ну марять поляки, що Львів то їхнє місто і най си ще сто років марять. вони ж зїздів сєвєроденьких не збирають за приєднання Львова до Польщі? нє? а навпаки - приїзжають сюди на екскурсії тисячами, поповнюють таким чином бюджет міста. стосовно того, польський Львів чи ні, то інколи чую в маршрутках польску мову не тільки страших людей, але молоді. мені, наприклад, це приємно. п.с. вулиця Руська бо у давні часи там русини (себто українці) жили. так як вул. вірменська, сербська та інші.
Простите великодушно...А о каком именно съезде в Северодонецке идет речь - и о каком присоединении - и к кому там говорили? Я видел два съезда - от начала и до конца. И ни на одном - никто ни к кому не присоединялся - и скажу больше - не отсоединялся...Или сведения - "чистА из канала честных новостей"?
даруйте, але новинами цього каналу я довіряю. це моє право, моя субєктивна думка. на колір і смак товариш не всяк)
Чем хороша вера - знать - не обязательно...Ну ладно, это дело - вкуса... А я - как раз после съезда - перестал верить... ТАК как то, что я сам слышал - не совпадало с комментариями... Увы...
Літом своїм ходом подорожували по горам.....ну ото зупиняється нам Чеський автобус, підвезли на відміну від українців безоплатно... але коли почули звідкіля ми то сказали ...: оооо з Польщі ))) Україна а зокрема західна, настільки звикла себе відстоювати, що вже ніколи добровільно не перейде в чуже ярмо, і не тьльки захід але й схід відвоюємо у всіх .)
1. Львів є серед рейсів фірми PKS Katowice. 2. PKS взягалі, в тому теж PKS Katowice в принципі за кордон не їздить, тобто окремих розкладів внутрішніх і міжнародних рейсів не має. Є виняткові курси до популярних міст - в Катовіцах це є саме Львів (єдиний). А до Кієва / Відня / Муенхен їздять йнше фірми і мають свої розклади 3. Сам бачив в З.Україні місто Перемишль серед "внутрішніх" рейсів. І чомусь николи афери з того не було. 4. Знову шукаєте признак ароганції (неприязні? чогось ще?) там, де їх не має.
2 Zetta Визнання України президентом Гавлом не гарантує її визнання кожної ческой бабічкой i то є нормальне.
Мы железным конём Все поля обойдём, Соберём, и засеем, и вспашем. Наша поступь тверда, И врагу никогда Не гулять по республикам нашим! В Луганском автовокзале рейсы на Ростов-на-Дону, Белгород, Миллерово - в обычном расписании...
Є. Поруч висять таблиці на місцеві й на міжнародні. Київ у міжнародних, Львів - місцевих. На віконечку інформації пише "про міжнародні рейси інформацію не подаємо". Про Львів видають все, що треба. Моя подруга полька дуже від того ніяковіла. Мало не перепрошувати збиралася.
Не знаю. Когда у нас по улице иностранцы идут, я не могу сказать, что это приятно или не приятно. Просто факт.
А хай вам там буде, віддайте ви мені той Львів! Хай принаймі буде про що споритися... Во ! ПС. Лілю - с повагою - ви не поняли а ваша польська подруга видно не вміла пояснити. ПКС Катовіце за кордон не йздить крім Львова. Повний розклад тут Вокзал і каси належять до ПКС Катовіце. Йздять фірми, котре для ПКС Катовіце зовнішне і ПКС за них не відповідає. всьо. А знаєтє наскільки Катовічан інтересує Львів? Майже взягялі.
Туристи зазвичай дуже ввічливі. Тому приємно. Ну, може. Одні казали, що я "рос'я", інші - "а львув польські".
точно! якраз про це думав написати) від них не чутно матюків, вони не харкають на три метри що 10 секунд, не смітять всюди, не кидають недопалки, не хамлять. список можна продовжувати... тому й приємно) коли дивишся на них, хочеться аби ми до такого рівня внутрішньої культури теж дійшли. навіть заздрість невелика з цього приводу є.
Рибонько, польска мова вi Львовi такая же иностранная как русский язык в Киеве. Мене "гражданинка товарисч женсчина" не любо чутi. Хуч на Украине хуч в В Україні.
Пан тоже считает, что Украина в 1991 году упала на Землю с Марса? А поляки и русские "набежали" за 17 лет независимости? Это - к Степанычу...
Не поняли -это Рибка не я так думает, но про польску мову во Львове . Русскомовныя cовременное населения Киева.