І Зеленський нічого не може зробити, нє? Боїться? Чи боротьба з олігархами - то боротьба з цукерками? Прокурора по корупції вже рік нема. Чому? А бо нафіга, щоб заважав красти?
Я вам скажу просто і доступно: Олігарх Ахмєтов - це внутрішня енергетика, тобто та, котра виробляється в Україні. Олігарх Коломойський - це російська енергетика, котра імпортується в Україну. Робіть висновки хто зараз на коні.
Звичайно. Зеленського рейтинг впевнено крокує вниз. Обіцянку не йти вдруге у президенти він давав вам - лохам, тому ясно, що пошле своїх віруючих до сраки. Зеленський мусить йти у президенти, бо втрата недоторканості дає йому дві дороги: або буцегарня, або Ростов. Інших шляхів нема. Тому це бідацтво буде боротися.Буде розповідати, як воно на ровері їде на роботу і що цікаво, віруючі зебобіки знову плескатимуть в долоні. Ну а Коломойський всіма силами допомагатиме, як єврей єврею. Будуть через 1+1 закручувати мозги хохлам і розповідати про світле майбутнє, де все буде і при тому нічого не треба робити.
Это вы хорошо придумали. Главное правдоподобно. У вас на все такие логичные ответы? Кстати вы инженер электрик ?
@Rabinovich, вітаю! Радий Вас бачити. Та якщо в телефоні хороша батарейка, то можна обходитися і без електрики . До речі, як Ваші успіхи в опануванні мови? Ви зараз де знаходитеся? Бо я під Миколаївом )
И я вас категорически приветствую. Я сейчас в городе хайфа. Сейчас в связи с обострением смотрю новости в интернете на ютюбе . Там меного каналов на украинском языке . Украина 24, канал зик, канал иств типа утро в большом городе
Звільняються заробітчани і ремби... Починаючи з 18-го року зусилля МО і НГШ спрямовані на те, щоби з партизанських загонів і козацьких кошів зробити Армію європейського зразка. По натівським стандартах. От народ, який звик палити патрони, звільняється.
Я напомнюс чего началось обсуждение. Вы сказали что раз проводашли в сторону польши то и тот тек именно туда. Я поинтересовался как визуально это можно было определить. На что вы ответили что в случае движения тока в обратную сторону электростанция из него производила бы вооль. Что и привело к законному вопросу о том не являетесь ли вы инженером электриком. Я ничего не перепутал? Так о каком моем вопросе идет речь?
Коломойскому заборонили в'їзд лише в США. В Європу ні. А тепер наморщіть розум: навіщо США забороняти в'їзд людині, яку вони хочуть затримати?
Коломойський як тільки поїде в Європу - буде затриманий, так само у США. Він може проживати в Україні, Росії, Ізраїлі, де його не чіпатимуть.
Ви не слідкуєте за подіями. Ще при владі Порошенка Коломойський злиняв у Швейцарію, бо боявся, що кієвская хунта його здасть США. І там він знаходився деякий час. А коли У США відкрилися нові подробиці що до відмивання грошей Коломойським, Бєня різко перемістився в Ізраїль. Ізраїль нікому не видає своїх громадян підозрюваних в чужих країнах. І там Коломойський жив поки не змінився президент в Україні. Як тільки до влади прийшов Зеленський, Коломойський таємно перебрався в Україну, де є по сьогоднішній день і де дальше Буковеля ні разу не пересувався. Ось, насолоджуйтесь, Беня врахував помилки Фірташа: сша Коломойський - Пошук Google А ось ще Високий Суд Лондона додав перцю: Суд Лондона: Коломойський і Боголюбов мають сплатити витрати Приватбанку | Економічна правда (epravda.com.ua) А ось сам Коломойський. Перепрошую, не сам:
Американцы выдали ордер В США выдали ордер на арест украинского бизнесмена Коломойского — СМИ Поэтому в любой стране сотрудничающей с интерполом его арестуют . В том числе и израиле.