Наступний президент просто ПОВИНЕН ПРИЙТИ і не з голубого табору! Бо з того, як розвиваються події можна зробити висновок, що голубий паханат "всерьез и надолго"...
по-моему это еще со времен СССР было мифом..... дело в том, что все кто приходил к власти с лозунгами которые озвучил пан Гранд, становились самыми дикими диктаторами
Ні не було міфом. В Жовтих водах (Дніпропетровської обл.) Цей "міф" мав цілком матеріалістичне підтвердження. Не знаю як в Кіровоградській обл. з цим складалось , нехай Степанич внесе ясність, але там точно. Було б не погано ще й прізвища назвати.
Зауваження слушне, але трохи ризиковане. Тому що прийдеться відповідати на питання: а чому ми повинні вірити саме тобі, а не Іванову, Петрову, Сидорову? )
Іванову ,Пєтрову і Сідорову вірити не можна за будь яких обставин. чому? Думаю мені буде зайве Вам пояснювати. А от те що прийдеться відповідати і не лише на питання, а і за виконання обіцяного - то і є суть.
Ваш натяк зрозумілий. Тільки він не факт. А якщо Іванов - українець? От дивіться. Був собі такий Іванов. Одружився на українці (нечистий сплутав). ) Вона народила сина. Син одружився теж на українці. Вона народила сина. І так далі три рази. Питання - чи можна вірити останньому Іванову?
Желтые воды, Полтавская область. http://sd.net.ua/2010/06/24/ukraina-zazyvaet-investorov-na-uranovye-rudniki.html