Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! А по-моєму, в пупера просто своя думка. І він просто її каже. Хтось теж не любить попсу, але ціхонько мовчит.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Та я не за те. :agree: Бабця Ротару вже спочиває на лаврах, але виглядає пристойніше за її колегу АБП. А на рахунок Натахи Могилевської-шкода бідосю, пнеться, пнеться, худне, танцює:8: і вже 2 разтакийоблом. Співчуваю.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! не лякайте мене так пане, бо почнеться манія переслідування і з форума зникну, зміню айпішку, хатню адресу і зроблю пластичну операцію.... пс. давайте по темі...
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Ще одну? :eek: :eek: :eek: Я ледве до цього аватара звикла!
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Згадалося: "Чукча нє чітатєль,чукча пісатєль" Ротару не автор пісень,вона співачка.До речі,як і Пугачова.Поки їй писали пісні ті,хто має талант це робити,це були прекрасні пісні.Але,коли взялася сама - у-бо-жест-во. На українській і російській сцені це поєднували одиниці.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Я трохи спізнилась, Ромко вже все за мене сказав. :no: Пупере, то співак талановитий лише коли сам пісні пише?! Абсурд. Кожен має займатись своїм ділом. Яскравий приклад- брати Меладзе: Констянтин пише пісні а Валерій співає. Щодо усіх ваших 6-ти питань- занадто наголошуєте на українському. Я є патріоткою України, але патріотизм в шоу-бізнесі, мистецтві: музиці, кіно- це вже перебор.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! взагалі є. вона альбом випустила на укр. мові, в якому є пісня, де і Кіркоров співає укр. з нею. доволі непогані пісні
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! в чому абсурд?... у тому, що могилевська окрім того, має сильний потужний і досить гарний голос -- ще й пісні пише?... і пише хороші пісні?... так, справді абсурд...
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Жінки в сильнішій і харазмитачнішій особі завжди бачать ворога.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Пупере, Ви до чого оце написали?!?!?! Ми ж говорили про Ротару!!! Ви і список питань своїх виклали про неї!
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! я до того, що окрім розкрутки -- у ротару ніц немає.... таких як вона: за рупь дєнєг -- пучок.... в Україні одиниці не вміють співати.... а могила пробилася сама, може і не завше "порядними" (навмисне взяв у лапки) методами, але сама....
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! ЗІ.Що значить робота.Зраня довечера одна робота.Пупере,та відпочиньте троха...
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! та нормальна дівка Наталка.З нашої школи дівчина і Шансі виступала, то казала проста і дуже доброзичлива до учасників.
Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!! Ось тут: http://tabloid.pravda.com.ua/photos/47503d5955760/