Наскільки Львів польський?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Agaton, 10 гру 2008.

1. юстас

юстас Well-Known Member

Львов до 1939

Нашёл кинохронику Львова за 1939г.

http://video.i.ua/user/256880/5677/33940/

Хроникальные сьёмки о довоенной жизни еврейской общины города. Много показывают исторический центр, синагоги, которые потом были разрушены. Качество съёмки правда, не очень, да и комменты на английском.

• Подобається Подобається x 1
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

("Но то Львув" - це переробка з польської реклами мобільного оператора кимось, кому очевидно назва Львів не подобається. Насправді там слова сров-сру)
    Такі :cesored:-націоналісти і в Польщі бувають. Видно, що автор тих відео не був на Україні, бо ще жоден з поляків, яких знаю, повернувшись з України не мав такого агресивного настрою щодо україни і українців. Що ж, трудно, прапор йому в руки. Лиш би сидів в своїй Польщі, мріяв про українські землі і не пхався до України, в нас і без таких людей проблем хватає.

Останнє редагування: 24 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та мають вони достойних співбесідників і на україньському боці...

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 2
  6. У те відео, де всякий металобрухт показують, не заважало б додати кадри з усякими "Бентлі" і "Майбахами" з українських міст. Для повної картини, так би мовити.
    Угу, тільки я чомусь не бачила відео, де б говорилося, яка погана Польща і що там неправильно називаються міста.

Не звертайте уваги. Як на мене, це звичайна шовіністська організація. Хочуть приєднати Україну, бо їм це чимось вигідно. А за використання рекламного ролика, навіть зі своїми домальовками, можна за ґрати загриміти, бо це порушення авторських прав. Посидять у тюрмі - я тільки за.

Останнє редагування: 25 січ 2010
  7. Agaton

Agaton Well-Known Member

По перше, не забуваймо, шо обсуджаємо маргиналів
    Це - щоб не втратити масштабу проблеми

по друге
    гм... а я бачив зовісм цікаве - що провда не відео, а дописи на серьозних форумах. Та навіть тут на ЛФ - памятаєте пана Гектора і його плани злучення корінних землей україньських... Але навіщо - що можемо собі далі отим щляхом доказати... ?
    Яка проблема взяти висказання таких джентельменів - показувати В Польщі під лозунгом "Слухайте добрі люди а знаєте що там творять у Львові...?"

а по третье
    ...зі стрілянем ось така штука, же якщо до когось починають стріляти, та і він починає. А потим залишається шукати - хто почав, а хто лише...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  8. Отож бо. Таких скрізь вистачає.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Золотые слова.
    А к укр. нацикам ЭТО применять можно?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не люблю фанатиків, навіть українських. Коли розповідають, що укр. нація - то святе, а жиди, москалі і всі решта - то зло, яке треба викорінювати з України,то мене це теж дуже дратує. Людей треба об'єднувати, а не ділити. Годі вже.

Приємно від поляків чути часто слова "українці і поляки - брати навіки".

• Подобається Подобається x 7
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Разрешите, я тоже Вам приятное сделаю.
    Русские и украинцы - БРАТЬЯ НАВЕК!!!!!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)