Тому в опитуванні я і написав, що маю труднощі з українською мовою (маючи на увазі технічний аспект). Хоча труднощі не в мене, а у тих, хто вимагає писати "викоковольтні олійні вимикачі". Україська мова гарна для пісень, але не для технічного спілкування.
Купували ігри в Хобі-монстрі на Шухевича, зараз вони переїхали кудись на Дорошенка, навпроти географічного факультету ЛНУ.
Де можна купити гру Джанга, або Вежа з великою кількістю брусків не дорого? В магазинах іграшок не великі і не дешеві.
Як вам можна щось підказати, якщо посилання тут вставляти не можна, та ви конкретно не сказали, яка гра вас цікавить... Своїми руками робити настільні ігри в 21 столітті, це якось не дуже, тим паче ігри є на будь-який гаманець, все залежить від якості та виробника.
Ви вже так не лякайте, що тут чогось не можна. Якщо щось не вийде, то зауважать. Я не дуже розбалований був магазинними іграшками, більше налягали на вуличні забави (Чиж, пекарь, козаки-розбійники, "піонерський", "озброєнного" та ще й с десяток) та саморобки (майстрували та бешкетничали). Тому мабуть більше здорові, заощадливіші та бережливіші.
Магазин Хобімонстр на Дорошенка 40 та Гамбіт на Пекарській - два магазина з настільними іграми. Подобається більше перший - набагато більший вибір