Настоятель Киево-Печерской Лавры назвал клинику для больных СПИДом "притоном"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 9 лип 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Геніальна мудрість. Адже ж поп московського приходу. А це саме те, про що я і кажу. Московський приход огидний. відповідно і попи такіж.

2. ГРАНД

Мене особисто менше всього цікавлять ваші смутніє самнєнія. А прізвища його я не назову, хоча і знаю. І не тому, що мені шкода якогось попика-сволочугу.

3. ГРАНД

4. ГРАНД

Банківська таємниця збережена. Он бачите ви цілою сворою від мене вимагаєте назвати банк і дані попа-негідника, а я не відкриваю таємниці, як би ви тут мене не обпльовували і т.п. Тому на цей рахунок все ОК.

Там де перебуваэ той поп і його приход, ця історія і все що навколо неї є секрет полішенеля. І я як живучий не на острові також є невольним володарем цієї історії, як і багато інших людей.

Не всі а здебільшого представники однієї конфесії, серед якої переважна більшість негідники і хапуги. А суть історії не в тому що він є боржник банку. Суть в тому як він себе поводить в даній ситуації, і якими словами розмовляє. таких боржників як він ціла армія, але ж ніхто таким чином не поводиться посилаючись при цьому на біблію і сиплячи прокльони за свій борг на цілу націю.
    Москалі не мене "опустили" , вони самі опустились.

5. bars

bars Well-Known Member

О!!! "Поп-сволочь" часть вторая... Яка гидота:bad:

6. ГРАНД

Дещо із історії питання.

7. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

Гранд!Хоть вы и являетесь моим идейным оппонентом-скажу честно-на дурака вы не похожи.Но когда вы начинаете его включать-это выглядит на вашем фоне вдвойне по-дураццццки.

Попередження: перехід на особистості.

8. ГРАНД

І на закуску.;)

9. ГРАНД

Що саме вас напружило?

10. Luna

Luna Guest

Раньше и в селах сейчас люди не имеют возможности выбирать - храм один, будь добр...Но в городах - не понимаю жалоб на священников - крохоборов. Что мешает найти СВОЙ храм, в котором все будет так, как должно быть? Приход заинтересован в прихожанах...

11. bars

bars Well-Known Member

Та для татарів з монголами наші попи прямо рятівниками були. Хто ж доведе вдові вбитого воїна, чи дитині полоненої матері, що "вся власть от бога"? Хто умовлятиме їх покоритися, підставити другу щоку, а не боронити волю. П'ята колона відпочиває...
    Тому і лелеяли і пестили попиків наших всі загарбники віками.

12. ГРАНД

Та суть не в скаргах, і тим більш не в тарифах на ринку релігійних послуг від МПЦ(секти). Суть обурення в тому, що церква остаточно перетворилась на суб"єкт підприємництва і отримання прибутків. і людей цілком природньо бере обурення того, що таким чином самою церквою паплюжаться вічні цінности.

Економічно перш за все. іде звичайна конкурентна бортьба між єпархіями не за душі прочан, а за ними як за потенційними замовниками відповідних оплачуваних послуг.

13. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:) Мадам:rose:, я так понимаю, нашла.... И этот храм в Свердлово? Во всяком случае мои сыновья в восторге от местного священника...

14. ГРАНД

Дякую за повне розуміння суті піднятого питання.

15. ГРАНД

Згоден. Рідкі виключення таки є. Завдяки ним ця "церква" ще хоч якось тримається на плаву, а не знищена як інституція самими ж прочанами.

16. bars

bars Well-Known Member

Чуть-чуть развернём предложение и получим:
    Приход заинтересован в прихожанах... потому, что священники крохоборы. Даже если найдёшь одного, который себе гребёт меньше, так ему все равно кассу надо наверх сдавать. Часики дорогущие на святых ручках сами не появляются...
    Так что искать СВОЙ храм - только время тратить. За три жизни не успеешь...

17. ГРАНД

«Замечено, что по мере развития у нас «просвещения и образования» обратно пропорционально уменьшается число людей, с любовью преданных святой вере и церкви. Если такое явление признается характерным и типичным даже для русского крестьянства, то, следовательно, наше просвещение и образование, находясь в непримиримом противоречии с началами религиозной жизни, должно считаться ненормальным, а потому — и неполезным» (Руководство для сельских пастырей, 1909, № 2).

18. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

Мой отец, имевший 3 класса ЦПШ, всегда говорил, что Вера должна быть в душе и он никогда не ходил в костёл... Он был истинно верующим человеком... Когда он умер, всё село вышло провожать его в последний путь... Ни до, ни после я таких похорон не видел...

19. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Полковник?Дело не в костеле...тут у Гранда задача несколько иная.... обхулить РПЦ МП.

20. ГРАНД

100% Храм повинен бути в голові (душі) людини. а помпезні новобудови то виблискуюча ширма дармоїдів в рясах для відмивання коштів здобутих на святих пучуттях прочан.

а де твій аватар? :)