кілька годин в тиждень, а решту часу проводять на підприємстві чи приктикуючи самостійно? мені на таких вчителів пощастило в свій час.

4. JaguaR

JaguaR щасливий

Час від часу [​IMG]

Додано через 6 хвилин
    Як кажуть: "Що знав, те й довідався". :D

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а якщо навчати - то є робота(професія) ?

6. DIZELSAURON

DIZELSAURON New Member

Re

Я зараз шукаю таку роботу - вчителя фізики. От тільки б хто взяв.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. nastinka

nastinka відсутня

а шо тут поганого?
    я викладаю. мені 18 років і нічого :) мені дуже подобається..можливо тому, що повно сил та енергії...єдине тре стримувати амбіційність, та не закочувати очі :р

• Подобається Подобається x 1
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А шо викладаєте!?

9. nastinka

nastinka відсутня

ну я викладаю у приватній установі...
    так як я там навчалась і досить непогано, мені запропонували спробувати себе викладачем. так як я і розказувати вмію цікаво і заохотити..
    така Комп,ютерна Академія ШАГ.
    от.
    я спробувала - мені сподобалось.
    працюю з дітками від 10 до 12 років і від 13 до 14.
    ще веду стаціонарну форму навчання там вже з 15 і до 55 років.
    я задоволена. я можу дати знання. чогось навчити. і спробувати комусь допомготи досягнути певного етапу в навчанні :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Myrka

Myrka Member

Дивно, але вони якось цьому і без вчитилів навчаються :)

11. nastinka

nastinka відсутня

тю, забіла написати, що викладаю :)
    апаратне забезпечення, операційні системи, адміністрування, а також фотошоп, та xhtml/css

• Подобається Подобається x 2
  12. Myrka

Myrka Member

Вважаю тему, дуже гарною. Але треба бігти в садок за старшим!

13. nastinka

nastinka відсутня

яку саме тему?)

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

Що б вчити сьогоденному життю :)

15. nastinka

nastinka відсутня

еееееееееее...уууууу...трохи не в,їхала. :)
    вчителі потрібніююот би тіки з програми української літератури забрали деяких письменників я б щаслива була :)
    бо цей депресняк їхній вже задовбав. всі вмирають і плачуть...

16. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Інколи важко буває відділити харизму від правил граматики. :) Бо впливає і те і інше.
    Скажімо, оскільки я вчилася в російській школі, а українська мова як предмет, на жаль, викладалася вкрай погано і збіднено.. то саме вчителька російської мови, мимо того що більшість учнів не мала до неї аж такої любові чи поваги, була першою в ті радянські часи, яка посміла (це тепер я розумію, що то була сміливість і за що її "їли" колеги і директорка) сказати нам: пишіть у творах те, що думаєте! Вчіться думати! Не дивіться у критику, я не ставитиму оцінки за суть, а - за ВАШІ думки. І з її подачі я добре затямила розділові знаки... котрі потім "переносила" в українську мову.
    Бо наш "українець" не давав нам правил і граматики.. на жаль. Зате (царство йому небесне, рано пішов з життя через ваду серця) весело і єхидно, кепкуючи над режимом (а ще був СРСР) розповідав нам що Площа Жовтневої революції раніш звалася Козиним болотом, що Лєнін з Горьким на Капрі з дівчатами розважалися і т.і. :)
    А коли бачив мене.. то розквітав у посмішці і ставив "5" просто так. Під обурені вигуки решти "за що її?" - "бо вона хороша дівчинка" - відповідав.. А так направду - то лише за те що я була одна з одиниць україномовних (домашніх україномовних) в російській школі, і він то бачив і тішився тим фактом. :)

• Подобається Подобається x 5
  17. оригіналка

По досвіду з академії: є такі викладачі, студенти на лекціях яких слухають матеріал з захопленням,оскільки це все доступно і грамотно пояснено. А є такі, що обирають собі одну точку (чи то за вікном, чи то на стіні, а можливо розказують лекцію уявному другу:)))...) і абсолютно тупо, нічого не пояснюючи бормотять ту лекцію собі під носа, то хіба цікаво таке слухати, і чи таке запам"ятається!?:scratch_one-s_head:

18. nastinka

nastinka відсутня

назвете імена?)
    мож і мене чули..?

19. оригіналка

Вас!? Не зрозуміла...! Я в Шаг-у ніколи не навчалась!:)
    А публіка потребує імен!?:)))

20. nastinka

nastinka відсутня

та цікавість і не більше..
    просто знаю я таких викладачів...
    та й я інколи буваю вредна, не заперечую..але шоб бурмотіти..я завжди стараюсь донести зміст свого предмету до слухача..хоча хто його знає...цукерки отримую регулярно:blush:
    ну так просто подяка...бо оцінки я просто так не ставлю :)

а де твій аватар? :)