НАТО хоче Україну! Чому?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Степаныч, 28 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: НАТО хоче Україну! Чому?

Та і росіян, і китайців "не забудеш".

Наспівуючи:
    Русский с китайцем - братья навек,
    Крепнет единство народов и рас.
    Плечи расправил простой человек,
    С песней шагает простой человек,
    Сталин и Мао слушают нас!
    Слушают нас! Слушают нас!

2. ODIN

ODIN Well-Known Member

а что Сталин был русский?

а в какой степени вы китаецев не можете забыть? я чёта их всё забываю..

а теперь главный вопрос зачем столько флуда?

3. levandivka

Добродію!
    Ви прийшли в нашу кав'ярню. Не кіпішуйте, знайомтеся з обстановочкою. :)
    Не все незрозуміле Вам - флуд.

Про "китайців і росіян" є інша гілка, тому широко тут і не пишу.

• Подобається Подобається x 1
  4. ODIN

ODIN Well-Known Member

т.е. если я хочу побеседовать например с Вами, спрашивая Вас о чём либо и в ответ на конкретный вопрос в ответ получаю " да потому что трам пам пам" или " вам это не бум бум"... вы знаете это флуд.... везде так считают что германски форум, что австрийский, что швейцарский... что "москальский"...
    пишу... но не пишу.......... а дальше песня из телевизора "милый мой - хороший догадайся сам"

5. levandivka

Розумію, трудно на чужій території, географія невідома, мова незрозуміла...
    Це Вам не Задорнова слухати. :)

6. Відповідь: НАТО хоче Україну! Чому?

Тому що Захід потребує стабільних відносин в світі. Захід в особах політичних та бізнесових кіл. Транснаціональні корпораціі можуть розвиватися тільки у атмосфері відкритості та передбаченості світових взаємовідносин. Ринок зброї тільки мала толіка в цих відносинах. Отже нові країни залучаються задля об'єднання цивілізованих країн на тлі терористичної загрози та задля розповсюдження прозорих економічних правил. Звичайно це робиться в інтересах великих світових компаній, але в світлі суцільної глобалізації цього боятися не треба. Якщо Україна хоче бути цивілізованою державою, ій треба вступити у цей клуб. Чим скоріш ми вступимо до НАТО, тим скоріш будемо в ЄС, а це головне.

• Подобається Подобається x 2
  7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Турция тоже так думала. И сколько десятков лет прошло? И где они?
    Не хочу быть турком.
    :)

8. Відповідь: НАТО хоче Україну! Чому?

Если бы Турция не была в НАТО, там, возможно, победили бы исламисты и евроинтеграция была бы невозможна в принципе. Таким образом - НАТО является гарантией светского устройства государства.
    PS Турция - азиатская страна и само определение "евроинтеграция" звучит дико в этом контексте. Тем не менее, нужно отдать должное этому народу, который в условиях исламской истории нашёл в себе силы стремиться к европейской цивилизации. Мы же с европейскими корнями и не можем до сих пор определиться, чего мы хотим... Ах да - "не хотим быть турками" - ну что ж, уже неплохо.

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

з пісні слів не викинеш.....

Додано через 5 хвилин
    думаю, що це основна причина для чого країнам-членам НАТО потрібна Україна.
    А сам автор - п. Степанич - яку думку має по суті свого питання?

10. alex

alex Well-Known Member

Що потрібно НАТО від України? Що може дати НАТО Україна? Чим може бути корисна?

Шановні! Зрозуміло, що ніхто на Заході за просто так не буде "любити" Україну та роздавати надурно їй усілякі блага. Річ тут, як на мене, в іншому.
    Так історично склалося, що наша держава знаходиться на перетині практично усіх можливих європейсько-азіатських шляхів. Плюс, велика територія кордону з РФ, що для НАТО (читай - США) є дуже важливим. Не забуваймо і за контроль за великою частиною північного узбережжя Чорного Моря. Невжа мало доводів про те, чому наша країна так цікавить Альянс.
    Про економічний аспект писати не буду - вже достатньо тут про це говорилося.
    В той же час, ще більше вивести Україну з під впливу РФ (будь-якого: політичного, економічного, військово-промислового) - хіба не достатня причина, щоб активно допомагати нашій державі у просуванні до Альянсу?
    Незважаючи на те, що безкоштовний сир буває, як відомо, лише у мишоловців, я вважаю, що Україні потрібно якомога швидше інтегруватися до НАТО. Іншого виходу у галузі забезпечення захисту нашої країни у нас прост не існує.

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

...думаю, шо зара знову посипляться замусолені фрази типового змісту на кшталт: "....а хто на Україну нападає?!..", "...а хто Україні загрожує?!..."....

12. levandivka

"Не каркайте!" :) (с)

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Таки накаркав!:)
    "....а хто на Україну нападає?!..", "...а хто Україні загрожує?!..."....???

14. alex

alex Well-Known Member

Не маючи бажання розвивати тему "нападу" все ж зазначу, що кожна держава повинна бути у стані себе захистити. Принаймні, в перший час від країн з таким самим розвитком та сусідів. Це аксіома - немає захисту (армії) - немає держави.

15. Степаныч

По суті свого питання, якщо коротко, то я думаю, що для НАТО, а перш за все США, Україна є "розмінною картою", яку використовують у протистоянні з Росією. Тобто, у якості кондома.

Додано через 1 хвилину
    Угу. Тобто, вступимо в НАТО - отримаємо армію. Хто дасть?

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я в це не вірю. Але якщо і так то це не найгірший варіант. А найгірший - це той коли сусідня держава не визнає українців за націю а територію України рахує де-факто своєю. І лишає собі право в будь який момент повернути собі бодай частину тої території. І якщо врахувати що всі правителі тої країни хворіли тою чи іншою формою шизофренії - то це доволі страшно, бо невідомо якою формою цієї хвороби хворітиме наступний правитель. І які будуть наслідки.

17. Степаныч

Звідки інфа?Чи просто Ваші домисли?

Педро,
    не розчаровуйте!

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Гадаю, Степаничу Ви для того і створили цю окрему гілку, аби не мати мене в якості опонента. Моя думка Вас не цікавить, отже і не буду Вам заважати спілкуватися. Зазначу лише відмінності між "моєю", створеною мною гілкою і Вашею.
    1. Назва "вступ до НАТО" у мене, і запитання в назві у Вас, тобто заздалегідь налаштовує на вагання та відмову через якісь надумані аргументи. Віддаю належне, Ви є знатоком психології людини.
    2.Тут відсутнє опитування, бо ж Ви боїтеся що воно буде найпереконливішим аргументом ЗА вступ до альянсу.
    3.НАТО хоче Україну, тому що це природньо, коли західні нації приймають до себе союзників проти спільних загроз.;) Переконаний що Україна взмозі платити ту ціну яку платять інші члени альянсу і вона не є зависокою у порівнянні з величезною загрозою суверенітету країни. Не відчувати цю загрозу можуть лише безвідповідальні люди з абсолютно отрофованим за часів СРСР почуттями.:)
    Добро пожаловать у гілку вступ до НАТО!;)

19. Степаныч

Даниле,
    та як раз навпаки!!! Чого Ви мене ображаєте? Я ж на "Вашій" гілці спілкуюся активно! Ну давайте об"єднаємо.

Вже побіг!:)
    Чого Ви такий ніжний? Є інша думка, хочете Ви того, чи ні. Але вона є. Я ж Вашу думку рахую. Чому Ви мене відразу "в штики"???

20. alex

alex Well-Known Member

Додано через 1 хвилину
    Угу. Тобто, вступимо в НАТО - отримаємо армію. Хто дасть?[/QUOTE]

Не про то мова. Просто будемо розвивати свою власну: солдати і офіцери отримають нормальні повноцінні умови служби, сучасне озброєння, взагалі нові принципи роботи. Одразу відповім на можливе наступне запитання : "звідки гроші взяти?". Не беручи до уваги можливих кредитів (бачу, тут на цб ідею багато хто накинувся, але ж ніхто не задає питання про численні позики, які бере Україна на інші, часом, менш важливі потреби, а потім вони успішто розкрадаються або недоцільно використовуються), вступ до НАТО спонукає виділяти більші кошти на розвиток армії та контролювати їх належне використання.
    У нас по-іншому не можна: поки не буде контролю та підстібування ззовні - ніц не зробиться.
    Сподіваюсь, ніхто не буде заперечувати, що на даний момент наша армія перебуває у жалюгідному становищі і самотужки ми цю проблему не вирішемо.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)