НАТО

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І Зеленський нічого не може зробити, нє? Боїться? Чи боротьба з олігархами - то боротьба з цукерками?
    Прокурора по корупції вже рік нема. Чому? А бо нафіга, щоб заважав красти?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам скажу просто і доступно:
    Олігарх Ахмєтов - це внутрішня енергетика, тобто та, котра виробляється в Україні.
    Олігарх Коломойський - це російська енергетика, котра імпортується в Україну.

Робіть висновки хто зараз на коні.

Останнє редагування: 20 січ 2022
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно. Зеленського рейтинг впевнено крокує вниз. Обіцянку не йти вдруге у президенти він давав вам - лохам, тому ясно, що пошле своїх віруючих до сраки. Зеленський мусить йти у президенти, бо втрата недоторканості дає йому дві дороги: або буцегарня, або Ростов. Інших шляхів нема. Тому це бідацтво буде боротися.Буде розповідати, як воно на ровері їде на роботу і що цікаво, віруючі зебобіки знову плескатимуть в долоні.:))) Ну а Коломойський всіма силами допомагатиме, як єврей єврею. Будуть через 1+1 закручувати мозги хохлам і розповідати про світле майбутнє, де все буде і при тому нічого не треба робити.

Останнє редагування: 20 січ 2022
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить продавалося в Росію.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это вы хорошо придумали. Главное правдоподобно. У вас на все такие логичные ответы? Кстати вы инженер электрик ?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:) Мих, з вами така бесіда :facepalm:)

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Rabinovich, вітаю! Радий Вас бачити. Та якщо в телефоні хороша батарейка, то можна обходитися і без електрики :). До речі, як Ваші успіхи в опануванні мови? Ви зараз де знаходитеся? Бо я під Миколаївом )

8. Rabinovich

И я вас категорически приветствую. Я сейчас в городе хайфа. Сейчас в связи с обострением смотрю новости в интернете на ютюбе . Там меного каналов на украинском языке . Украина 24, канал зик, канал иств типа утро в большом городе

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

аякже, звичайно.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

суперечить вашому уявленню? Буває.

А ось вам картинка, подібна на правду:

11. Rabinovich

Ну я так и понял. Когда вы сказали что из электричества получается уголь

• Смішно Смішно x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

14 липня 2021 року.

13. VasMT

Звільняються заробітчани і ремби...
    Починаючи з 18-го року зусилля МО і НГШ спрямовані на те, щоби з партизанських загонів і козацьких кошів зробити Армію європейського зразка. По натівським стандартах.
    От народ, який звик палити патрони, звільняється.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це слідує з вашого запитання. Я не чув, щоб на ТЕС подавали електрику.

15. Rabinovich

Я напомнюс чего началось обсуждение. Вы сказали что раз проводашли в сторону польши то и тот тек именно туда. Я поинтересовался как визуально это можно было определить. На что вы ответили что в случае движения тока в обратную сторону электростанция из него производила бы вооль. Что и привело к законному вопросу о том не являетесь ли вы инженером электриком. Я ничего не перепутал?
    Так о каком моем вопросе идет речь?

16. VasMT

Коломойскому заборонили в'їзд лише в США. В Європу ні.
    А тепер наморщіть розум: навіщо США забороняти в'їзд людині, яку вони хочуть затримати?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коломойський як тільки поїде в Європу - буде затриманий, так само у США.

Він може проживати в Україні, Росії, Ізраїлі, де його не чіпатимуть.

18. VasMT

Хто сказав?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не слідкуєте за подіями.
    Ще при владі Порошенка Коломойський злиняв у Швейцарію, бо боявся, що кієвская хунта його здасть США. І там він знаходився деякий час. А коли У США відкрилися нові подробиці що до відмивання грошей Коломойським, Бєня різко перемістився в Ізраїль. Ізраїль нікому не видає своїх громадян підозрюваних в чужих країнах. І там Коломойський жив поки не змінився президент в Україні. Як тільки до влади прийшов Зеленський, Коломойський таємно перебрався в Україну, де є по сьогоднішній день і де дальше Буковеля ні разу не пересувався.

Ось, насолоджуйтесь, Беня врахував помилки Фірташа:

сша Коломойський - Пошук Google

А ось ще Високий Суд Лондона додав перцю:

Суд Лондона: Коломойський і Боголюбов мають сплатити витрати Приватбанку | Економічна правда (epravda.com.ua)

А ось сам Коломойський. Перепрошую, не сам:

Останнє редагування: 21 січ 2022
  20. Rabinovich

Американцы выдали ордер
    В США выдали ордер на арест украинского бизнесмена Коломойского — СМИ
    Поэтому в любой стране сотрудничающей с интерполом его арестуют . В том числе и израиле.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)