Наступний президент повинен прийти під гаслом.......

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 22 бер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Все може бути. :)[/OFFTOP]

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

рабы требуют мести, а не свободы или "покрашчення жыцця", потому-то и пришёл к власти янукович, что все его фанаты хотели отомстить помаранчевым вцелом и Тимошенко в частности

[OFFTOP]"бандитам тюрьмы" -- старый унсовский клич, полностью звучал как: злодіям -- тюрми, бандитам -- шибениці, народу -- справедливість

потом этот клич (как и многое другое) украли РУХманы
    [/OFFTOP]

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а Вас не дивує, що у багатьох панів з прізвищем на "ов" ніхто в сім’ї російською ніколи не розмовляв і не розмовляє?
    коли прийшли комуняки до нас на захід, то цілком нормальним для них було змінювати прізвища на російські
    приклад: рідна сестра моєї бабці вийшла заміж за Данила Воронова
    але насправді він ніякий не "Воронов", а "Вруна", але тепер всі нащадки мають прізвище "Воронов" :pardon:
    у нас на волині таких прикладів дуже багато, наприклад мій прадід

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

А західняки, яких вивозили да Сибіру, на Донбасс та в інші регіони теж змінювали прізвища... Наприклад, Рядно став Рядновим - особисто знаю цю людину. А ще є украиїнськи прізхвища на -ов - Кравцов, Швецов... А є прізвища, які є серед старовинних російських дворянських родів на -ко. Наприклад, Головко...

5. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Мой свояк Толик из Соликамска...дворянского роду??????%-)Однако...о_О
    Надо будет ему позвонить...поздравить....:yahoo:

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Головко-Улазовские - старинный дворянский род, ведущий начало от Федора Головко-Улазовского, владевшего поместьями с 1552 г., и записанный в VI часть родословных книг Могилевской и Витебской губерний. В. Р-в.

А есть боле поздняя дворянская линия:
    Головко - старинный дворянский род, восходящий ко второй половине XVII века и записанный в VI часть родословной книги Киевской губернии. В. Р-в.
    Так что все может быть...[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)