Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Спеціально для прихильників-прочитайте перший коментар. http://www.novynar.com.ua/showbiz/7505
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Ну то подарувала вона швидку, чи ні? Новина ще за вересень. :cowboy:
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Головне-не новина, а коментар. Дослівно: Нет худа без добра... А то бідна співачка до власної аварії й не здогадувалася про стан нашої "швидкої". Не можна так говорити, але мабуть, варто інколи всім нашим "гаманцям" потрапляти в аварії на дорозі, гасити власні пожежі - може б задумалися, куди гроші вкласти
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! хм... а чого це вона НАШ "гаманець"? вона звичайна громадянка і не зобов’язана за свої гроші гроші купувати швидкі чи т.п. як би там не було куди витрачати/вкладати власні гроші - справа особиста
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Боже борони!!! Ніколи нікому такого не побажала б! Чому вам і усім повинно бути добре за рахунок "гаманців"?! Благочинність, мецинатство- виключно добровільна справа. Ніхто нікому нічого не винен. Хіба держава своїм громадянам, які сплачують їй податки від зароблених грошей.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Головна думка-не розподіл чужих грошей (боронь Боже!), а те, що Могилевська вперше на собі відчула стан нашої медицини. П.С. Все, що було після "дослівно"-цитата з посилання.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Так я ж кажу- борони Боже відчути стан медицини! І не лише нашої.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! подскажите как добавить что мне понравилась или нет надпись?
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Коли в Вас буде певна кількість дописів (по-моєму 30), то в Вас буде така можливість...
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Я б не сказала що вона - Лучше всех. Проте. на мою думку вона сильна, талановита, Особистість, яка досягла багато у житті, вміє це використати та отримати задоволення. Вона зуміла себе реалізувати, і як співачка, як продюсер, як ведуча. Думаю вона молодець!
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Приєднуюсь до "нефанів". Більше нема чого сказати, бо бракує слів .
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Могилевська - людина як людина, як і будь які інші артисти, о.....ти може кожен, і говорити може кожен щось типу похожа на швабру і т. д., але кожен має право на існування і робити те що йому подобається. І взагалі то не етично і ненавидіти (як тут багато хто висловлбвався) - гріх. Ненависть - то страшна штука, і мені шкода тих людей, які мають ту ненависть до інших (тим більше до людей, з якими навіть не спілкувfkbcz) СТИДНО, ТОВАРІЩІ, СТИДНО
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! а мені пофік, що вона комусь не подобається.... вона написала пісню "місяць" -- і це вже дуже і дуже багато..... гринжоли що написали?... "нас багато"?.... і що вони показали на євробаченні?.... а ця "нє сука і нє криса" хоч пісні нормальні пише..... "лалала" вже забули?... "вспамінай"?... і так далі.... мені подобається і крапка.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! якщо про зовнішність... то.... а так... працьовита, вперта, коли ставить ціль.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Тож нехай звучить. Із приймачів в рядах на оптових ринках. Заслужила.