Доброго дня! Хто може підказати, чи є гідні підготовчі курси, посередники вступу до Польщі у місті Львові?
зконтактуйся з Think Poland, польська фірма. Ціни нижчі чим в українських фірм. dtabachyshyn@thinpoland.org
Мабуть декого зацікавить... Вроцлав та навчання медицини на вроцлавському Медичному Університеті очима студента, який приїхав сюди зі Швеції. Sven Larsson, який зняв цей фільм, проживал у Вроцлаві 6 років, протягом яких він був студентом т.зв. English Division, у Медичному Університеті. (значить - навчання там відбувається на англійської мові) http://vimeo.com/108642501 якщо у декого є проблема з vimeo, можна теж так: http://www.wykop.pl/link/2225272/wroclaw-wspomnienia-studenta-medycyny/ Ролік повністью на англійської мові.
Доброго дня, у кого є досвід навчання у Польщі після 9 класу, цікаво послухати різні думки, чи краще вступати після 11 класу. І куди краще звертатись за такою інформацією.
Про "після 9 класу" не чув. Є контакт офіційного представника (в Україні) лише Жешівського універу. Якщо цікавить - можу цей контакт надати.
Доброго всім здоров'я!) Нащо зациклюватися на одній країні, коли є альтернатива. Я хочу вам допомотги, надавши інформацію про навчання в Словаччинні, будь ласка, звертайтеся та відповім на будь-які запитання особисто, можемо зв'язатися через скайп. Мої контактні данні: https://vk.com/danteiuai DanteIUAI@gmail.com Skype: DanteIUAI перелік факультетів на 2015/16 навчальний рік: Авіаційний факультет (ТУКЕ) Спеціальності: - Управління авіаційним транспортом - Професійний пілот - Диспетчер авіа перевезень - Експлуатація аеропортів - Експлуатація літаків - Авіонічні системи (електронні та керуючі системи літаків) Факультет виробничих технологій (ТУКЕ) Спеціальності: - Виробничі технології - Комп’ютерна підтримка виробничих технологій - Менеджмент виробництва - Проектування технічних механізмів / приладів - Моніторинг і діагностика технічних приладів - Процесна техніка Факультет гірничої справи, екології, управління процесами і геотехнологій (ТУКЕ) Спеціальності: - Гірнича справа та геотехніка - Транспортна логістика підприємства - Геодезія та географічні інформаційні системи - Геодезія і кадастр нерухомості - Геологія та регіональний розвиток - Геотуризм - Комп’ютеризація процесів добування та переробки копалин - Управління процесами - Планування земних надр - Мінералогія та енвіроментальні технології - Промислова логістика - Управління якістью процесів добування та переробки копалин - Технології в нафтовій та газовій промисловості - Використання альтернативних джерел енегрії - Рятувальна та пожарна техніка - Геодослідження - Охорона навколишнього середовища та екотехнології сировин Будівельний факультет (ТУКЕ) Спеціальність: Наземні будівлі – будівлі та середовище Інженерні конструкції та транспортні споруди Енвіроментальне інженерство будівель Технологія і менеджмент в будівництві Природознавчий факультет (УПЙШ) Спеціальністі: - Прикладна інформатика - Біологія - Фізика - Географія - Хімія - Інформатика - Математика - Економічна та фінансова математика - Загальна екологія та екологія особистості та населення Філософський факультет (УНІПО) Навчальні програми: 1. Не вчительські навчальні програми — Архівна справа — Естетика — Етика — Філософія — Історія — Мовно-комунікаційні дослідження — Політологія — Психологія — Середньоєвропейські дослідження — Письмовий та усний переклад (в комбінації) • англійська мова та культура – українська мова та культура • французька мова та культура – українська мова та культура • німецька мова та культура – українська мова та культура • російська мова та культура – українська мова та культура 2. Вчительство академічних предметів та вчительство мистецько-виховних та виховних предметів — англійська мова та література – українська мова та література — історія – естетика — історія – етичне виховання — історія – філософія — історія – українська мова та література — естетика – етичне виховання — естетика – філософія — естетика – українська мова та література — етичне виховання – українська мова та література — філософія – українська мова та література — німецька мова та література – українська мова та література — словацька мова та література – українська мова та література — українська мова та література – виховання громадянства
Моя знайома поїхала на навчання з Броварів (Київська обл.) до Любліна через польську фірму Любстудія (здається так називається польською Lubstudia). Каже, що все було адекватно на абсолютно прозорих умовах. В Любліні зустріли й відвезли до гуртожитку. Наступного для провели по всім корпусам вишу й розповіли що і як. Ще й кавою пригостили
Довго сміявся з моєї коллеги, Маґди, з якою працюємо в місцевій стоматологічній клініці через стінку. Вона є з Кракова, має зі своїм екс-чоловіком там стоматологічну практику. Живе і працює в Англії, з її слів, заради навчання сина, який має 11 років. І яке було наше здивування, коли ми прочитали в Дейлі Мейл статистику про рівень навчання в Європі. Польща на 7-му місці, Англія на... 23-му.
Хтось знає про хороші університети з факультетами журналістики? Що потрібно для вступу в них? Щоб отримати Карту Поляка потрібні польскі корні, яких я не маю, також не маю трьох років, які (як сказано в інтернет) потрібні людині без польського коріння для отримання карти. Я не маю шансу отримтаи карту поляка?
Народ, зовсім недавно дізналася, що можна виїхати на навчання до, так званої, школи поліціальної. Навчання триває набагато меньше, ціни нижчі, ще й до того навчають реальної професії на практиці. Чи хтось можливо має досвід навчання в такому закладі???? Як вважаєте варто обрати такий коледж чи все ж таки університет????
Мій брат минулого року поїхав на навчання за кордон в Польщу від http://osvita.eu. Покищо всім задоволений, через кілька років матиме Європейський диплом!