Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!!

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Анастасия, 7 гру 2007.

1. Веселка

Веселка Well-Known Member

Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!!

Та він мені взагалі дуже подобається, але ось це мене якось засмутило :sad:

2. Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!!

Львевяне!Я и минуты не сомневалась в вашой общей нелюбви к могилевской!Зато наверно Русланку ы все любите, а я ее и многие мои друзья просто не выносим!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: Наталья Могилевская -Лучше всех!!!!!

А говорят Украина не разделилась.даже вкусы разные вам не нравится Наташа,нам не нравится Русланка!!!!!!.............

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я своїй малій кажу(про Руслану і Білозір)
    - Вона тепер не співачка.Вона навіть не людина.Вона - народний депутат.
    ЗІ.А Могилевська просто вульгарна баба.ІМХО

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то чисто жіноча "солідарність", нє?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені просто не подобається як співає Оксана Білозір. Я думав, що це так і є. Але коли-то почув її пісні ще коли вона співала у Ватрі. Оце інша справа. Видно раніше вона співала більш для людей, щиро і просто, а зараз.... то не пісня.

7. syavych

syavych копач

А хто сказав шо нам Руслана подобається?:D Ви б ще сказали що любимо Кузьму бо він з Львівської області:8:

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Дійсно,то є різні речі...Правда,і тепер у неї є непогані пісні.
    Але її депутатство...

9. Bear

Bear Well-Known Member

Могилевська, на мій погляд, зла, груба та десь, навіть, нагла. Співати... як співає - зовсім не все подобається, але є декілька непоганих виконань. До того ж часто використовує фонограму (згоден, так багато хто робить,.. але тільки в неї це видно неозброєним оком... можливо, з-за прискіпливого відношення до неї). Танцювати.. на танцях було багато тих, хто танцював краще. І оцінки явно були не чесними.. але треба віддати належне - не у всіх така комплекція, спробували б вони в таких умовах... (з іншої сторони: немає потрібної форми - не берись). Працювати.. працювати вміє. Десь поліпшує відношення до неї її благочинність (піар? та хай і піар, але ж благочинність)...

Загальний вердикт: Працьовита людина з непростим характером. Завдяки працьовитості складає враження талановитої людини. Можливо, дуже проста, тому не вміє ховати негативні риси (на відміну від більшості "зірок"). Як наслідок - "народна нелюбов".

Сам далеко не фан, хоча й "східняк" (що трохи суперечить вище наведеним теоріям).

ІМХО

• Подобається Подобається x 2
  10. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ну і дурне ж у вас в голові :D
    ніколи б не додумалася що люблять співаків залежно від їх місця народження :suicide:

• Подобається Подобається x 7
  11. Larka

Larka Active Member

Эксцентрична, на том и стоит. :)
    Если честно – попсу не очень люблю, вот если бы Могилевская в рок ударилась… я бы послушала с удовольствием.

• Подобається Подобається x 3
  12. Текіла

Текіла Member

Могилевську люблю. Сильна, талановита, успішна жінка.
    Руслану Лижичко терпіти не можу.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ті хто танцюють з Януковичем, звісно краще за всіх:D
    В мене ця персона викликає лише відразу та роздратування, як же її багато на екрані. І той ганебний спосіб, у який вона заробляє, не викликає поваги, це не може викликати поваги. Краще б ця хвойда їхала до московитів, там таких багато, і ще більше б заробила, але звільнила б місце на українській естраді.

14. natty

natty Well-Known Member

Ви можете розписатися за більшість людей зі Східної України? Я за більшість з Західної не можу. Але, до Вашого відома, Могилевська (до речі, народжена, здається, у м. Хмельницьку) гастролює в тому числі у Львові - і зал повний. "Значить це комусь потрібно..." А от Руслану поважаю за багато речей, але творчість її (крім ранньої) не подобається.

Писи - Пропоную завести окрему гілку для Подкопаєвої, Повалій, Тетяни Нєдєльскої і інших "проблемних" зірок. А то чому саме Могилевська? На Вашу думку, вона - найкраща співачка в Україні? Чого тоді звинувачувати всіх, кому вона не подобається з тих чи інших причин? І ще й територіальну і політичну основу під це підвести? Я б не стала її більше любити, будь вона з сусідньої вулиці.

• Подобається Подобається x 7
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені Могилевська подобається..прикольна тьотка і танцює класно, вони з Ямою так підходять один одному.А терпіти не можу Повалій..і її Ліхуту....

16. Romko

О,щодо Повалій...Не переварюю нї її вигляду,ні поглядів,але,коли почув у її виконанні "Цвіте терен","Чарівна скрипка","Де ти тепер",я був зачарований..
    Голосище,талант.

17. Larka

Larka Active Member

Ну, наконец-то...в итоге критерий найден.
    Естественно - голос, а что еще должно стоять выше?...- внешность и молодость, в крайнем случае… купишь, а Божий Дар – нет.

18. bora

bora Well-Known Member

Здається коровою обізвали. Але певно не за статуру... Говорилось про конкретне фото, а на ньому вона САМА такою себе зробила, ну бо як є недоліки то їх не тре прямо так вже людям в обличчя тикати... Їй пасують подовжені силуети, вечірні сукні. А те що не пасує..., треба бути готовою, тоді до того що це осудять.

• Подобається Подобається x 2
  19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

було і кобилою ;)

20. bora

bora Well-Known Member

ого.:8: тра перестати заходити..а то начитаєшся порівнянь тут)

а де твій аватар? :)